- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.611
- 598
Bildiğimi de unuttum.Bana gel eye kalkma yolcu kader alacak seni benden diyen çocuk kimdi.
Ali diye bir adamBana gel eye kalkma yolcu kader alacak seni benden diyen çocuk kimdi.
Ulen sonradan degerlendilerAy ben çok severdim onu. Açtım baktım, Yeditepe’de Doçentmiş.
Turşunun konseri de var dimek. Ne zaman en yakın konseriArkadaşlar siz benim bu şahısla iletişime geçmemi sağlayın sizi konserine bile götürücem
AaaaaaaaAy ben çok severdim onu. Açtım baktım, Yeditepe’de Doçentmiş.
ÜzdünBildiğimi de unuttum.
Daha kim olduğunu bilmiyoruz napalım selavat zimciri mi başlatalımArkadaşlar siz benim bu şahısla iletişime geçmemi sağlayın sizi konserine bile götürücem
Ya o kişinin takipçi sayısı 30 bin degilse? Ya konu sahibi hedef sasirttiryorsaYazın arama motoruna işte 30 bin takipçili eski ünlüler diye ne uğraşıyorsunuz
Ali güven, baktım o da uymuyorAli diye bir adam
Bilirsek bilgi verebiliriz ancakArkadaşlar siz benim bu şahısla iletişime geçmemi sağlayın sizi konserine bile götürücem
Arkadaşlar siz benim bu şahısla iletişime geçmemi sağlayın sizi konserine bile götürücem
Tam bi bordo bereliYa o kişinin takipçi sayısı 30 bin degilse? Ya konu sahibi hedef sasirttiryorsa
HahahahajshajsjsjahjahajaDaha kim olduğunu bilmiyoruz napalım selavat zimciri mi başlatalım
Yani..Daha kim olduğunu bilmiyoruz napalım selavat zimciri mi başlatalım
sting bari olsa.bu tipler ne böyle alayıııı popçuuuuuAli güven 90 lardan ilerliyoruz
yetenekli adamAy ben çok severdim onu. Açtım baktım, Yeditepe’de Doçentmiş.
KurnaaazAslında mantık hatanız var. Kim olduğunu söyleseniz burdaki isteyenlerde size dair mesaj yazsa yağdırsa dikkatini çekse adamın amaca ulaşırsınız işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?