- 19 Aralık 2014
- 6.766
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.435
- 748
Canımcım en basitinden senin uykuna saygı duymuyor gürültü yapıyor. Banyoyu kirli bırakıyor.Korktum şu an![]()
Bunlar küçük gibi gözüküyor ama gerçekten can sıkıcı şeyler aslında.
Senin yetiştirilme tarzınla hiç alakası olmayan insanlara denk gelebiliyorsun,çirkeflikleri karşısında ağzın açık kalıyor bazen.
Çok şükür çirkef birine denk gelmedim ama çok yakınımdakiler yaşadı yani,hiç olmazsa yurt arkadaşlarından böyle olanlar olabiliyor sadece odanla sınırlı değil bu insanlar.
Ama dedim ya bir yandan da iyi oluyor çünkü meslek hayatında çok denk geleceksin böyle insanlara,bir ön hazırlık oluyor bir nevi.
Ama şöyle de bir durum var, tıp öğrencisinin az kişilik bir yerde kalması lazım. Tek kişilik oda en ideali, veya kendinle aynı bölüm okuyan biriyle kalmalısın . Ama gene de yukarıda söylediğim şeyler yaşanabiliyor.
O yüzden ailenin yanında olması gerçekten güzel bir şey bunlar düşünülünce.
Bunlar gözünü korkutmasın,benim kadar hassas,kırılgan ,ailesine düşkün biri yoktur herhalde. Ben bile başa çıkıp güçlendiysem sen de halledersin canım benim :)
Ha hiç avantajı yok mu dersen eğer elbette var. Özgür olup kendi kararlarını verip paranı kendin idare ediyorsun ya. İşte o çok güzel bir duygu. Gerçekten kendi başına bir birey olduğunu hissediyor insan. Bu yönü de var şimdi canım.
Uzun yazdım biraz kusura bakma ama inan seni anladığım için yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince :)