Ünlü biriyle birliktelik?

Kim bu ünlü? O ünlüyse ve ortak çevreniz varsa eğer çok sorun olmaz sanırım. Yani arkadaşlığa kadar taşıdığınıza göre… yaşamadan bilinmez..

takıldığı başka tanınan kadınlar da olmuş da sen farklısın diyip duruyor, bi yanım inanmak istiyor bi yanım aman sakın!! diyor.

Şahsen ben evliliği geçtim, sevgili olmak için bile çok iyi düşünürdüm.
Onların anlayışları farklı olabiliyor bazen ilişkilerde.
Mesela ben bir şarkıcıyla kendisini boğsa yine de beraber olmazdım.
Çevre, iş, konum, hepsi önemli ayrıntı.
Sokakta görse resmen üzerine atlıyorlar.
Taciz eden dahi oluyormuş hatta yabancı biri aynısını hayranına yapmış olay olmuştu bunun gibi...

Herkes aynı değildir genellemiyorum tabii ki.
Ama madem yeri geldi bende paylaşayım
Bir arkadaşım bir süre tanıdık bir yüzle görüşmüştü
Tam adını koyamamışlardı o zaman
Kıza sen farklısın, seni seviyorum demeler
Sonra en son kız tamam dedi adam cıvıtmaya başladı
Bir gün artık dışarıda takılmaktan bıktım ben artık ,eve gitsek yataktan iç çıkmasak demiş
O adam bile o cümleyi kurabilmişti.Ben bile şaşırmıştım yani.

iyi ölç tart
Şımarık, havalı arkadaş ortamı var mı, ne nedir, beklentileri ne?
İyi karar ver, üzülen sen olma.

Son düzenleme:
canım eski erkek arkadaşım ünlü olmasada o camianaın içindeydi ve ego tavandı gerçi ilişkimizi herkes biliyordu fakat etrafındaki modeller kadınlar vs beni delirtebiliyodu çok kıskançsan benim gibi vazgeç derim daha sonra üzülmemek adına :)

haklısın:) ben de zaten bu dediklerini asla göz ardı edemediğim için bu kadar çekincedeyim :/

bir iliskiye sonunu dusunerek baslamka hata. eger bi kipirti varsa icindan yasayip pisman olmayacan. kaptircan kendini suyun akisina ama kapilamadan.bilmem anlatabildimmi. eccik bencil olcan ilikside ki yipranmayasin

yok artık ziyadesiyle bencilim zaten:) biraz ruhsuz da bi görüntüm var.
yediği kazıkları hayatına yeni girenlere yansıtanları hep eleştirirdim ama elde olan bişey değilmiş

eski eşim de çevresi kalabalık biriydi ama doymayan doymuyor işte. :/

hahah yok yok öyle değil malesef keşke benim abartmam olsa:/

en azından hangi alanda çalışıyo onu söyleyin
yaşam tarzı nasıl senin yaşam tarzın nasıl biraz anlat
yoksa nasıl yardımcı olucaz ki

yaşam tarzımız da pek bir fark yok. hatta ben ona göre daha kültürlüyüm bile rahatlıkla diyebilirim.

oyuncu mu ? şarkcı mı? manken mi? talk showcu mu....
bence bir şan ver.... sonra gerekirse cayarsın...durumun içinde olduğun için duracağın yeri bileceğinden eminim

şimdi böyle bir konu açılır da insanlar merak etmez mi?
en azından şurada herkesin tanıyacağı kadar ünlü mü?
yoksa murat boz mu

yaşam tarzımız da pek bir fark yok. hatta ben ona göre daha kültürlüyüm bile rahatlıkla diyebilirim.

en doğru kararı sen verirsin
istersen bi dene bak
ama tvde gördüğümüz evlilikler ilişkiler hep ayrılıkla aldatmayla sonuçlandığı için ünlü biri diyince ciddi bi olmaz gibi bi algı oluşuyo
ama hepsi olacak diye de bi kural yok tabi
zaten yaşam tarzınız da uyuşuyosa anlaşırsınız bence

Çok doğru söyledin ve bunun adı aldatmada olmuyor ne kadar enteresan değilmi. koskoca çoluk çocuk sahibi insanların düştükleri iğrenç durumlar işte.

Aslında ne derece ünlü olduğu ve ne kadar zamandır bu ünün bir parçası olduğu daha önemli. yeni ünlenen biriyse eğer, onlar çok tehlikeli olabilir. daha olgun veya daha kendi halinde biriyse bence kendine güvenip bir şans verebilirsin. ama daha toy ünlülerdense bence arkana bakmadan kaç. bir de hangi sektör olduğu da önemli

Hmmm , hafızam kuvvetlidir . Sizi de çok daha önce hepimizi sabahlatan konunuzdan hatırlıyorum

Yaşam tarzınız , sosyal çevreniz zaten bir ünlü ile beraberliği kaldırabilecek durumda , yanlış anımsamıyorsam .

İstiyorsanız , deneyin gitsin

Yine yanılmıyorsam da M. Boz yaşlarında biri olamaz değil mi , biraz daha yukarıdan tahminler gelmeli

Burcun ne hayatım? yerinde olsam denerdim ,tabi bu biraz onun ünlülük seviyesinede bağlı. gidipte normal bi barda şarkı söyleyen şarkıcılardan bahsetmiyorsun sanırım.onların çevresi hep karı kız olsa ne yazar fos ama gerçekten bilinenen sevilen, karizması olan biri diyorsan şıkmalısın ilerisi olmasa bile bi anı olur

M.boz gibi biriyse kalbini kırcaksada çık kız tahmin etmiyorum öyle okadar ünlü olduğunu sanırım bulunduğun yerde ünlü yada orta karar bir ünlülüğü var.biraz ipucu ver hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…