Salladım ya belli repliği var diyince behzat ç geldi aklıma bu var 30 yaşlarında ankaralı
Piyasadaki bütün oyuncuları öğrendiğimizle kaldık iyi miBenim aklıma öpüşmeyen ve "çok ünlü" kimse gelmedi. Konu sahibi arkadaş clickbait yapmış, istediği "tık" oranını da aldı sanıyorum. :)
Haha biri görmese bariAralardaki sayfalari özenle sildim.Dün geceden beri arattigim unlulere bakar misin Cahilmisim baya Yazdigim o sacma "ankarali opusmeyen unluler" , "ankarali opusmeyen trt" falan saymiyorum bile
Piyasadaki bütün oyuncuları öğrendiğimizle kaldık iyi mi
Azı çoğumu var kız
Sildim bacım sildimHaha biri görmese bari
Aralardaki sayfalari özenle sildim.Dün geceden beri arattigim unlulere bakar misin Cahilmisim baya Yazdigim o sacma "ankarali opusmeyen unluler" , "ankarali opusmeyen trt" falan saymiyorum bile
Kendinin çok ünlü replikleri var diyor ama bunun repliği var mıydıEki Görüntüle 2213782 kıvırcık saçlı öpüşmeyen bu var olma mı?
Aman eşiniz görmesin, "Aboovv bizim hanım doğum öncesi libido tavana vurmuş, erkek avına çıkmış" diye kahrolur adamcağız. :)
Kendinin çok ünlü replikleri var diyor ama bunun repliği var mıydı
Aaaaa doğru ya 30larında dalgalı saçlı ünlü replik.Var tabi kızsimdi bi behlulle bi beşir bir miydi
Hahaha zaten libido hormonlardan tavan adamcağız kesin kahrolurisin komik tarafi dogum icin ankaraya anneme geldim o yasadigimiz yerde kaldi. Yarin bir gun gelecek ve geldiginde gorse ne dusunurdu bilemicem
Aaaaa doğru ya 30larında dalgalı saçlı ünlü replik.
Kulaklarımda çınlıyor, NİHAL’İ HARCAYACAKLAR MATMAZEL!!
hazır ankaraya gelmişken durumu olmuş
#ÇareMügeAnlı diyoruz o zamanAy hala bulunamamış bu Arkadaşlar panik yapmayın pazartesi Müge Anlı’ya çıkıyorum. O bulucaktır bizi bu dertten kurtarıp gerçeklere kavuşturucaktır.
Piyasa arastirmasi yapiyorum gibi
ahaha bir kadın yakalasa bunu dünyayı dar ederdi inanma da inanmazdı:))
sil süpür herşeyi iz kalmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?