takıldığı başka tanınan kadınlar da olmuş da sen farklısın diyip duruyor, bi yanım inanmak istiyor bi yanım aman sakın!! diyor.Ya korkma bence, ama kendini de fazla kaptırmamalıyım diye motive et. Denemekten bişey kaybetmezsin. Hem bak o da ünlü ama başka bir ünlüyü değil seni seçmiş, demekki o da bazı şeyler düzgün olsun istiyor.
Madem fikrimizi soruyorsun o zaman söyleyelim kendi adıma derim ki;dur biraz düşün,iyice düşün bir daha düşün ;çünki ağırlığını taşıyıp taşyamacağına güvenemediğin bir ilişki türü söz konusu olan bakıyorum sen duygusalın dibisin ,dost ac söyler beni dost görüyorsan taşıyamazssın güzelim onların dünyası farklı işliyor çünki,he binde bir oranla istisnalar vardır illaki oda kaideyi bozmaz bilmem anlatabildimmi
bir iliskiye sonunu dusunerek baslamka hata. eger bi kipirti varsa icindan yasayip pisman olmayacan. kaptircan kendini suyun akisina ama kapilamadan.bilmem anlatabildimmi. eccik bencil olcan ilikside ki yipranmayasin
duruma bakarsak daha önce ki ayrlğında canın çok yanmıŞ. bu yüzden güvenin yok erkeklere pek.
ama nereye kadar kaçıcaksın bundan kaçsan bşkası olucak. bence ilerlemelisin. çevresinde karı kız olan adam daha adam oluo genelde çünkü onlardan bıkıyor ve ne pislikler görüyor böylecede onların yanında sen ona tertemiz melek gibi geliosun:))
eh ünlüden ünlüye fark var şimdi, flash tv ye çıkanlar da ünlü mesela ben tanımıyorum
oyuncu mu? şarkıcı mı? popçu mu türkücü mü? yarışmaya katılıp sonradan ünlenenler bile ünlü geçiniyor belki de öyle? hangi alanda ünlü olduğunu söyleseniz ona göre yardımcı olsak keşke
en azından hangi alanda çalışıyo onu söyleyin
yaşam tarzı nasıl senin yaşam tarzın nasıl biraz anlat
yoksa nasıl yardımcı olucaz ki
yaşam tarzımız da pek bir fark yok. hatta ben ona göre daha kültürlüyüm bile rahatlıkla diyebilirim.
Şarkıcıysa bi dert oyuncuysa bi dert, misal olarak ilk aklıma gelen Halit Ergenç Ve Bergüzar Korel çifti takip edenler bilir adam ayrı yerde kadın ayrı yerde öpüşüyor yatıp kalkmadıkları sahneler kalmıyor ben bunlara evlilik demiyorum ki şahsen öyle bi evliliğim yada ilişkim olsun istemezdim.. Çok iyi düşün Şan'ı Şöhreti gözünü boyamasın..
şimdi böyle bir konu açılır da insanlar merak etmez mi?
en azından şurada herkesin tanıyacağı kadar ünlü mü?
yoksa murat boz mu
Hmmm , hafızam kuvvetlidir . Sizi de çok daha önce hepimizi sabahlatan konunuzdan hatırlıyorum
Yaşam tarzınız , sosyal çevreniz zaten bir ünlü ile beraberliği kaldırabilecek durumda , yanlış anımsamıyorsam .
İstiyorsanız , deneyin gitsin
Yine yanılmıyorsam da M. Boz yaşlarında biri olamaz değil mi , biraz daha yukarıdan tahminler gelmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?