Ünlü biriyle birliktelik?

ne kaldı ki geriye can bonomu ,can tanrıyar ,sarp atak,çagatay ulusoy ve tarkan var son zamnlrda gündemde :)))

canım kim oldugunu söylersm deşifre olurum fln dıosun ya söyle bişey var sen fotografını koymussun bu durumda zaten su an desifre olmus olmuyor musun :26::26::26:hani tanıyan bilen biri görebilir diye diyorum

Son düzenleme:

canım bu lafın çok saçma senden hoşlanmamışsa ister kaç ister kaçma umrunda olmaz

kıvanc gıbı can alıcı bırı olacak
hoslandıgı kız buraya konu acacak
ıste bunu kabul edemem o olamaz
ben bır kez kıvanclannn beyoglunda pasaj cıkısı carpıştıkk
baka kaldı bana
ben o zaman oruclumuydum neydım bı kotuydum sınırlerım bozuldu dev gıbı bırının karın bolgesıne carpında

aslan burcuyum:) şarkıcı falan değil zaten. benim gene bişeyler hissetmeye başladığım için korkuyorum

Alla alla tamda ünlülerle kapışıcak burçtansın . denemekten ne çıkar tabi ünlülüğünün derecesine bağlı yüksekse sakın geri çevirme yahu

öyle briyle birliktelği yok hayatm Hiç olmadı yani
Ekranlra öyle vruyorlar murat boz evli ztn yani 6 yıldır kmse blmiyor ama sadce yakn arkadşları fln işte
Yani ekrnlra öyle gösteryrlar iç yüzleri çok farklı yahu
murat boz 6 yıl önce tarkanın solistydi ve ozmn sevglilerdi ailesi öğrennce murat ozmn tarkndan ayrılıyor ve hayatna bi kadın griyor onlda gizli evlenyr halada onla beraber eşnde çok seviyor bakmayn tv deki hberlere siz en byük görmcemn eşi tanıyr hepsnn özel hytnı bliyor yani

erinmedim, bi gazetenin son bi haftalık magazin ekine baktım.en çok haber kıvanç hakkında çıkmış.

eğer oysa yansın dünya uleynnnnnnnnn....

süpersiiin

Alla alla tamda ünlülerle kapışıcak burçtansın . denemekten ne çıkar tabi ünlülüğünün derecesine bağlı yüksekse sakın geri çevirme yahu

Hannah cım:)çözemedinizmi bilmeceyı daha.

İpucunu artırsın bari.Aslan Şow sever zaten.Dediğin gibi devamm :)

erinmedim, bi gazetenin son bi haftalık magazin ekine baktım.en çok haber kıvanç hakkında çıkmış.

eğer oysa yansın dünya uleynnnnnnnnn....

dimi işin ucunda kıvaç varsa değil kalp kırıklığı kafa kırıklığına da razi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…