ne kaldı ki geriye can bonomu ,can tanrıyar ,sarp atak,çagatay ulusoy ve tarkan var son zamnlrda gündemde :)))
öğrenene kadar peşini bırakmıcaksn dmi ?
Murat boz evli şekerm
6 yıldır hemde
kimle evliymiş ilk kez senden duydum şimdi
Murat boz evli şekerm
6 yıldır hemde
boşandıya.........
Murat boz evli şekerm
6 yıldır hemde
murat elizle evliymişti canım boşandı geçtigimiz aylarda amacı çifte vatandaş olmakmıştı..şimdi boşandılar ama sevgililer biraz tuhaf bi ilişki ama olsun :)))
Murat boz evli şekerm
6 yıldır hemde
ağlama bacm yahuuu
Benim eşim en byük ablası yani en byük görmcemn eşi klip çekimleri yapıyor murat boz, ismail yk, murat dalkılınç, özgün, yalın, mustafa ceceli, zayy, le fln çalışyr ve bi çok kşiyle dha onlarn klip çekmini yapıyor ordan bliyorm onlar herkzn özel hayatnı bliyorlar tanıdıkları içn murt bozn evli oldgnu sdce yaknları ve ailesi bliyor sevglsi vr dye fln gösteryrlar da yalan hber hep
korktuğum zarar diye nitelendirebileceğim şu var sadece, bir travma daha yaşamak
bazen şunu düşünüyorum benim böyle özgüvensizliklerim yoktu ama acaba sadece onu istemiyor göründüğüm için mi değerliyim, istediğimde hevesi gider mi diye içim içimi yiyor
aslan burcuyum:) şarkıcı falan değil zaten. benim gene bişeyler hissetmeye başladığım için korkuyorum
kıvanc gıbı can alıcı bırı olacak
hoslandıgı kız buraya konu acacak
ıste bunu kabul edememo olamaz
ben bır kez kıvanclannn beyoglunda pasaj cıkısı carpıştıkk
baka kaldı bana
ben o zaman oruclumuydum neydım bı kotuydum sınırlerım bozuldu dev gıbı bırının karın bolgesıne carpında
o değil de ben o ünlüyü merak ettim ya
Alla alla tamda ünlülerle kapışıcak burçtansın . denemekten ne çıkar tabi ünlülüğünün derecesine bağlı yüksekse sakın geri çevirme yahu
erinmedim, bi gazetenin son bi haftalık magazin ekine baktım.en çok haber kıvanç hakkında çıkmış.
eğer oysa yansın dünya uleynnnnnnnnn....
erinmedim, bi gazetenin son bi haftalık magazin ekine baktım.en çok haber kıvanç hakkında çıkmış.
eğer oysa yansın dünya uleynnnnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?