Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
şimdi de ben merak ettim kimmiş :)) özelden konuşalım mı gala var yakınd aona gideceğiz çünkü
Bir İnstagram fenomeninin mesajına yazmışsın bu cevabı :) o zaman kesin seninki de instagram ya da sosyal medya fenomeni . Hatta şu son zamanlar da filmleri çıkanlardan o yüzden galaya gideceksin

Arkadaşımın ablası basketciyle evli. Düzenli bir hayat sürüyorlar. 15 yıldırda evliler. Allah mutluluklarini daim etsin.

Bir İnstagram fenomeninin mesajına yazmışsın bu cevabı :) o zaman kesin seninki de instagram ya da sosyal medya fenomeni . Hatta şu son zamanlar da filmleri çıkanlardan o yüzden galaya gideceksin

Ay kafaları kastetmiyosun insallah. Hepsi birbirinden degisik

Ay kafaları kastetmiyosun insallah. Hepsi birbirinden degisik

Bilal Hancı mı, 30lu yaşlarında bir o var. Tanımıyorum ama Kafalar yazınca çıktı. Diğerlerinin yaşı küçük gibi, en yaşlı bu duruyor. Öpüşmüyordur da bunlar herhalde. Ayy ne dert ettik be

bosuna dusunmeyin kim oldugunu buldum bile berk cankat hic yok deme konu sahibi yuzde bin besyuz o

Opusmuyoduru gec bunlarla kim opusur ay Cozulse de rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…