Ünlü biriyle birliktelik?

sanırım cevresındekılerden farklıyım deyıp kendıme daha da guvenır brazz kendımı agır alıp bırlıktelıge olumlu bakardım

Kim bu ünlü? O ünlüyse ve ortak çevreniz varsa eğer çok sorun olmaz sanırım. Yani arkadaşlığa kadar taşıdığınıza göre… yaşamadan bilinmez..

ortak arkadaşlarımız var zaten normalde ardıma bakmaz kaçardım, ortak arkadaşların onun iyi biri olduğuna ikna çabaları yüzünden bu haldeyim:)

aslında arkadaşları düzgün tiplere benziyor.. ama onların genel ortamlarını da biliyorum.
ve dediğin şeyleri çok gördüm ve duydum ben de. evliliğimde çok hızlı hareket etmiştim bedelini kötü ödedim ondan artık ağırdan alıyorum

benim eski eşim de anlattığın gibiydi. hiç bi zaman çevresindekileri ne kıskandım ne de bişey ama iyi niyetli olunca da ayakta uyuttu beni.
benim derdim bi kazık daha yeme korkusu sadece

öyle hatta sosyal çevrem ondan daha iyidir bile diyebilirim
amaa tek derdim ünlü egosu ve sonuçları
keşke yaş faktörü dediğin gibi olsa ama murat bozdan bile küçük:)

neyse ne fıkırde yurutmeyelım bende merak ettımde
olsun
cok kotu rezıl olur yanı fark edılırse:26:

Murat Bozun sevgilisi var yahu

Bence kaybedecek pek bir şeyin yok gibi duruyor . Kendini kaptırmayıp emin bir şekilde ilerlersen . En kötü bunun da tadına bakmış oılursun :)
Ama ne yalan söyleyeyim bende çok merak ettim . Şarkıcı herhalde

Enaaam ünlü sevglisi olan bir kk arkadşmz vaaar
Resm çekilelimmiiiii ?
Şaka bir yana özgüvenn yüksek bir insanmışsın canm o kşiyede güveniyrsn denmende fyda var derm :)

aslan burcuyum:) şarkıcı falan değil zaten. benim gene bişeyler hissetmeye başladığım için korkuyorum

kıvanç olabilirmi acaba azradanda ayrıldı hem birde düzenli ilişkisi oydu digerleri kısaydı anlattıgın özelliklere uygun

can tanrıyar olabilirmi ciddi ilişkisi petekti son zamanlarda çok fazla gündemde :))

murat bozdan küçük şarkıcı değil offf iyice karıstı durum ama kızlara güveniyorum biri mutlaka kim oldugunu tahmin ederumarım gönlünden gecen olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…