Ohoo o zaman siz şu an fol yok yumurta yok dönemindesiniz
Hayırlısı olsun
Eski konusunda bir deli rüzgar dizisini sormuş bende google’a yazdım başrol Berk Cankatmış üstelik Ankaralı 34 yaşında ve dalgalı saçlı bayağı uyuyor tariflere. Öpüşüp öpüşmediği konusunda bi bilgim yok
ya aslında çok bilinen replikleri var böyle söylesem en ufa birşeyinden zaten herkes bilir ama sağlığım ve devamımız için söyleyemem aaa beni de anlayın :)))))suan sabah programında magazin avcıları olur ya öyle gibi oldu konu.
Egosundan adama ulaşamazsın. Unlü biriyle aşk yaşamadım ama Teomanla yaşamak isterdim ergenken Kız Mustafa Sandal yeni boşandı o mu yoksa :)
Bende öyle düşünüyorum :)Teomanla da zor olurdu diye düşünüyorum ama
ya aslında çok bilinen replikleri var böyle söylesem en ufa birşeyinden zaten herkes bilir ama sağlığım ve devamımız için söyleyemem aaa beni de anlayın :)))))
Ama 30 lu yaşlarda demişti ozaman erdem değil o 26 yaşındaymışBence de olabilir oda yan rol sonuçta aynı dizide illa başrol olacak diye birşey yok hatta bu olma ihtimali bence daha yüksek
iyi de ben benimkini bulun diye konu açmadım ki ya:)) bul karayı al parayıya döndü bende çok güldüm...Bacım madem söylemeyecektin ne diye konu açtın, amacın bizi çatlatmakmı?
Vay bu kim cok yakisikliEki Görüntüle 2213680 Ahada buldum bu
Bu da iyi heEki Görüntüle 2213680 Ahada buldum bu
Gala ne yaBiraz abartiyor konu sahibi bence :)
Onur tunaVay bu kim cok yakisikli
En azindan nasıl tanistiginizi anlatın meraktan catladik surdaaaiyi de ben benimkini bulun diye konu açmadım ki ya:)) bul karayı al parayıya döndü bende çok güldüm...
benim konum zorluklar karşılacağım şeyler gibi fikirler edinmekti
ama gerçekten herkes uçankuş burda ya
iyi de ben benimkini bulun diye konu açmadım ki ya:)) bul karayı al parayıya döndü bende çok güldüm...
benim konum zorluklar karşılacağım şeyler gibi fikirler edinmekti
ama gerçekten herkes uçankuş burda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?