bazı forumlarda görüyorum ne istediğini bilmeyen ya da yanlış yönlendirilen gençler var..hangisi daha çok para kazandırırmış hangisininin iş sahası genişmiş tamam bunlar da önemli ama birinci tercih nedeni olması çok yanlış..işte o zaman hastayı azarlayan doktor,tahtada soruya bakakalan öğretmen,rüşvet yiyen memurlarla doluyor etrafımız..ben eşime de diyorum istesem senden daha çok para kazanırım :) ama o zaman sadece param olur,başarmanın gururu,işe yarama duygusu bunlar bedeli olmayan duygular...elini kolunu sallayarak ün. girenleri gördükçe üzülürdüm (bu sene engel kalmadı neyseki) ama şükrettiğim çok şey var ..25 yaşında 2 çocuk annesi oldum olgunlaştım hayata bakışım değişti...benim yaşımdaki arkadaşlarım bunları henüz yaşayacaklar ama ben üstümden savdım :) görümcem 14 yıl sonra ün.döndü son sınıfta 2 hafta çalışıp sınavlara giriyor sadece..farkımız henüz bebeği yok daha rahat (rabbim nasip etsin arayan herkese) o hep der..eğitim her zaman olabilir,ama bazı şeylerin belli zamanı vardır kaçırmaya gelmez...sağolsun o da yanımda..seneye bulunduğum şehre taşınma ihtimalleri var bu beni daha çok umutlandırıyor...
Bilinçaltı acayip birşey bazen öyle mesajlar verilir ki... Veren ne yaptığını bilirde alan ne aldığını bilemez. Ne güzel gencecik bir anne , okulunu tamamlayacak, azimli derken .... Okuyanlar derdini anladı zaten, herkes dili döndüğünce sana iki satır şeyler yazdı sanal ortamda destek verdi, güç verdi. Ama keşke sende satır aralarında siyasi mesajlar vermeseydin.
Bilinçaltı acayip birşey bazen öyle mesajlar verilir ki... Veren ne yaptığını bilirde alan ne aldığını bilemez. Ne güzel gencecik bir anne , okulunu tamamlayacak, azimli derken .... Okuyanlar derdini anladı zaten, herkes dili döndüğünce sana iki satır şeyler yazdı sanal ortamda destek verdi, güç verdi. Ama keşke sende satır aralarında siyasi mesajlar vermeseydin.
siyasi mesaj mı? ben göremedim.anladığım kadarıyla arkadaşımız siyasi değil toplumsal bir soruna değinmiş.ben mi anlamadım?aydınlatırsanız sevinirim.
Ben de tekrar tekrar bakıyorum hiç beklemediğim bi tepki bu,biz burda ne konuşuyoruz bayan bilinçaltına siyasete girdi...fırsat eşitliği yoktu giremedim,şimdi var girmek istiyorum..olay bundan ibaret...karşılıklı tartışmak ve konuyu dağıtmak istemiyorum ama nedir bu buluttan nem kapmalar?
evet,bana da ilginç geldi.ve gerçekten merak ettim neyi kastetti.ben de hiç hoşlanmam tartışmadan hele de sonuçsuz tartışmalardan.sözüm meclisten dışarı (şimdi bundan da tartışma başlar filan:44:) ama birilerinin bu ülkede, mağduriyetini dile getirme hakkı bile yokmuş gibi davranıyor birileri.suya sabuna dokunmıyım dedim ama anlatabildim sanırım.:))
merhaba
ben altı yıllık evliyim..biri altı yaşında biri altı aylık iki çocuğum var.Anadolu imam hatip lisesi mezunuyum.üniversite sınavına girdiğim dönemde önümde çok engel vardı.katsayı türban vs bilirsiniz...çok istedim hedeflerim büyüktü bu yuzden kapasitem varken boğaziçine yetecek puanin kırpıla kırpıla uyduruk bi bölüme ancak yetebilecek hale gelmesine göz yumamadığım için tercih yapmadım. düzelmesi umuduyla tekrar hazırlanırken eşimle görücü usülü tanıştık ve evlendim..evlendiğime asla pişman değilim dünya iyisi bi eşim çok rahat bi hayatım var..ama ne var ki hayallerimden vazgeçemiyorum hep içimde bi yerde kaldı psikoloji okumak..şimdi sınava girmek istiyorum kazanmayı hiç dert etmiyorum ama okumanın kazanmaktan zor olduğunu iddia edenler var..yok gerçekçi olmak lazımmış bilmem ne..sanki boğaziçinde odtü de okuyanlar insanüstü varlıklar:) neyseki eşim destekçim şimdilik..naptım ben demek istemiyorum sizce çok mu uçuk bi hayal bu gerçekten?
Kimsenin ne dediğini umursamayın.
sizi engellemek isteyenler, ya da bu saatten sonra bişey yapamayacağınızı söyleyenler ve bahaneler üretenler çıkacaktır mutlaka.
Siz elinizden geleni yapın.
Mesela beni bebeğiniz düşündürdü çok küçük.
Ama sonra dedim ki insan istedikten sonra mutlaka yapar
ukalalık değil yanlış anlamayın ama çok şükür kendini geliştirmeyi seven çocuk büyütmek değil yetiştirme amacında olan biriyim ve bilinçliyim ..ama acaba diyorum ister istemez bi kompleks mi oluştu bende...herkes bişeyler yaptı biyerlere geldi çok mutluyum rahatım ama pratikte olmasa da tahsil anlamında çok yetersiz hissediyorum...
ablacımm sizi çok ama çok tebrikk ederimm.hayallerinizin peşinden koşun bende bu sene sınava gircem inş.Allah yardımcınız olsun sizinde.Bir de sınavla ilgili bilgiler edinmek veya dertleşmek isterseniz öss bbaşlığı var forumda hem ordan soru sorma şansınızda var bi bakın isterseniz.sizin adınıza çokk sevindim başaracağınıza inanıyorum şimdiden kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?