Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
şimdi de ben merak ettim kimmiş :)) özelden konuşalım mı gala var yakınd aona gideceğiz çünkü:KK70:
Bir İnstagram fenomeninin mesajına yazmışsın bu cevabı :) o zaman kesin seninki de instagram ya da sosyal medya fenomeni . Hatta şu son zamanlar da filmleri çıkanlardan o yüzden galaya gideceksin :KK50:

Arkadaşımın ablası basketciyle evli. Düzenli bir hayat sürüyorlar. 15 yıldırda evliler. Allah mutluluklarini daim etsin.

Bir İnstagram fenomeninin mesajına yazmışsın bu cevabı :) o zaman kesin seninki de instagram ya da sosyal medya fenomeni . Hatta şu son zamanlar da filmleri çıkanlardan o yüzden galaya gideceksin :KK50:

Ay kafaları kastetmiyosun insallah. Hepsi birbirinden degisik :KK70::KK70:

Ay kafaları kastetmiyosun insallah. Hepsi birbirinden degisik :KK70::KK70:

Bilal Hancı mı, 30lu yaşlarında bir o var. Tanımıyorum ama Kafalar yazınca çıktı. Diğerlerinin yaşı küçük gibi, en yaşlı bu duruyor. Öpüşmüyordur da bunlar herhalde. Ayy ne dert ettik be :KK70:

bosuna dusunmeyin kim oldugunu buldum bile;) berk cankat hic yok deme konu sahibi yuzde bin besyuz o

Bilal Hancı mı, 30lu yaşlarında bir o var. Tanımıyorum ama Kafalar yazınca çıktı. Diğerlerinin yaşı küçük gibi, en yaşlı bu duruyor. Öpüşmüyordur da bunlar herhalde. Ayy ne dert ettik be :KK70:

Opusmuyoduru gec bunlarla kim opusur ay :KK70: Cozulse de rahatlasak:-)

Back
X