• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Universiteye kac yasinda basladiniz [ONEMLİ]

Bazi sebeplerden oturu universiteyi biraktim istemedigim bir bolumdu.

Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef o_O

Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.

Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.

Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?

Benim gibi uni.ye gec baslayan, memnun olan/olmayan birileri var mi?
Cevaplariniz benim icin onemli. :KK15:
18 yasinda univ basladim 30 yasindayim halen okuyorum. okumanin yasi olduguna da inanmiyorum. İstediğin bölüm icin cabalamaya deger

Tekrar sinava girdim ancak gecen sene aldigim puanin yarisini alinca tercih yapmadim malesef o_O

Hayallerimin pesinden kosmak istiyorum psikolog olmak istiyorum... Yalniz bunun icin 1 sene daha calismam gerek.

Bizimkiler iki secenek sundu, ya biraktigim okula geri donecegim ya da ek tercihlerde bir yer yazip gidecegim.

Benim takildigim asil nokta YAŞIM. 21 yasindayim bi daha hazirlancam 22 olacagim. Sizce cok mu gec?

33 yasında fakülteden mezun oldum evli bir çocuk annesiydim...sonra kpss ve memur atandım..şimdi yüksek lisans ve ikinci unuversite var sırada..birde 2 çocuk:)

Ben universiteye 18 yasimda basladim, 22 de bitirdim. Bir arkadasim liseden sonra okumadi, ben univ son sinifi btirirken o da evlendi, 1 yil sonra da bosandi tabi bir de univ sinavina girmisti, bosandiktan sonra ozel univ.de ki parayi nerden buldu hic bilmiyorum 1 yil okudu, sonra devlet univ.e yatay gecis yapti. univ.e basladiginda 23 yasinda idi, bu sene 27 yasinda mezun oldu, gecende bana kep fotoglarini yolladi. simdi de formasyon aliyor yine ayni univde, 1 yil surecek, yani 28 yasinda mezun olacak. daha sonra da artik kpss, is, guc aramakla ugrasacak ama hayatindan memnun ve mutlu. ben univ.i 22 yasimda bitirdim, ozelde is de buldum ama evlilikti vs idi derken bombos gecti yillarim, bu sene yeni is sahibi oldum diyebilirim. asagi yukari 27 yasinda mezun olup, is bulmus biri ile ayni durumdayim.

Aaaa :/ herkes sey dusunuyor; eger erken yasta memur olursan senden iyisi yok.

hiç öyle değil anin bana ben memur oldugumda arkadaşlarım bu yaşta memur olanı dövuyorlar dedi sen niye okadar acele ettin ki dedi :( gerçektende acele ettim 2 sene daha rahat keyif çatsaydım okadar zorki birde çalışma ortamın arkadaşların iyi çıkmayınca çok zor :(

Benim 18ime 4 ay falan vardı üniye başladığımda :KK53: Bi sene daha kaybetmesem 16yı zorlayacaktım ama ilk sene kazanamadım:KK49:
Bence yaşın önemi yok, daha yolun başındasın. Bizim sınıfta evli ve bizden yaşça büyük biri bile vardı. Alttan derslerini alırdı bizle. Yaşa takılma, hayallerini kovala:KK50:

Hicbir sey icin gec degilll. Bende ilK universiteyi kazandim annemin vefatindan dolati biraktm hemdw iatemedigim bir bölümdü. 23 yasinda tekrar sinava girdim kazandim gittim okudum pasalar gibi isimi elime aldim evlemdim.

21 yaş hiç geç değil. Bizim okulda evli çocuklu 55 yaşında bir teyzemiz vardı. Çok takdir etmiştim onu. Okumak için hiçbir zaman geç değildir :KK66:

tam 19 olmamıştım başladığımda :) geç değil. bana fırsat verseler yine okurum diyemem çünkü bıktım artık okumaktan sınavlardan falan. kpss kazanayım eve bir iki yıl kitap sokmayacağım o derece :KK14:
evet yaa ben de biktim artik okumaktan basta sevdigim bolum tutsaydi onu bitirdikten sonra evdeki butun kitaplari yakardim :D

Back
X