Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tm canım.matematiğim kötü türkçem süperHangi bölüm okudun lisede? Sözel, TM,FM? Matematiğin nasıl? Derslerin? Ona göre düşün.Beceremiyorum diyorsan bilemem:) ama istedikten sonra yapamayacağın hiçbir şey yok:)
aynı evrelerden geçmişiz canım.gerçi ben daha geçemedimnasıl bişeydir çok iyi bilirim canım.
Ben 3. girişimde girdim üniversiteye.İKinci yılımda da suanda olduğum yere yetiyodu puanım ama puanlar yükseldi bşyler oldu giremedim.
Başta çok ağladım üzüldüm herkes girmiştiii bir yerlere , devlete gidemeyen özele gitmişti benden çooook düşük puan alan insanlar ama o bana daha da bi hırs yaptı çok çalıştım artık ne istediğimi biliyodum akıllanmıştım girdim kazandımm.
Sana diceğim vazgeçme bi daha gir kazanamamış olman senin aptal olman yada başka bşy olduğunu göstermez malesefki bizim sistemimizde çalışma+şans çok lazım.
İnşallah en güzel kararı veirrsinn bidaha denersin çok çalışırsınnn istediğin yerede kolaylıkla girersinnn opuyorumnanaktan
ben senin yerinde olsam(ki oldum:)) bir senemi daha ÖSS için harcamazdim..
mutlaka 2 yıllık bile olsa bir yere giderdim sonra da onu 4 yıllığa cikartirdim(bunu salak gibi yapmadım) o 4 yıllığa geçme sınavına o kadar boş arkadaslarım girdi ki..ve hepside geçtiler..zor bı sınav olduunu sanmıyorum..
zaten grafik falan düşünüyorsan,üniversite de okumak için uğraşma..grafiği üniversiteye gitmeden bile hayli hayli öğrenirsin..meslek lisesi mezunu grafiker benden daha çok şey biliyor...
1 sene daha bilmiyorum yapabilirmiyimfisfisfisbu sene okadar ümitlenmiştimki ama ocak ayında ailevi problemlerimiz çıktı ondan soınra adam gibi çalışamadımLeonela ya katılıyorum bu arada. AÇıköğretimi herzaman okuyabilirsin ikisi bir arada gitmiyo denedim olmuyo :)
Sen öss ye ağırlık ver sadece ona yoğunlaşş zaten artık çoğu konuyu biliyo durumdasındır bu senede sıkı çalışır tek bi konu eksiğin kalmadan girersin sınava.
daha önünde bir yerleştirme daha var.onu değerlendir.2 yıllık bölümlerden yaz.ilerde 4 yıllığa tamamlarsın.bir de eğer aöf seçeceksen mesela işletme 4 yıllık bunu sakın ortalara falan yazma çünkü hemen tutar.sonlara doğru yazarsan(sondan 2.sırada falan)daha iyi olur.hakkında hayırlsı olsun
Üzme kendini.opuyorumnanaktan
Hayır... 2 yıllık bir yeri tercih etmek gibi hata yapacağına gidip 4 yıllık bir aöf okusun.2 yıllıkların pek değeri yok.Üni. gözüyle bile bakılmıyor valla.Ayrıca dikey geçiş yapmak hiç kolay değil:/
Ney de çok güzel bölümler var canım? Tam anlamadım msjını ^^,
2 yıllık olucak mı bide o var tabi:2:O zaman 2 yıllık yaz canım:) Kampüs havasını al. Sonra 4 'e tamamla.Tamamlayamasanda.Aöf'e yazıl tekrar orayı da bitir:) Ha bir de ilk 2 yılı normal okuyup sonra aöf'e geçme diye bişeyde var diye biliyorum 3. ve 4. sınıfta.öyle de yapabilirsin hani dikey geçiş zor dersen ama araştır.
artık yapamıcam gibi geliyosenağlama
Senin yaşında olsaydım eğer çok iyi hazırlanır istediğim bölümü kazanırdım
Geç değil senin için...
işte ben tüm güvenimi kaybettim artık hiç bişe yapamıcam gibi geliyo:gitme:Bİ arkadaşım 3.senesinde ek kontenjanla girdi. 2 senelik okuyo şu anda.
Bi arkadaşım 5.senesinde 4 yıllık çok güzel bir bölümde okuyor. Hem de okuduğu üniversite Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri.
Neden olmasın ki. Sen yeter ki iste.
Ben senin yerinde olsam 1 sene daha çalışır istediğim yerde okurdum.
bende öyle düşünyorum anım bitince kpss ye girerim diye:kedi:ek kontenjanları bekle
belkı yenıden hazırlanmak ıstemedııgndne dolayı acık ögretım
yazarsın artık hersey kpss acık ögretımde olabılır
ek kontenjanları mutlaka değerlendir.
2 yıllık ve açık öğretim de yaz bence.
normal 2 yıllık okuyup 4e tamamlayabilirsin ya da açıköğretim 2 yıllık bitirip anadolu üniversitesinde normal okumaya başlayarak 4e tamamlayabilirsin diye biliyorum.
biraz karışık oldu ama anadolu üniversitesinin sitesini incelersen detaylı bilgiye ulaşabilirsin.
araştırıcam canım çok teşekkürler
opuyorumnanaktanrica ederim canım.
hemen ümitsizliğe kapılma iyice araştır:teselli:
2 yıllık okudum hiç pişman değilimsositososito,2 yıl denedim 4 yıllık olmadı düz lise mezunu olarak kalacagımı 2 yıllık bölüm sectim muhasebe,çokta mutluyum :Saruboceq:hem açık ögretime direkt geçiyorsun dgs hakkın var 4 yıllık mezun diploması alıyorsun açıkögretim zor iş 4 yıllık yazma derim yazacaksanda kursuna gitmeni öneririm benim bir çok arkadasım öyle yaptı, ama ben üniversite hayatı yurt hayatı yasamak istediğim için 2 yıl örgün 2 yıl açıköğretim seçtimyerimseniben,umutsuzluğa kapılma hergün güneş kaydirigubbakcemile2doğar yeterki açık olsun perdeler
19
biliyorum yaşım büyük değil ama 3. kez hazırlanmakta istemiyorum
ya aklım almıyo artık benden çok çok kötü olanlar kazandı yerleşti biyerlere
bu kadarmı salağım ben
niye böyle oldu bilmiyorum