- 18 Aralık 2020
- 324
- 423
- 53
Doğru elendiO adamın çocuğu yok ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru elendiO adamın çocuğu yok ki![]()
Ama nette evli yazıyorO grubun ilk solisti in on dişleri yamuk ve bir kız bebesi var sanırım
Can-kan bence. Yaaağğğr yağğğrrr vurma beni derinden…. Sesi cok etkileyiciydi.Yurtseven Kardeşler olamaz mı arkadaşlar?
Onu bilmiyorumAma nette evli yazıyor![]()
Can mı Kan mı, bir de o kısmı var.Can-kan bence. Yaaağğğr yağğğrrr vurma beni derinden…. Sesi cok etkileyiciydi.
Sizin kim olduğunuzu ben söylerimYaklaştonız arkadaşlar ama bulunca o kişiye beni söylemezsiniz dimi
Öf amma abarttın ha ,seni kim tanıyor da gidip söylesin,nickinle söyleyecek halleri yok ,adam da müneccim değil herhaldeYaklaştonız arkadaşlar ama bulunca o kişiye beni söylemezsiniz dimi
Bu kadar merak edileceğini hiç düşünmemiştim ama ya sanırım söylesem iyi olacak artıkSöylediği özelliklerde biri yok arkadaşlar. bulmayalım diye bazı özelliklerini değiştirerek söylüyor olabilir. Y harfiyle başlayan zaten birkaç tane grup var onların hiçbir üyesinin de 30k takipçisi yok. O yüzden yatın zıbarın. İyi geceler herkese ben zıbarıyorum.
Yaklaştonız arkadaşlar ama bulunca o kişiye beni söylemezsiniz dimi
Yeter bence, yat da uyu. Artık heyecanlandırmıyorsun. Fake konu da bir yere kadar. Eğlendik bitti işte.Yaklaştonız arkadaşlar ama bulunca o kişiye beni söylemezsiniz dimi
Ne bileyim öyle yazmışlar çünkü ondan dolayı sordumsen kimsin ki?
seni tanıyormuyuz da söyleyeceğiz amma gizem yaptın ha.
Ben kesin söylerim bana güvenme.Yaklaştonız arkadaşlar ama bulunca o kişiye beni söylemezsiniz dimi
Ne bileyim öyle yazmışlar çünkü ondan dolayı sordum
Bunu sorması bile saçma ya adama gizliüye senden çok hoşlanıyor mu diyeceğiz sankikim yazmış?
sen beni tanıyormusun?
ben şimdi burda bilmem kime aşığım desem gidip ne diyeceksin fitne sana aşıkmıymış mı?
saçma dimi?
Konu sahibi sıkıcı biri zaten. Biz üyelerle geyiklemeyi sevdikYeter bence, yat da uyu. Artık heyecanlandırmıyorsun. Fake konu da bir yere kadar. Eğlendik bitti işte.![]()