Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Anlamam kafaları falan İnan :) ama bu ara bi sosyal medya fenomenlerinin filmleri koptu , tabii hepsi yerle bir ama sorsan hepsi ünlü :)

Kafalarin filmi yeni cikti. Ama galasi yapildi bile. Ben de dun eser yenenlerin program tekrarinda gordum acaba eser mi ki dur bakim bunu hic dusunmedik

Konu sahibi şuan Galaya katılmış galiba ondan cevap yazamıyordur
şaka bir yana ben bunun gerçek olmadığını düşünenlerdenim kanımca konu sahibi dizi izlemeyi ve hayal kurmayı seven birisi olabilir

Kafalarin filmi yeni cikti. Ama galasi yapildi bile. Ben de dun eser yenenlerin program tekrarinda gordum acaba eser mi ki dur bakim bunu hic dusunmedik

Cıkssss o olamaz bir yıllık ilişkisi var instada sevgilisiyle kutlama fotosu paylaşmış biraz önce gördüm

Konu sahibi şuan Galaya katılmış galiba ondan cevap yazamıyordur
şaka bir yana ben bunun gerçek olmadığını düşünenlerdenim kanımca konu sahibi dizi izlemeyi ve hayal kurmayı seven birisi olabilir

Bugun ne galasi var acaba ya geceden beri bakiyorum bulamadm

51 sayfayi okuyamicam kizlar unlu kimmis ünlü? Zaten soylemez de belki soylemistir.

51 sayfayi okuyamicam kizlar unlu kimmis ünlü? Zaten soylemez de belki soylemistir.

Ben okudum hiç kendini yorma bacım.Kimse bulamamış sadece birsürü tahmin var konu sahibi sessizliğini koruyor ve uzun süredir yorumda yazmamış konu inandırıcılığını yitirmiş durumda buradan devam edebilirsin

Canım bu yorum burada geçmeeeez :) ya hep ya hiç dostum yoksa kismeler samimiyetine inanmaaaz

Ünlüler çok şımarık ve erkeklerı p.ç tatıl ıcın yurt dışına çıktığımda nevadada ısmını vermıcem ama meksıka kokenlı ufc karma dövüş sanatçısı bayada popüler bır adamla tanıştım çok tatlı yakışıklı aksanlı fakat gelın gorunkı çok ozguvenlı ve her kadınla flortozler yanı bu ünlüler bana göre deeell

Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.
Kocaeli tıp fakültesinde okuyan kızım ve bir grup arkadaşının başlatmış oldukları (TODUP )toplumsal duyarlılık projesine eğitmenleri ve üniversitenin onayı ile başladılar.Öğrencilerin hedefi Kocaeli üniversitesi onkoloji hastanesinde tedavi gören ve görecek hastalara moral ve destek olmak istiyorlar.Bunun için hastane bünyesinde (PERUK BANKASI) açmak istiyorlar.Projeyi hayata geçirmek için peruklara ihtiyaçları var sizin veya çevrenizdeki insanların elinde kullanılmış veya kullanılmamış peruk olan varsa lütfen bizimle iletişime gecmenizi istiyoruz.Telefon ve mail bilgisi afişte bulunmaktadır.Eminim bu hastalığı yaşamış veya cevresinde yaşayan insanlar projenin önemini çok iyi anlayacaktır.Lütfen konuya duyarlı olalım ve öğrencilere destek olalım.iletişim 0507 841 74 42-0537 493 35 99

Bunun icin yeni konu açarsanız daha çok kişi görür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…