Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
30 lu yaşlardayız:) ikimizde üniversite mezunu:) ama o daha serseri diyim ben daha hanımefendi kalıyorum beni nasıl beğendi anlamadım valla
valla Kenan Imirzalıoğlu Sinem Kobal ile evlendiğinden beri herkes herkesle evlenebilir diye düşünüyorum... Yani yanlış anlaşılmasın sadece tip olarak çok uyumsuz buluyorum ama gönül işte

Hayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Karakter meselesi, hemde sağlam bir karakter meselesi. Omrunun sonuna kadar ayni eş ile devam eden unluler var. Ama parmakla sayilacak kadar saniirm. Oncelikle bunu goz onunde bulundurmak gerekiyor. Cunku insanin bulundugu ortam cok etkiliyor. Onun diisnda unlulerden kimin eli kimin cebinde goruyoruz zaman gectikce.. neyse guven ve karakter meselesi

ay neyse konu 32.sayfada yakaladım :)
bence zor yahu..her zaman bakımlı ve güler yüzlü olmak zorundasın..düşünsene saç baş dağınık,,,yüz göz şişmiş bir halde basına yakalanıyorsun...allahhhhhhhh bula bula bunumu bulmuş..hiç yakıştırmadım..suratsız kadın vs vs gelde kaldır bu yorumları :)
ha birde ..bir giyindiğini bir daha giyinmeyeceksin..yoksa özcan denizin hanımı gibi lafları yersin

Kremler mı Anında soğudum

Adamın ayak topuğuna kadar ayrı kremi vardı valla. Temiz pak çocuk boşver kızım dedim ter mi koksun dedim.
Ta ki saçını uzatıp aralarına aydınlık attırana kadar yıkıııldım.
Sen çıkmış dibinle bu çocuğu hak etmiyorsun bırak dedim

Konu sahibi gala filan demişte Ekin Koç mu acaba? Öpüşüyo mu bilmiyorum ama yakınlarda filmi çıktı onunda. Ayh eğer oysa bayılırım valla

Söyle kız destekleriz biz sizi

Merakdan erken doğurcam yawww

Vay iyimis...birakmasaydin keske :) acayip gaza gelirdin onu gore gore

Olmaz. o dünya çok başka o hayatın psikolojisi de çok başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…