Ünlü biriyle ilişki yaşamak sizce zor olur mu?

Bence tekrar deneyin :)

Siize hic inanmadim nedense

sen de ünlüysen çık gitsin

ama sadece o ünlüyse hiç bulaşma , fıstık gibi kadınlarla iç içe, gezmeye gitcen kadınlar boynuna atlıcak vıcık vıcık öpcek felan, saldırsan olmaz saldırmasan dert sahibi olursun, ayrıca tahminime göre egoist olabilir 7/24 ona göre kendini programlayıp pohpohlamak sıkar gibi geliyor, kadın dediğin kadınlığını hissetmeli bence, illaki üzermi bilemeyiz ama genelleme yapacak olursak evet üzer

Ara ara buna benzer konular acilip duruyor ve sonucuda hep fake oluyor...

Hem ortada iliski falanda yokmus, konuyu acma amacin ne... ay nolur sevgilinin ismini soyle, acaba omu, bumu, biraz ipucu versene dememiz mi?

Birde basta belirtmissin fake degilim diye, bunun ispati varmi peki..

İnanmadim hic...

eski sevgilin sonradan ünlü oldu sanırım, senınle konusur ama tekrar olmaz galiba
aklında fikrinde, kalbinde senin olman lazım ki..
sana tapması gerek ki bu iş olsun
diğer şartlar altında, çok hayranı olacak ve ona yanaşmak isteyen çok olacak.

Arkadasimin deneyimlerine dayanaraktan soyleyim uzak dur canim , goz acilmasi diye birsey var malesef sen eski onu ariyacaksin ,o ise yeni bir kisilige burunmus ve artik senden hergun yavas yavas istemedende olsa uzaklasacak sonu husran ama senin acindan maalesef:):)
Eger rahat ve genis bir insansan bunlara goz yumabilirsin:) bol sanslar canim

valla benim onceden unluymus ben bilmiyordum sonradan kendisi dedi bir arkadasim var evlenmis birakmis coluk cocuk olunca birkere bana itiraf etti ben cok unluydum su yillar falan yalaaannnnn soyluyorsuuuuunnnnnnn dedim gir internete su dizilere bak dedi bakdim gercekdende karsimda duran anli canli arkadasim sonra parcalari birlestirince onun biryerlerinden sallamalari nazliligi ustelik 9 koyu birbirine katmasi hicbir sey olmamis ortaligi o karistirmamis gibi karsidan izlemesi tam bir dizi malzemesi yani diziden cikamamis ayriyeten kocasinin aldigi maas belli o yillarin vermis oldugu aliskanlik kadin tam bir marka tutkunuborc harc bulur kendine marka birseyler alir ayni sekilde cocuklarinada allah kolaylik versin kocasina bence cekilmez bir bayan ben bile pes ettim cok nadir bir araya geliyorum onun israriyla tam bir toz pembeci bos konusma yerli yersiz ortaya konu acip tamamlamadan baska konuya gecmesi bana gore degil hemde hic degil cekemem ben boyle tipleri valla kocasida gercekmi yoksa sahtemi yapiyor bilmem 7/24 nazlama modunda yoksa kadin kusuyor hep pohpohlayacan aynisini arkadas cevresinede yapiyor ama ben yapmam yapcak olsaydim anami pohpohlardim bari duasini alirdim elin artisini niye pohpohlayacamhic bulasma sonra bikkinlik bas gosterir seni canindan bile bezdirir

Zor mu olur kolay mı olur bu sana bağlı şöyle ki;

Sen kimsin?
Mesleğin ne?
Aile yaşantın nasıl?
Geniş bir insan mısın?
Rahat mısın?
Kıskanç mısın?
Nasıl bir mahallede oturuyorsun?
Çevren, komşuların, akrabaların nasıl?

Kendine bu soruların cevaplarını bul.

Biz sanat camiasını magazinlerde izlediğimiz kadar biliyoruz.
Bizim gördüklerimiz nikahsız beraber oturuyorlar, çocuk yapıyorlar, ondan ayrılıyorlar başkasını buluyorlar, ondan da bir tane çocuk yapıyorlar. Tesadüf aynı ortamda karşılaşıyorlar birbirleriyle eskiden aralarında hiçbir şey olmamış gibi selamlaşıyorlar vb......

Yani bu senin başına gelecek diye bir şey kesinlikle yok Allah'ta vermesin ama.
Olur da bu şekilde bir ilişkin olursa bunu sen, senin ailen ve çevren kaldırabilir mi?
Yaşadığın mahalle bile bu durumu yadırgayabilir.
Bilmiyorum bahsettiğin kişi kim çok mu ünlü yoksa kendi halinde etrafta tanınan ama çok ünlü olmayan biri mi?
Çevresini kızlar sarar mı yarın öbür gün birden popüler olur da ne oldum delisi olur mu?

Bu soruların cevaplarını sen bulmalısın. Çünkü sözünü ettiğin kişiyi tanımıyoruz.
Yorum yapmak çok zor olur.
Allah hakkında hayırlı olanı versin...

Yorumlarınızı tek tek okudum ben bu kişiyi 2009dan beri tanıyorum ona asla ünlü oldu diye dönmeye çalışmıyorum , o zaten bu adımda ilerliyordu.

Biz 2 yıla yakın beraberdik .. Lüks içinde yaşamak için para pul için düşmüşüm peşine ünlü oldu diye dönmeye çalışıyormuşum hı, öyle bir şey olsa ben ilişkim için kaygıya düşmem.Akıl danışmam, uykularım bölünmez...O kadar basit bir insanda değilim çok şükür. Yahu neyse ne ben bu konuyu açarken de biliyordum olumlu olumsuz her yoruma açıktım ama bu kadarı da çok abartı! Ben sadece eski sevgilimi geri kazanmak istiyorum, aramızdaki yaşananları burada anlatamayacağım o yüzden istediğiniz kadar kendi çapınızda yorum yapabilir bazıları, biri de fake yazmış neyse kendimdeyim :) Yeni diziye başlayacağını arkadaşı söylemişti evet görüşmüyorduk o zaman, ama önceki proje görüşmelerinden hepsinden haberim vardı.. Sonra yine o aradı beni..Ben onu değil! Hani dönmeye çalışıyormuşum ya ünlü oldu diye o olay öyle değil. :)

Ünlü olan her insanın aldatması mı lazım ? O başta karakter meselesi. Bende o zaman "erkekler aldatır" diye bir genelleme yapayım. Kıskançlıktan söz etmişsiniz söz verdim çocuklaşmayacağım diye yoksa aşırı kıskancımdır.İlişkimizde benim kıskançlığımız yüzünden zaten çok problem yaşamıştık. Çoğu boş şeylerdi.Hem geçmişi göz önünde bulunup ilişkimizi yıpratmamak adına hemde şuan içinde bulunduğu durum nedeniyle bir problem çıkartmam. Alışmam lazım.. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

İnşallah amin sağol :) Ama bahsettiğin şekilde bir ilişkim olmaz kendimi biliyorum o da beni biliyor, "aile ne der çevre ne der" den önce kendimi sorgularım ve bu şekilde ilişki yaşamak bana çok ters.Zirveden başladı bu işe desem abartmış olmam. Şöhret oldum diye değişecekse burnu büyüyecekse çevremde zaten milyonlarca kız var eskisini ne yapayım diyecekse zaten ben onu istemem başta..

Ünlü birisi ile ilişki yaşamak zor değil de o tempoya ayak uydurmak zor. Sonuçta onun hayatı bambaşka sabah 9 akşam 6 mesaili bir işte değil, katıldığı davetler toplantılar da aynı değil. Onun yanında aynı şekilde aynı tarzda durabilmek önemli. Bir de kıskançlık durumu nasıl taşıyabilecek misiniz? Ne kadar popüler bilmiyorum ama sonuçta yolda giderken bile bir an da birileri yanınıza gelip ona ilanı aşk edebilecek. Bir sürü mesajlar teklifler alacak içinizde şüphe olmadan durabilecek misiniz? Standartları yüksek birisi ile siz de onun standartlarına uyum sağlamaya çalışacak bir süre sonra da boğulabileceksiniz.. Bütün bunları birleştirin yapabileceğinize inanıyorsanız yürüyün derim.. :)

Orada bir Hakan Hepcan okudum :)
Eğer Hakansa zor be canım .
Cocumuyo mu ?
Kıskanç değilsen devam et derim

Buldum Cagatay Ulusoy Seckin Ozdemir de olabilir Dizisi olan populerligi cok olanlari siraliyorum.

Kuzum Burak Özçivitse benden çekeceğin var bak ben peşini bırakmam onun, söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…