Universiteye kac yasinda basladiniz [ONEMLİ]

Senin adina coook sevindim ve takdir ettim dogrusu. Bi an gaza geldim yav :) hangi bolumu birakip hangisine girdin ozel degilse ogrenebilir miyim acaba?

17 yaşımda başladım 21'imde mezun oldum. oh hayata erken atıldım diyordum ki başıma talihsiz bir evlilik geldi. boşanması şusu busu derken 23 yaşındayım 2 senem çöpe gitti.

velhasılı nasipte ne varsa o oluyor. yaşın hiç de geç değil. bizim sınıfta 26 yaşında kız vardı. şimdi 30 yaşında. o atandı ben atanamadım.

asla geç değil aileni de ikna et yeniden hazırlan canım..hayat senın hayatın nasıl mutlu olacaksan onu yap derim..
Babam arkamda. Annem de ses etmiyor ama onun istedigi bolumu biraktigim icin biraz kirgin ve o bolume donsen iyi olur yine de kendin bilirsin diyo. Of cok karisigimm

20 yaşımda başladım 22 yaşımda atandım memur oldum ama gel görki keşke 2 sene daha okusaydım diyorum erken yaşta memur oldum çalışma hayatını sevmedim ya

Dogru diyorsunuz , tesekkurler

19 yasinda başladım 23te mezun oldum. Üniversite hayatını çok özledim calisabilsem bir daha girerim ama bu sefer isimde verimli olamam. Bence geç değil

18 yaşımda başladım 22de mezun olcam, 25 yaşlarımda iş hayatımla birlikte hayalimdeki meslek için 2. üniversite okumayı düşünüyorum ..

Ne muhendisligi peki?
Benim puan iyi olmasina ragmen psikolojiye yetmemisti ailem nereyi istiyorsa orayi yazdim benim istedigim olmadi bari onlarin gonlu olsun diye. Yazmaz olaydim :)

Geç değil. Benim arkadaşımın sınıf arkadaşı 21 yasında 1. Siniftaydi bence hayallerinin peşinden git. Ben ilk seneden yerleştim henüz 2. Sınıfa geçtim 19um.

Maddi durum fena degil normal bir memur cocuguyum sikintida olsalar da bana para lafi etmezler sagolsunlar.
Benim amcam yengem gec evlendiler 40 yasindaydi evlendignde mesela yengem de diyor ki benim gibi hayata gec kalirsan koca bulamazsin aranir durursun diyor digerleri de ona uyuyo yasin geciyo diye. Bende moral bulmak icin bu konuyu actim :)

Yani hiç alakası yok. Bunlar nasip işleri. Ben üniversitede 3,5 yıl biriyle birlikteydim sonra mezun olmama 2 ay kala ayrıldık. Yani ne olacağı belli olmaz böyle durumlarda.

22 geç değil hiç teklemeden gidersen 26da mezun olursun canım...

20 yaşındayım üçüncü sınıfa geçiyorum, 22 de mezun olacağım. sıfır sene kaybım vardı ama okumak için asla geç değil. istemediğim bir bölümde olsaydım ben de bırakır yeniden başlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…