daha sevgili olmasak da şu an hoşlandığım biri var.
bu kişi benimle ciddi bir birliktelik yaşamak istiyor fakat ben bazı yaşadığım şeylerden de dolayı biraz güvensiz bir insan haline geldim.
ve bu kişi tanınmış bir insan, popüler ve haliyle çevresi karı kız kaynıyor. normalde özgüveni yüksek bir insanım ama böyle bi durumu taşıyabilir miyim gerçekten emin değilim.
bi yanda önyargıyla yaklaşmayayım diyorum çünkü bu insanın bana davranışlarında, yaklaşımında, tutumunda zerre kadar kötü bişey göremedim. aksine çok ideal bir görüntü çiziyor. şu an için arkadaşça görüşüyoruz.
ama mantığım hatta duygularımda bir kırılmaya daha gücün yok diyor.
siz olsanız ne yapardınız çok bağlanmadan kaçar mıydınız yoksa kendinize güvenip yolunuzda ilerler miydiniz?
oyuncu mu ? şarkcı mı? manken mi? talk showcu mu....
bence bir şan ver.... sonra gerekirse cayarsın...durumun içinde olduğun için duracağın yeri bileceğinden eminim
Kim bu ünlü? O ünlüyse ve ortak çevreniz varsa eğer çok sorun olmaz sanırım. Yani arkadaşlığa kadar taşıdığınıza göre… yaşamadan bilinmez..
Şahsen ben evliliği geçtim, sevgili olmak için bile çok iyi düşünürdüm.
Onların anlayışları farklı olabiliyor bazen ilişkilerde.
Mesela ben bir şarkıcıyla kendisini boğsa yine de beraber olmazdım.
Çevre, iş, konum, hepsi önemli ayrıntı.
Sokakta görse resmen üzerine atlıyorlar.
Taciz eden dahi oluyormuş hatta yabancı biri aynısını hayranına yapmış olay olmuştu bunun gibi...
Herkes aynı değildir genellemiyorum tabii ki.
Ama madem yeri geldi bende paylaşayım
Bir arkadaşım bir süre tanıdık bir yüzle görüşmüştü
Tam adını koyamamışlardı o zaman
Kıza sen farklısın, seni seviyorum demeler
Sonra en son kız tamam dedi adam cıvıtmaya başladı
Bir gün artık dışarıda takılmaktan bıktım ben artık ,eve gitsek yataktan iç çıkmasak demiş
O adam bile o cümleyi kurabilmişti.Ben bile şaşırmıştım yani.
iyi ölç tart
Şımarık, havalı arkadaş ortamı var mı, ne nedir, beklentileri ne?
İyi karar ver, üzülen sen olma.
canım eski erkek arkadaşım ünlü olmasada o camianaın içindeydi ve ego tavandı gerçi ilişkimizi herkes biliyordu fakat etrafındaki modeller kadınlar vs beni delirtebiliyodu çok kıskançsan benim gibi vazgeç derim daha sonra üzülmemek adına :)
şimdi böyle bir konu açılır da insanlar merak etmez mi?
en azından şurada herkesin tanıyacağı kadar ünlü mü?
yoksa murat boz mu
Hemen akla Murat geliyorsanmıyorum o olacağını
Arkadaş deşifre olur söylerse bence de söylememeli.
Hmmm , hafızam kuvvetlidir . Sizi de çok daha önce hepimizi sabahlatan konunuzdan hatırlıyorum
Yaşam tarzınız , sosyal çevreniz zaten bir ünlü ile beraberliği kaldırabilecek durumda , yanlış anımsamıyorsam .
İstiyorsanız , deneyin gitsin
Yine yanılmıyorsam da M. Boz yaşlarında biri olamaz değil mi , biraz daha yukarıdan tahminler gelmeli
şöyle diyebilirim gazetede sürekli haberleri olan birisi
şöyle diyebilirim gazetede sürekli haberleri olan birisi
Burcun ne hayatım? yerinde olsam denerdim ,tabi bu biraz onun ünlülük seviyesinede bağlı. gidipte normal bi barda şarkı söyleyen şarkıcılardan bahsetmiyorsun sanırım.onların çevresi hep karı kız olsa ne yazar fosama gerçekten bilinenen sevilen, karizması olan biri diyorsan şıkmalısın ilerisi olmasa bile bi anı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?