Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Ay o değil de bu ünlüleri siz nerden buluyosunuz nerden böyle muhabbeti ilerletip evliliğe kadar geliyosunuz yaaaa çatlıcaaammmmm. Az taktik verin de biz de nasiplenelim ama
Beyninizde uydurun sizde evlenir çoluğa çocuğa bile karışırsınız. Ha hastağınızın teşrisi ne olur bilemem hahahahah ben en son 11-12 yaşında kafamda böyle hayaller kuruyordum.

Of ya aşırı merak ettim konu sahibi bence suan bunları okuyorsun ama olayı çözdük diye cevap vermiyorsun deşifre olmak istemiyorsuuuuun

Tamam ya sen onu birak da kendini at. Valla seni daha cok merak ettim artik. Belediye baskani ve oyuncu sevgili Angelina sen misin kiiiz?

Kızlar bahsettiğiniz dizinin kastında Erdemdi ismi sanırım biri var. O hem Ankara'da okumuş hem de kıvırcık sayılır. Onu değerlendirin deyip kaçıyorum

Beyninizde uydurun sizde evlenir çoluğa çocuğa bile karışırsınız. Ha hastağınızın teşrisi ne olur bilemem hahahahah ben en son 11-12 yaşında kafamda böyle hayaller kuruyordum.
Hahahahahaha beynimde hayal ettiğim gerçek hayatta yok sanırım ki hala freeyim ya beeeezzzddiiimm

Bence de olabilir oda yan rol sonuçta aynı dizide illa başrol olacak diye birşey yok hatta bu olma ihtimali bence daha yüksek

Adami da hic tanimiyorum ha su an gordum. Bence de bu sefer bulduk dagilalim. Eemaan konu sahibi su adam icin bizi gece diktin ayaga ya helal olsun. Cirkin de bisey anacım

şimdi de ben merak ettim kimmiş :)) özelden konuşalım mı gala var yakınd aona gideceğiz çünkü

Egosundan adama ulaşamazsın. Unlü biriyle aşk yaşamadım ama Teomanla yaşamak isterdim ergenken Kız Mustafa Sandal yeni boşandı o mu yoksa :)

Kactane ünlü evliligi varki uzun yillar sürmüs.
Parmakla sayabilecek kadar azdir.
Onlarin hayati zor, calisma saatleri cevreleri fanlari vs.vs.. isteselerde normal hayat
Yasayamazlar bence.
Asla asla istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…