Ünlü biriyle ilişki yaşamak sizce zor olur mu?

biz george ile pardon yani george cloony ile 3 senedir gizli saklı götürüyoruz ilişkimizi
bir sorunumuz yok Allahıma binşükür
ama kimseye duyurmadık deşifre olmamak için sadece burda söylüyorum
ama sen ünlü birini taşıyabilirmisin bilemem
size bağlı
çok zor yanları yok mu var
ama ona değer

murat bozun ilişkisini örnek vermişsiniz ama magazinden izlediğim kadarıyla tabi ben bilmiyorum ama belgeler çıkmıştı sanırım ortaya elizle evlenmiş alman vatandaşı olup askerlik yapmamak için sonrada boşanmışlar ama ilişliye devam.bu şekilde biliyorum ben.

Angelina aramiza girdi :/ yoksa brad ile evleniyorduk. Ah o cekimler cok fena adami goremiyordum valla goremeyince gorene kaptirdim vaahhh bana vahlar bana :)))

Ben sevgilimin ünlü olduğunu gördüğüm anda bırakırdım başını...
Adam ünlü olduğunda tekrar sevgili olmak çok ilginç geldi bana..

aynen bende merak ettim popülermişte... de neyse..

valla sizin karakterinize kişiliğinize bağlı birazda
siz yürütebilecekmisiniz bakalım...kıskançmısınız mesela

ben şahsen öyle hayran fln çekemem
cinnet geçiririm hatta adamı doğrarım kız da arada kaynar gider

kendisi ilgi gösterecek mi yapacak mı edecek mi diye düşünmeden önce
bence kendinizi bi tartın siz ne kadarını kaldırabileceksiniz
sonuçta bir iş hayatı söz konusu ve farklı bir hayat
bence çok çok zor olurdu...ben yapamazdım

kendimden örnek vermek gerekirsede
sevgilim 2 yl önce başvuruda bulunmak istiyordu bir reklam ajansına
arkadaşları hep öneriyormuş bilmemne... cevabım kısa ve netti... öyle birşey yaparsan senden ayrılırım!!!
ha sevmiyorsun demekki yeterince diyecksin.. vallaha köpek gibide aşığım ama olmaz olmaz olmazz...

Son düzenleme:
Hangi ünlüymüs acaba bu ? Cekimde olduguna göre dizidede oynuyor ? iliskiside yok yani bekar kim olabilir kim olabilir :26::44:

ünlüyü ünsüzü boşverelim de exen next olmaz demişler =)
boşver gençsin güzelsin,yeni tatlar ara...

Canim unluler hic cekilmez soylim sana denedigim icin soyluyorum oncelikle kiskanc olmaman lazim sonra sehir disina cikmasi gerekebilir ayri kalabilirsiniz sonra seni mutlaka aldatir ama sana tavsiyem onunla sadece eglence amacli takil kaptirma kendini eglencene bak yani demek istedigim onunla ciddi dusunme . :) gerci biz daha ayrilmadik ama

baran mi yoksa :))) yani karagulde ki mertcigim :)
çok $eker duuryor oysa devam et

diger unluler çok itici

Özgüvenin sağlam mı?
Vay efendim kafede kahve içiyoruz ben yanındayken elin kızı ne diye sarılıyo (hayran) diye olay çıkaracaksan senden sıkılması garanti.

Onun egosu çokca okşanacağı için senin de bi'okadar özgüvenli kendinden emin tavır sergilemen lazım.

Bi'arkadaşım bi'filmin başrolünde yurtdışında bile galası yapıldı düşün ama kız hala aynı samimiyette tabii sevgilisini bilemem artık camiadan takılıyo

Bi'tanıdığım ünlü rapçilerden biriyle onlarda bayadır beraber ama o 30lu yaşlarda tabii.

Yaşamış bi insan olarak sana vereceğim tek tavsiye şudur ki, sakın bulaşma! Ya da illa denemek istiyosan dene 3-5 ay sonra tövbe edersin zaten bu kadar netim.

Şu an tek merak ettiğim kim olduğu

Durduk yere niye aradın, niye alevlendirmeye çalışıyosun bu ilişkiyi ben anlamadım
Ünlü olunca mı kıymete bindi
Bu kadar soru işaretlerin varsa hazır herşey bitmişken aramana gerek yoktu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…