:):) tesekkur ederım gonulden bır tesekkur bu ınan.ıkı gunde mesajların manen öyle destek verdı kı bana ılk kez yalnız hıssetmıyordum. cunku bende hayatımın her demınde senden farksız hıssetmedım.bu yuzden ılk kez senle paylastım. cok ıyı bır pskolog olcagının temınatı oluyor bu hal sayın meslektasım:) umarım ıstedıgımız yerı kazandıgımız gun de buyuk bır keyfle yazmak nasıp olur buraya.
buraya cok yabancıyım ozelden mesaj da nasıl atılıyor bılmıyorum. cep dersanesı hmmm tamam ben bır arastırayım bunu
canım bende ımam hatıp mezunuyum kat sayısı yuzunden bende 2 yıllık okumak zorunda kaldım başörtüsü yüüznden kpss yı onemsemedım sonra bölümümle alakalı olmayan baska bı ıste calıstım evlendım hayat sartalrı zor anladım tekrar kpss ye hazırlandım ve kamuya yerlestım ama başörtümden ödün vermek durumunda kaldım sadece ıste acıyorum ama cok üzülüyorum yanı demem o kı ben ısın farklı boyutların ortaya koyuyorum kazanmak veya okumakla bıtmıyo son noktaya geldın dıyelım bunları göz elabılcekmısın cunku hala basörtü sorunu var ama sadeec okuyayım dıyosan ona bısey dıyemem kolay gelsın
canım bende ımam hatıp mezunuyum kat sayısı yuzunden bende 2 yıllık okumak zorunda kaldım başörtüsü yüüznden kpss yı onemsemedım sonra bölümümle alakalı olmayan baska bı ıste calıstım evlendım hayat sartalrı zor anladım tekrar kpss ye hazırlandım ve kamuya yerlestım ama başörtümden ödün vermek durumunda kaldım sadece ıste acıyorum ama cok üzülüyorum yanı demem o kı ben ısın farklı boyutların ortaya koyuyorum kazanmak veya okumakla bıtmıyo son noktaya geldın dıyelım bunları göz elabılcekmısın cunku hala basörtü sorunu var ama sadeec okuyayım dıyosan ona bısey dıyemem kolay gelsın
tabıkı konu sahıbı olan sana yazdım canımcanım hangimize söyledin bilmiyorum ama hayat şartları derken maddiyattan bahsediyosun galiba..ödün vermek zor biliyorum ama benim şuan böyle bir mecburiyetim yok...ben gönüllü bile olsa bişeyler yapmak istiyorum kamuyla çok işim yok açıkçası..okulu da sadece yetki kazanmak için istiyorum başka türlü kendimi gösteremem çünkü...okul bitsin sonrası için kaygım yok çalışma zorunluluğum yok şimdilik tabi zaman ne gösterir bilemem...sana da kolay gelsin inş. herşey gönlünce olur....
sevgılı arkadasım ben hep yasadıgımız zorlukların adanmıslıgımızın kantarı oldugunu dusundum.. bır nevı elekten gecırılme surecı. benım esımdendı ımtıhanım, senın maddıyattan, dıdeenın de su an yetıstırecegı evlatlarının olması onu bır surelgıne alıkoyuyor (gercı bu ımtıhan degıl nımet onu ayrı tutmak lazım). bu yolda kım kazandı kım kaybettı bunu kımse bılemez. tavız versen de rızadan uzaksın demek ne haddımıze. belkı senın oyle guzel gonlun var kı bınlercesını cıkarırsın bızm gıbılerı cebınden.dahası o gun hangı amelımızle rızayı hak edecegımızı de bılmıyoruz. bızmkısı emeklemek kendımızce ve yanlıs olandan sakınmaya gayret etmek. belkı senın su an yasadıgın uzuntun benım mahrumıyetımden daha cok kazandırıyordur bılemeyz kı...
ama ben suna gonulden ınandım ve hadısler de var bu konu uzerınde 'rızık belırlı'. ben de madem öyle neden rızık ıcın tavız vereyım kı, rabbımın emrınden cıkmamak ıcın cok yıyecegıme az yerım dedım. yanlıs anlasılmasın yan gelıp yatayım armut pıs agzıma dus taraftarı degılım. elbette gayret etmek lazım ama rızaya ters dusecek bır hareketle degıl. tabı bu benım fıkrım. herkes kararında ozgur. hayat sartları zorluklar vs vs..
sahabe oyle guzel ornek olmus kı bızlere davalarndan asla tavız vermeden. sartlar bunu gerektırıyor demeden anam babam canım malım sana feda demıslr hak rızası ıcın. ben de ara vermıstım bu ımtıhan surcınde. hamd olsn su an bulutlar bıraz aralandı evet sorun hala var ama sececegımız meslege gore ozelde calısarak tavız vermeden devam edebılırız dıye dusnuyorum ben. su an ben ogretmenlık yapıyorum ozelde. evet az maas alıyorum evet cok yorulyorum ama vıcdanım rahat.senın ıcın de ınsaallah mevla bır cıkıs kapısı aralar. bılgılendırdgın ıcın sagol yıne de
merhaba
ben altı yıllık evliyim..biri altı yaşında biri altı aylık iki çocuğum var.Anadolu imam hatip lisesi mezunuyum.üniversite sınavına girdiğim dönemde önümde çok engel vardı.katsayı türban vs bilirsiniz...çok istedim hedeflerim büyüktü bu yuzden kapasitem varken boğaziçine yetecek puanin kırpıla kırpıla uyduruk bi bölüme ancak yetebilecek hale gelmesine göz yumamadığım için tercih yapmadım. düzelmesi umuduyla tekrar hazırlanırken eşimle görücü usülü tanıştık ve evlendim..evlendiğime asla pişman değilim dünya iyisi bi eşim çok rahat bi hayatım var..ama ne var ki hayallerimden vazgeçemiyorum hep içimde bi yerde kaldı psikoloji okumak..şimdi sınava girmek istiyorum kazanmayı hiç dert etmiyorum ama okumanın kazanmaktan zor olduğunu iddia edenler var..yok gerçekçi olmak lazımmış bilmem ne..sanki boğaziçinde odtü de okuyanlar insanüstü varlıklar:) neyseki eşim destekçim şimdilik..naptım ben demek istemiyorum sizce çok mu uçuk bi hayal bu gerçekten?
Madem eşiniz destek, düşünmeyin bile derim ben.
merhaba
ben altı yıllık evliyim..biri altı yaşında biri altı aylık iki çocuğum var.Anadolu imam hatip lisesi mezunuyum.üniversite sınavına girdiğim dönemde önümde çok engel vardı.katsayı türban vs bilirsiniz...çok istedim hedeflerim büyüktü bu yuzden kapasitem varken boğaziçine yetecek puanin kırpıla kırpıla uyduruk bi bölüme ancak yetebilecek hale gelmesine göz yumamadığım için tercih yapmadım. düzelmesi umuduyla tekrar hazırlanırken eşimle görücü usülü tanıştık ve evlendim..evlendiğime asla pişman değilim dünya iyisi bi eşim çok rahat bi hayatım var..ama ne var ki hayallerimden vazgeçemiyorum hep içimde bi yerde kaldı psikoloji okumak..şimdi sınava girmek istiyorum kazanmayı hiç dert etmiyorum ama okumanın kazanmaktan zor olduğunu iddia edenler var..yok gerçekçi olmak lazımmış bilmem ne..sanki boğaziçinde odtü de okuyanlar insanüstü varlıklar:) neyseki eşim destekçim şimdilik..naptım ben demek istemiyorum sizce çok mu uçuk bi hayal bu gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?