• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversiteyi bitirmek istiyorum...

venuce25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
56
21
18
Ankara
Merhabalar. Üniversite hakkinda bilgi almak istedim sizden. Bazi özel sebeblerden dolayi hazirlikta oldugum universiteye devam etmedim. 2 yil gecti aradan ilisigim kesilmistir. Tekrar universite sinavlarina girmek mi zorundayim yoksa öss deki sinavlarim gecerli olur mu acikögretime girebilmem icin . Üniversiyi bitirmek istiyorum artik. Gerekirse tekrar sinava girecem . Babama verdigim sözü tutmak istiyorum

Merhabalar. Üniversite hakkinda bilgi almak istedim sizden. Bazi özel sebeblerden dolayi hazirlikta oldugum universiteye devam etmedim. 2 yil gecti aradan ilisigim kesilmistir. Tekrar universite sinavlarina girmek mi zorundayim yoksa öss deki sinavlarim gecerli olur mu acikögretime girebilmem icin . Üniversiyi bitirmek istiyorum artik. Gerekirse tekrar sinava girecem . Babama verdigim sözü tutmak istiyorum
sınav için geç kaldın haftasonu yapıldı.Seneye tekrar sınava girmelisin öss puanın geçerli değil

merhabaa bende aöf okuyorum evlenmeden öncede okuyordum. dikey geçiş yaptım hala 2 sene 3. sinifayim. seneyede dondürcaktim bebegim olucakti ona kim bakcak diye endişeleniyordum. ya 2 sene hep 3, sınıftayım ne yapmalıyım ki:(

Back
X