- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Anlamam kafaları falan İnan :) ama bu ara bi sosyal medya fenomenlerinin filmleri koptu , tabii hepsi yerle bir ama sorsan hepsi ünlü :)Ay kafaları kastetmiyosun insallah. Hepsi birbirinden degisik
Anlamam kafaları falan İnan :) ama bu ara bi sosyal medya fenomenlerinin filmleri koptu , tabii hepsi yerle bir ama sorsan hepsi ünlü :)
Kafalarin filmi yeni cikti. Ama galasi yapildi bile. Ben de dun eser yenenlerin program tekrarinda gordumacaba eser mi ki dur bakim bunu hic dusunmedik
Konu sahibi şuan Galaya katılmış galiba ondan cevap yazamıyordur
şaka bir yana ben bunun gerçek olmadığını düşünenlerdenim kanımca konu sahibi dizi izlemeyi ve hayal kurmayı seven birisi olabilir
Cıkssss o olamaz bir yıllık ilişkisi var instada sevgilisiyle kutlama fotosu paylaşmış biraz önce gördüm
Su kelebek ödülleri töreni varmış insta da gördümBugun ne galasi var acaba yageceden beri bakiyorum bulamadm
Tuh sevimli sempatik biseydi o olsa iyiymisti de kapmislar.Artik onu da konu sahibi dusunsun
51 sayfayi okuyamicam kizlar unlu kimmis ünlü? Zaten soylemez de belki soylemistir.
Canım bu yorum burada geçmeeeez :) ya hep ya hiç dostum yoksa kismeler samimiyetine inanmaaazyaaaa kızlar hahahhaa gülmekten ölüyorum şuan
isimsiz yorum yapın bakalım kamera önünde bir ünlü herkesin tanıdığı bu adamla eğlenceli güzel herşey ama ben kaybederim beni bırakır başka kızlara gözü kayar rahat bırakmazlar adamı diye dertlenmeye başladım
Galada mı tanışmışlar? Ben kaçırdım orayı herhaldeKız ne giydin galada nasıl tanıştınız az anlat hele bebişim
Ben de onu düşündüm o yüzden eski sevgilisi ünlü müydü diye sordum ama cevap gelmedi:)Arada girip girip bakıyorum ama bulanamadı sanırım şahsına-ünlü kişi. Not: İlker Kaleli olmasın ağlarım
Bunun icin yeni konu açarsanız daha çok kişi görür:)Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.
Kocaeli tıp fakültesinde okuyan kızım ve bir grup arkadaşının başlatmış oldukları (TODUP )toplumsal duyarlılık projesine eğitmenleri ve üniversitenin onayı ile başladılar.Öğrencilerin hedefi Kocaeli üniversitesi onkoloji hastanesinde tedavi gören ve görecek hastalara moral ve destek olmak istiyorlar.Bunun için hastane bünyesinde (PERUK BANKASI) açmak istiyorlar.Projeyi hayata geçirmek için peruklara ihtiyaçları var sizin veya çevrenizdeki insanların elinde kullanılmış veya kullanılmamış peruk olan varsa lütfen bizimle iletişime gecmenizi istiyoruz.Telefon ve mail bilgisi afişte bulunmaktadır.Eminim bu hastalığı yaşamış veya cevresinde yaşayan insanlar projenin önemini çok iyi anlayacaktır.Lütfen konuya duyarlı olalım ve öğrencilere destek olalım.iletişim 0507 841 74 42-0537 493 35 99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?