Ünlü biriyle birliktelik?

Bence yaşayamadan bilemezsin,e önyargılı da olmamak lazım ssonuçta 5 parmağın 5 i bir değil,hem artık o camia da çok düzgün ilişkiler yaşayıp,ciddiyete dökenler çoğunlukta..
Bir şans vermelisin,en azından keşke deneseydım değil,denedim gördüm dersin yürümezse!!!!

canım vallahi eğer sen o resmindeki bayan isen;
hiç korkma yürü derim taş gibi hatunsun
madem sana karşı ilgisi var dene derim olmassa basarsın tekmeyi
hep onlar basacak değil ya anacımmm

Ya korkma bence, ama kendini de fazla kaptırmamalıyım diye motive et. Denemekten bişey kaybetmezsin. Hem bak o da ünlü ama başka bir ünlüyü değil seni seçmiş, demekki o da bazı şeyler düzgün olsun istiyor.

bence gezip tozarsın da ciddi birliktelik zor ünlü biriyle
ben olsam istemem mesela

bir iliskiye sonunu dusunerek baslamka hata. eger bi kipirti varsa icindan yasayip pisman olmayacan. kaptircan kendini suyun akisina ama kapilamadan.bilmem anlatabildimmi. eccik bencil olcan ilikside ki yipranmayasin

ben biraz zor aşık olan ama aşık oldu mu kör olcak, sapıtacak kadar aşık olan biriyim.. ve kendimi bu yolda görüyorum sanırım ondan korkuyorum biraz da

Madem fikrimizi soruyorsun o zaman söyleyelim kendi adıma derim ki;dur biraz düşün,iyice düşün bir daha düşün ;çünki ağırlığını taşıyıp taşyamacağına güvenemediğin bir ilişki türü söz konusu olan bakıyorum sen duygusalın dibisin ,dost ac söyler beni dost görüyorsan taşıyamazssın güzelim onların dünyası farklı işliyor çünki,he binde bir oranla istisnalar vardır illaki oda kaideyi bozmaz bilmem anlatabildimmi

duruma bakarsak daha önce ki ayrlğında canın çok yanmıŞ. bu yüzden güvenin yok erkeklere pek.
ama nereye kadar kaçıcaksın bundan kaçsan bşkası olucak. bence ilerlemelisin. çevresinde karı kız olan adam daha adam oluo genelde çünkü onlardan bıkıyor ve ne pislikler görüyor böylecede onların yanında sen ona tertemiz melek gibi geliosun:))

aslında unlunun kım olduğunu bılsek daha ıyı yardım ederız demi arkadaşlar :26::26:

eh ünlüden ünlüye fark var şimdi, flash tv ye çıkanlar da ünlü mesela ben tanımıyorum

oyuncu mu? şarkıcı mı? popçu mu türkücü mü? yarışmaya katılıp sonradan ünlenenler bile ünlü geçiniyor belki de öyle? hangi alanda ünlü olduğunu söyleseniz ona göre yardımcı olsak keşke

en azından hangi alanda çalışıyo onu söyleyin
yaşam tarzı nasıl senin yaşam tarzın nasıl biraz anlat
yoksa nasıl yardımcı olucaz ki

Bi kere canım yandıysa yanmaz benim.
Hoş vakit geçiriyorsam denerdim
Fakat bu deneme öyle bir deneme değil.
Onu da denerdim.

Oyuncu mu , şarkıcı mı ? Futbolcu mu yoksa

ben ugrasmazdım
ne olursa olsun bunu kaldıramayacagımı benım gıbı normal yasayan bı ınsanla beraber olmak ısterdım

zaten hızlı olmasının imkanı yok. daha önceki fiyaskomu da biliyor, güvenini kazanacağım diyor ama bakalım zamana bırakmak en iyisi sanırım:)

sağol canım:)
şükür görmemişlikleri yok hatta çok saf görünümlü duruyor ama artık insanların görünen yüzlerine eskisi gibi inanamıyorum hemen

Kim bu ünlü kim kim kimmmm?

Kulağıma söyler misin konu sahibi meraktan sütüm kesilcek

Üstad Necip Fazıl'a sormuşlar;
"Kırılan kalp yine sever mi?" diye
Üstad "evet" demiş.
"Peki" demişler, "Üstadım siz hiç kırık bardaktan su içtiniz mi?"
Üstad da cevap vermiş;
"Peki sen bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?..."

KAlbin kırıldı diye sevmekten denemekten vazgeçme.Hem carpe diem yazmışsın bunu uygula

zor çekilmez o hayat ünlülerde egoları yuksek ınsanlar genelde ilişkilerının sonlarıda başından belli oluyor

bundan korkuyorum ben de sanırım:/ eski evliliğim de egosu yüksek bi insanlaydı başıma gelmeyen kalmadı. bu arkadaş da daha iyi niyetli , saf gibi dursa da ego yok diyemem:)

evliliğimde resmen ayakta uyutuldum:/ bakalımm

doğru diyosun aslında insan yaptıklarından çok yapmadıklarından pişmanlık duyuyor:)

canım vallahi eğer sen o resmindeki bayan isen;
hiç korkma yürü derim taş gibi hatunsun
madem sana karşı ilgisi var dene derim olmassa basarsın tekmeyi
hep onlar basacak değil ya anacımmm

hahha sağol canım:))
sonuncusunda da tekmeyi ben basmıştım gene ama o da çok koyuyor be sonuçta tekmeyi basabilmek için de canının yanmış olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…