portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Basta ben de oyle dusunuyodum da cevremdekiler tarafindan surekli eziliyorum cekip gitsem mi diyorum bir an once Allah razi olsun ailem arkamda22 gayet de uygun bi yas. Gec filan degil..
Bazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef
Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.
Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.
Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?
Benim gibi uni.ye gec baslayan, memnun olan/olmayan birileri var mi?
Cevaplariniz benim icin onemli.
Basta ben de oyle dusunuyodum da cevremdekiler tarafindan surekli eziliyorum cekip gitsem mi diyorum bir an once Allah razi olsun ailem arkamda
Burda asil merak ettigim bir konu daha var.26 yaşındayım ikinci üniversite m e başladım
Okumak için asla geç degil
asla geç değil aileni de ikna et yeniden hazırlan canım..hayat senın hayatın nasıl mutlu olacaksan onu yap derim..Bazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef
Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.
Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.
Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin22 yaş hiç de geç bir yaş değil okumak için hele ki...
Erken atılmak geç atılmak diye bişey yok.Burda asil merak ettigim bir konu daha var.
Hayata gec atilmak mi daha onemli erken atilmak mi?
Siz neden gec basladiniz? Hala okuyo musunuz calisyo musunuzistediğin bölümü okuyup, sevdiğin işi yapmak için 22 yaş hiçte geç değil..Bu arada bende 20 yaşında başladım üniversiteye.
Yaşım 21 ve ben 1 ay önce taze mezun olmuş bir mühendisim. Ama gel gör ki kendime hala ogrenciyim demek istiyorum. Hala çocuk gibi hissediyorum. Bir 4 yıl daha verseler okusam diyorum. Hiç de geç değil yaşın. Benim bolumumde 30lu yaşlarda olanlar vardı üstelik sınıfın yarısı 25 yaşlarındaydı. Önemli olan istediğin sevdiğin mesleği yapabilmek. Ben bu yüzden şanslıyım,istediğim bolumu hemen kazandım kazanamasaydım kesinlikle kazanana kadar denerdim. Mutsuz olacagın bir işi yıllarca yapacağına mutlu olacagın bir işi 4 yıl geç yap daha iyidirBazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.
Geç değil aslında. Ama düşünmeniz gereken şeyler var. Birincisi bölümü bitirince iş bulma oranı. Yani bilmediğimden soruyorum ortalama bir okulun psikoloji bölümünü bitirince hemen iş bulunabiliyor mu? O kadar sene okuduktan sonra bir de işsiz kalmak var.
İkincisi istediğiniz puanı alabilecek misiniz? BU sene geçen senenin yarısı puan almanıza sebep neydi? O sebepler gidecek mi? Yoksa üzerinizdeki baskı ile daha da düşük alma ihtimaliniz var mı? Bu sizi nasıl etkileyecek. Her şeye hazırlıklı mısınız?
Bir de her sene sınav sistemi değişiyor insanı çileden çıkarabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?