Berk cankat pinar denizle beraberkızlar eğer berk cankatsa ilk ben söyledim yedirmem alırım madalyamı
AynenO değil de buraya adı yazılan adamların hiçbirini tanımıyorumBana göre ünlü biri değil demek..
Erdem kaynarca mı,Hayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Beyninizde uydurun sizde evlenir çoluğa çocuğa bile karışırsınız. Ha hastağınızın teşrisi ne olur bilemem hahahahah ben en son 11-12 yaşında kafamda böyle hayaller kuruyordum.Ay o değil de bu ünlüleri siz nerden buluyosunuz nerden böyle muhabbeti ilerletip evliliğe kadar geliyosunuz yaaaa çatlıcaaammmmm. Az taktik verin de biz de nasiplenelim ama
Hahahahahaha beynimde hayal ettiğim gerçek hayatta yok sanırım ki hala freeyim ya beeeezzzddiiimmBeyninizde uydurun sizde evlenir çoluğa çocuğa bile karışırsınız. Ha hastağınızın teşrisi ne olur bilemem hahahahah ben en son 11-12 yaşında kafamda böyle hayaller kuruyordum.
Bence de olabilir oda yan rol sonuçta aynı dizide illa başrol olacak diye birşey yok hatta bu olma ihtimali bence daha yüksekErdem kaynarca mı,
Bence de olabilir oda yan rol sonuçta aynı dizide illa başrol olacak diye birşey yok hatta bu olma ihtimali bence daha yüksek
Instakram fenomeni ünlü oluyor mu?
Erkek arkadaşım youtuber. Her gün bir fangirl aklını çelecek diye uykusuz kalıyorum. Çok popüler olduğu için çok göz önünde hemen birileri kapabilir... çok tehlikeli
Bize de anlatın merak ettik o kadarrşimdi de ben merak ettim kimmiş :)) özelden konuşalım mı gala var yakınd aona gideceğiz çünkü
teklif etmedi henüz 3.haftamız.Yani galalara gidince magazin çekiyor ama öyle mankenle yakalandı şu bu haberleri hiç yok .Stalkladım ölümüneEvlilik teklif etti mi? Magazinsel biri mi?
Ohoo o zaman siz şu an fol yok yumurta yok dönemindesinizteklif etmedi henüz 3.haftamız.Yani galalara gidince magazin çekiyor ama öyle mankenle yakalandı şu bu haberleri hiç yok .Stalkladım ölümüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?