Ara sayfaları okumadım kimmiş bu ünlü?
Zuhahahahshshshshshsshhshshsshshajaçsşdpsşsl
çok gizli .... tahminler sonuç vermedi
İçerde mi Çukur’da mı?Bulamadik janetopusmeyen ankarali uni. Mezunu 30lu yaslarda butun bekar oyunculari saydik ama konu sahibi ser verip sir vermedi Bizi kekledi gece gece gitti sonra da
Eski konusunda bir deli rüzgar dizisini sormuş bende google’a yazdım başrol Berk Cankatmış üstelik Ankaralı 34 yaşında ve dalgalı saçlı bayağı uyuyor tariflere. Öpüşüp öpüşmediği konusunda bi bilgim yokbunlar kim ayol
konu sahibesi ünlü ünlü de kime göre neye göre?
ben mi fosil oldum anlamadım ki
valla alirHakan sabanci icin anket acmaz bence direk atlardiAdam hem zengiiin hem yakisikli heyatımm hepimizi sulalecek satin alir
Onun sevgilisi var:) ayrıca dizi devam etseydi öpüsürdü oda :) dizi öyle ilerliyorduEski konusunda bir deli rüzgar dizisini sormuş bende google’a yazdım başrol Berk Cankatmış üstelik Ankaralı 34 yaşında ve dalgalı saçlı bayağı uyuyor tariflere. Öpüşüp öpüşmediği konusunda bi bilgim yok
valla adam koskoca cukuru almis kaldi ki arkadasimizi neden almasin deme hi hihiHahahahahaahahaha haykirarak güldüm
Google’a yazdım kimmiş diye de yolda görsem aa bu ünlü olabilir bile dememEski konusunda bir deli rüzgar dizisini sormuş bende google’a yazdım başrol Berk Cankatmış üstelik Ankaralı 34 yaşında ve dalgalı saçlı bayağı uyuyor tariflere. Öpüşüp öpüşmediği konusunda bi bilgim yok
Eski konusunda bir deli rüzgar dizisini sormuş bende google’a yazdım başrol Berk Cankatmış üstelik Ankaralı 34 yaşında ve dalgalı saçlı bayağı uyuyor tariflere. Öpüşüp öpüşmediği konusunda bi bilgim yok
Ben konumuza inanmadım.ama dikkat çekmeyi basarmissiniz.Bu arad türkiyenin yarısı ole veya Bol e ünlü ben bile 4 kere televizyona ciktimgözde çok büyütmenin anlamı yok
dizi çok kısa sürdü. devam etseydi rol arkadaşı pınar denizle öpüşürdü mutlaka. ama pınar denizle sevgililer ben bu işi anlamadımo diziyi de bilmiyorumda başrol oynayıp öpüşmeyen yoktur yani.
yan oyuncu falandır.
Berk cankat başrol oyuncusu ve diğer başrol oyuncusu pınar deniz ile sevgili bence başrol deildir beraber oldugu kisio diziyi de bilmiyorumda başrol oynayıp öpüşmeyen yoktur yani.
yan oyuncu falandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?