- 31 Ocak 2013
- 8.645
- 29.983
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net Özgürcan Çevik bu hahaha bildim di mi? Repliklerini bilirsiniz falan dediğine göre Şevkat Yerimdar karakteridir.
Bir İnstagram fenomeninin mesajına yazmışsın bu cevabı :) o zaman kesin seninki de instagram ya da sosyal medya fenomeni . Hatta şu son zamanlar da filmleri çıkanlardan o yüzden galaya gideceksinşimdi de ben merak ettim kimmiş :)) özelden konuşalım mı gala var yakınd aona gideceğiz çünkü![]()
konu ahlakımı bozdu
aklıma gelen her ismi teyit etmek için google a falanca kişi öpüşme sahnesi yazıyorum
öpüştüğünü görürsem ay bu da değilmiş diyorum![]()
![]()
Bir İnstagram fenomeninin mesajına yazmışsın bu cevabı :) o zaman kesin seninki de instagram ya da sosyal medya fenomeni . Hatta şu son zamanlar da filmleri çıkanlardan o yüzden galaya gideceksin![]()
Ay kafaları kastetmiyosun insallah. Hepsi birbirinden degisik![]()
iyide konu sahibi baska topikde terkedildim yazmis.
platonik seviyo arkadaslar.
yani diziyi izlerken aşık olmuş iste.
fakir aşkı :)
başımıza yeni bir şeyma çıkarma akşam akşamBuldum “Acun Ilıcalı” hem çok ünlü hem bekar, 30 yaşında değil ama olsun![]()
Bilal Hancı mı, 30lu yaşlarında bir o var. Tanımıyorum ama Kafalar yazınca çıktı. Diğerlerinin yaşı küçük gibi, en yaşlı bu duruyor. Öpüşmüyordur da bunlar herhalde. Ayy ne dert ettik be![]()
iyide konu sahibi baska topikde terkedildim yazmis.
platonik seviyo arkadaslar.
yani diziyi izlerken aşık olmuş iste.
fakir aşkı :)
Buldum “Acun Ilıcalı” hem çok ünlü hem bekar, 30 yaşında değil ama olsun![]()