ben biraz zor aşık olan ama aşık oldu mu kör olcak, sapıtacak kadar aşık olan biriyim.. ve kendimi bu yolda görüyorum sanırım ondan korkuyorum biraz da
daha sevgili olmasak da şu an hoşlandığım biri var.
bu kişi benimle ciddi bir birliktelik yaşamak istiyor fakat ben bazı yaşadığım şeylerden de dolayı biraz güvensiz bir insan haline geldim.
ve bu kişi tanınmış bir insan, popüler ve haliyle çevresi karı kız kaynıyor. normalde özgüveni yüksek bir insanım ama böyle bi durumu taşıyabilir miyim gerçekten emin değilim.
bi yanda önyargıyla yaklaşmayayım diyorum çünkü bu insanın bana davranışlarında, yaklaşımında, tutumunda zerre kadar kötü bişey göremedim. aksine çok ideal bir görüntü çiziyor. şu an için arkadaşça görüşüyoruz.
ama mantığım hatta duygularımda bir kırılmaya daha gücün yok diyor.
siz olsanız ne yapardınız çok bağlanmadan kaçar mıydınız yoksa kendinize güvenip yolunuzda ilerler miydiniz?
aslında unlunun kım olduğunu bılsek daha ıyı yardım ederız demi arkadaşlar :26::26:
Hayatinda uzun bir iliskisi olmasi demekki istikrarli olabildigi anlamda, bence bu olumlu
Doğru kimse yoğurdum eksi demez. Ama siz belli isaretleri degerlendirebilirsiniz.
Diger bir noktada da mantikla ne kdr kacabileeksiniz bir iliskiden, bir karar asamasina bile gelmissiniz.
En onemli noktada bir karar verin bir an once
Çünkü en kötü karar kararsizliktan iyidir.
Şayet karariniz iliski yonundeyse bebek adimlarini tercih edin.
Büyük fedakarliklardan kacinin.
Zaman zaten sorularinzin anahtari olacaktir:)
AVatarındaki sensen çok hoş bir hatunsun bikere özgüvensizliğe kapılacağın birşey yok.Bir de ünlü diye herkes aynı karakterde olucak aynı hayat tarzına sahip olucak diye birşey yok o yüzden yaşamadan bilemezsin.
Aklıma gelmişken anlatmadan geçemicem yalnız bir süre önce kuzenimin birlikte olduğu ünlü sayılabilecek bir çocuk vardı. Söylesem ismini bile bilmezsiniz çoğunuz, ben bilmiyodum mesela ama o çok derin bir hayran kitlesi olduğuna inanıyordu, eskaza bir araya geldiğimiz ortamlarda diğer ünlüleri kötülemek, menejerini arayıp etraftan duyulabilecek sesle şarkıcı olduğuna dair şeylerden bahsetmek gibi komik şeyler yapardı. Bu tarz görmemişlikleri olmadığı takdirde ünlü olmasının çok bir zararı olacağını sanmıyorum.
zor çekilmez o hayat ünlülerde egoları yuksek ınsanlar genelde ilişkilerının sonlarıda başından belli oluyor
ünü olmayan insanlara güvenemiyoruz da ben olsam hayatta güvenemezdim. bu riske girmezdim. gerçi ünlü olmak veya olmamakla alakası yok karakter meselesi bu, belki ünlü güvenilmez dediğimiz kişi aldatmaz ilişkisine sadık kalır, ama bizler gibi sıradan bir vatandaş insanı ayakta uyutur. ama her ihtimale karşı ben yine de kesinlikle güvenmez,riske girmezdim gibime geliyor. hele de aldatılmayla biten bir ilişkim varsa
Bence yaşayamadan bilemezsin,e önyargılı da olmamak lazım ssonuçta 5 parmağın 5 i bir değil,hem artık o camia da çok düzgün ilişkiler yaşayıp,ciddiyete dökenler çoğunlukta..
Bir şans vermelisin,en azından keşke deneseydım değil,denedim gördüm dersin yürümezse!!!!
canım vallahi eğer sen o resmindeki bayan isen;
hiç korkma yürü derim taş gibi hatunsun
madem sana karşı ilgisi var dene derim olmassa basarsın tekmeyi
hep onlar basacak değil ya anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?