Canim bende 1. Sinifim gecen sene hazirliktim sen ne sanslisin ki haftasonlari ailenin yanina gidebiliyorsun ama benim evim 15 saat uzaklikta :/ universiteye alisamadim demissin, bu hepimizin basina gelen bir durum aslinda. Yeni bie ortam farkli insanlar, farkli bir sehir gormek seni yalniz hissettirmis belliki ama bu bir alisma sureci ve bir donem sonra tamamen yasadigin yere ve okuluna, arkadaslarina alisacaksin emin olabilirsin. Gecen sene ben de cok zorluklar cektim, evde tek kalmama ragmen bicok seyin ustesinden geldim ve kendi duzenimi kurdum. Sana bir kac oneride bulunmak isterim universite hayatiyla ilgili, bu seneki arkadasarinda yeni olduklari icin onlarada zorlaniyordur arkadaslik konularinda ve emin olabilirsin ki suanda samimi olan arkadaslarin 1 2 aya kalmaz dusman bile kesilebilirler birbirlerine, herkes suan tanima asamasinda birbirini ve sende gozlem yaparak kendine yakin buldugun insanlarla vakit gecirebilirsin, ozellikle dikkat etmen gereken bir diger hususta, gorundugunden fazla deger vermemelisin sonra uzulen sen olabilirsin, mesafeni koru her zaman cunki universitede kimse lisedeki gibi birbirinin koluna girip her tenefus bahcede gezmez

ayni sirada oturmaya calismaz, beraber devamli biseyler yapmak icin ugrasmaz, yani herkes tektir aslinda bunu bilmelisin ilk once... artik buyudunuz ve daha olgun hareketler gorursun cevrende lisedeki gibi bir ortam yoktur. :) daha varsa sorun sorabilirsin, seve seve yardimci olurum. Bende o yollardan gectim :)