Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Salladım ya belli repliği var diyince behzat ç geldi aklıma bu var 30 yaşlarında ankaralı

Aralardaki sayfalari özenle sildim. Dün geceden beri arattigim unlulere bakar misin Cahilmisim baya Yazdigim o sacma "ankarali opusmeyen unluler" , "ankarali opusmeyen trt" falan saymiyorum bile

Eklentiler

• Screenshot_20181209-201446.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 195
Aralardaki sayfalari özenle sildim. Dün geceden beri arattigim unlulere bakar misin Cahilmisim baya Yazdigim o sacma "ankarali opusmeyen unluler" , "ankarali opusmeyen trt" falan saymiyorum bile

Aman eşiniz görmesin, "Aboovv bizim hanımın doğum öncesi libido tavana vurmuş, erkek avına çıkmış" diye kahrolur adamcağız. :)

Aman eşiniz görmesin, "Aboovv bizim hanım doğum öncesi libido tavana vurmuş, erkek avına çıkmış" diye kahrolur adamcağız. :)

Hahaha zaten libido hormonlardan tavan adamcağız kesin kahrolur isin komik tarafi dogum icin ankaraya anneme geldim o yasadigimiz yerde kaldi. Yarin bir gun gelecek ve geldiginde gorse ne dusunurdu bilemicem

Ay hala bulunamamış bu Arkadaşlar panik yapmayın pazartesi Müge Anlı’ya çıkıyorum. O bulucaktır bizi bu dertten kurtarıp gerçeklere kavuşturucaktır.

Hahaha zaten libido hormonlardan tavan adamcağız kesin kahrolur isin komik tarafi dogum icin ankaraya anneme geldim o yasadigimiz yerde kaldi. Yarin bir gun gelecek ve geldiginde gorse ne dusunurdu bilemicem

hazır ankaraya gelmişken durumu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…