- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- Konu Sahibi minik-patiler
-
cok tesekkür ederim yarından itibaren yeni bir baslangıc olcak tekrar baslıcam düzenli calısmaya bana moral oldu burası bugün benim durumumda olan baska arkadaslarım da varmısMadem bu yola girdin, amasini, keskesini, ya dasini bir birak once.
Sevmedigi bolum birakmak her babayigidin harci degildir. Kantinde oturup yaaaa aslinda ben de .. olacaktim , o konuya cok yetenekliyim ama ......okuyorum iste diyen tip cok, gozu kaldigi bolume gitmek icin cabalayan yok.
Madem bu kadar dirayetlisin, butun enerjini sinava akit. Olumsuz dusuncelerin sana bir faydasi yok ki. Basarilar dilerim.
tamam canım sende yazabilirsin istediğin zaman:)inşallah canım.kurtuluruz bu endişelerden.istediğin zaman yazabilirsin özelden :)
bende hic göstermiyorum yasımı:)tesekkür ederim:)insallah bende sizin gibi hedefime ulasırım:)Hiç moralini bozma çok doğru bir karar vermişsin. Ben de iki ünv. bitirdim. Küçük büyük yaş hiç sorun değil ünv de. Takmazsan tabi. Gerçi ben yaşımı hiç göstermediğim için anlamıyodu kimse ama yine de sorun etmezdim. Hiç karamsar olma kesinlikle git oku. Ben 3. Sınıfta çalışmaya başlamıştım mesleğimle ilgili sen de deneyebilirsin. Tebrik ederim şimdiden. İlerde iyi ki yapmışım diceksin. 29 yaş düşündüğün kadar büyük bi yaş değil.
İnşallah ulaşırsın. Yalnız şunu bil arada sen hala okuyo musun ya ya da benzeri biçok şeye maruz kalıyosun hepsine kulaklarını tıka. İstediğin işi yapıp gelirin de belli bi düzeye gelince herkes susuyo emin ol. Bol şans canım sanabende hic göstermiyorum yasımı:)tesekkür ederim:)insallah bende sizin gibi hedefime ulasırım:)
Aynen bunaldıkça insanlar üstüne geldikçe her ne olursa yaz buraya gaza getirelim seni. Keşke zamanında benim de üyeliğim olsaydı:)Merhaba,
Ben 24 yasinda lisans egitimimi bitirdim. Sonra evlendim. 2.5 yil calistim. Simdi yüksek lisans yapiyorum.
Sinifimdakiler benden 3-4 yas kücükler ama hic mutsuz degilim bundan. Neden mutsuz olayim ki?
Üniversite egitim merkezi, oraya 40 yasinda bile gidilir.
Sakin mutsuz olmayin. Bizim türklerde var erken yasta meslek sahibi olma istegi. Yurtdisinda üniversiteyi bitirme yasi ortalama 28.
Sinava hazirlanin ve sevdiginiz bir bölümü kazanin ve kesinlikle gidin. Okumanin yasi olmaz.
Eger gitmezseniz, 40 yasiniza geldiginizde cok cok coook pisman olursunuz. Sizi takipteyim, kesinlikle birakmayin, bunalirsaniz yazin bana motive edeyim sizi az
öyle yapıcam.sana da bol sans canım hersey gönlünle olsunİnşallah ulaşırsın. Yalnız şunu bil arada sen hala okuyo musun ya ya da benzeri biçok şeye maruz kalıyosun hepsine kulaklarını tıka. İstediğin işi yapıp gelirin de belli bi düzeye gelince herkes susuyo emin ol. Bol şans canım sana
cok tesekkür ederim:):)bugün cok bunalmıstım ama burası baya motive oldu moral topladım insallah yarın yeni bi baslangıc olur:)ömrümün sonuna kadar mutsuz olmaktansa bu sene biraz disimi cıkmam gerekicek.sizle aynı yastayız siz evlenmissiniz okulunuz bitmis yüksek lisansa baslamıssınz tebrik ederimMerhaba,
Ben 24 yasinda lisans egitimimi bitirdim. Sonra evlendim. 2.5 yil calistim. Simdi yüksek lisans yapiyorum.
Sinifimdakiler benden 3-4 yas kücükler ama hic mutsuz degilim bundan. Neden mutsuz olayim ki?
Üniversite egitim merkezi, oraya 40 yasinda bile gidilir.
Sakin mutsuz olmayin. Bizim türklerde var erken yasta meslek sahibi olma istegi. Yurtdisinda üniversiteyi bitirme yasi ortalama 28.
Sinava hazirlanin ve sevdiginiz bir bölümü kazanin ve kesinlikle gidin. Okumanin yasi olmaz.
Eger gitmezseniz, 40 yasiniza geldiginizde cok cok coook pisman olursunuz. Sizi takipteyim, kesinlikle birakmayin, bunalirsaniz yazin bana motive edeyim sizi az
cok tatlısınız okadar bunalmıstım ki bugün neredeyse herseyi bırakacak noktadaydım iyikide yazmısm sizlere denk geldim öyle güzel destek oldunuz ki hepiniz cok bilinclisiniz bana da dönüm noktası oldu tesekkür ederim hepinizeAynen bunaldıkça insanlar üstüne geldikçe her ne olursa yaz buraya gaza getirelim seni. Keşke zamanında benim de üyeliğim olsaydı:)
cok tesekkür ederim:):)bugün cok bunalmıstım ama burası baya motive oldu moral topladım insallah yarın yeni bi baslangıc olur:)ömrümün sonuna kadar mutsuz olmaktansa bu sene biraz disimi cıkmam gerekicek.sizle aynı yastayız siz evlenmissiniz okulunuz bitmis yüksek lisansa baslamıssınz tebrik ederim
artık pes etmeyeceğim bugünden sonra bukadar bilincli insanlardan bu yorumları aldıktan sonra bana güzel bi moral oldu:)yalnız olmadığımı gördüm paylastığınz icin tekrar tesekkür ederim cok iyi geldi hersey gönlünüzce olsun insallah sevgilerTesekkür ederim, insallah sizde istediginz bir bölümü kazanir ve basariyla bitirirsiniz. Seneler cok cabuk geciyor. Birde üniversitede sinavlar dönem dönem yapildigi icin, sanki daha bir cabuk geciyor. Kis sömestri zaten 4 ay gibi, bahar'da 5.5 ay felan. Yani yl bile degil. Ben yüksek lisansa ilk basladigimda bitmez gibi geldi ama sidi 2 sinavim ve tezim kaldi nasipse agusosta bitiyor, bir ay sonrada 29 oluyorum :) hic sorun degil benim icin, ben mutluym önemlisi o.
Sizde evlenirsiniz vakti geldiginde, evlenince bisey olmuyor ayrica :)) insanin kendini gelistirmesi, yeni seyler ögrenmesi daha hos. Bu arada ben ortaokuldayken hocamiz vardi bi tane 40 yasinda ögretmen olmustu dusünün :)
Haberleselim arada, sakin pes etmeyin. Sevgiler
bende aynı sizin gibiydim hic mutlu olamadım o okulda bende ailem üzülmesin diye 3.sınıfa kadar geldim bu seferde ailem benim mutsuzluğuma dayanamadı onların desteğiyle verdim bu kararı.tesekkür ederim yorumunz icin insallah sizinde hersey istediğinz gibi olur güzel bir iş bulup mesleğinize ısınırsınız insallahGüçlü olun ve yeni sınav için çalışmaya devam edin gönül rahatlığıyla.
Benim sevmediğim bölümün bitmesine yarım dönem kaldı.
Ama ne yapsam sevemiyorum , kendimi mesleğin içinde göremiyorum.
Bir sınıf arkadaşlarıma bakıyorum bir kendime okul bitip mesleğe başlayacakları için mutlular bense sanki uzaktan bir izleyici gibiyim
Millet ne der ne olur şudur budur ailem üzülmesin diye bırakamadım
Siz ne güzel cesaret göstermiş ve bırakmışsınız hiç bir şeyi kafanıza takmayın en iyisi için çalışın
ozaman beni en iyi siz anlarsınız mühendisliğin hicbir dalını tercih etmeyeceğim bu seneki tercihlerimdekesinlikle gec degil,sevmedigim bir sehirde sevmedigim bir muhendislikte okudum ben de,simdiki aklim olsaydi hersey cok daha farkli olurdu,4yil kayip bir omrun yaninda nedir ki
cok tesekkür ederim.cesurum ama dirayetli değilim malesef hemen demorolize oluyorumhayalleri için fedakarlık yapan insanları çok cesur buluyorum ve imreniyorum. ben olsam yapamazdim. 40 sene neden bu meslek diye pismanlik çekeceğine 2 sene fazla oku ne olmuş. Çok cesursun. Tebrik ederim.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Sınava hazırlık yolunda başarılarbende aynı sizin gibiydim hic mutlu olamadım o okulda bende ailem üzülmesin diye 3.sınıfa kadar geldim bu seferde ailem benim mutsuzluğuma dayanamadı onların desteğiyle verdim bu kararı.tesekkür ederim yorumunz icin insallah sizinde hersey istediğinz gibi olur güzel bir iş bulup mesleğinize ısınırsınız insallah
canım 35 yaşına gelip atanamayan işsiz vs bi sürü insan var.28 29 gibi bitir Ohhh. Kasma bu kadar ya benim bazı arkadaşlarım lise biter bitmez uniyi kazanıp 2 yıl dondurdular. Gezip tozdular. sonra dönem uzanttilar felan. yaşı bu kadar takma. Tadını çıkar. her gün girdiğin sınıfa burası benim hayalimdi diyerek giemek var. bi de oflaya poflaya girmek var. Sen en doğru olanı yapmışsın. Sana laf söyleyen herkes senin yaptığını yapamayacagi için söylüyordur emin ol. ♡♡cok tesekkür ederim.cesurum ama dirayetli değilim malesef hemen demorolize oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?