Canim unluler hic cekilmez soylim sana denedigim icin soyluyorum oncelikle kiskanc olmaman lazim sonra sehir disina cikmasi gerekebilir ayri kalabilirsiniz sonra seni mutlaka aldatir ama sana tavsiyem onunla sadece eglence amacli takil kaptirma kendini eglencene bak yani demek istedigim onunla ciddi dusunme . :) gerci biz daha ayrilmadik ama
Bence tekrar deneyin :)
Zor mu olur kolay mı olur bu sana bağlı şöyle ki;
Sen kimsin?
Mesleğin ne?
Aile yaşantın nasıl?
Geniş bir insan mısın?
Rahat mısın?
Kıskanç mısın?
Nasıl bir mahallede oturuyorsun?
Çevren, komşuların, akrabaların nasıl?
Kendine bu soruların cevaplarını bul.
Biz sanat camiasını magazinlerde izlediğimiz kadar biliyoruz.
Bizim gördüklerimiz nikahsız beraber oturuyorlar, çocuk yapıyorlar, ondan ayrılıyorlar başkasını buluyorlar, ondan da bir tane çocuk yapıyorlar. Tesadüf aynı ortamda karşılaşıyorlar birbirleriyle eskiden aralarında hiçbir şey olmamış gibi selamlaşıyorlar vb......
Yani bu senin başına gelecek diye bir şey kesinlikle yok Allah'ta vermesin ama.
Olur da bu şekilde bir ilişkin olursa bunu sen, senin ailen ve çevren kaldırabilir mi?
Yaşadığın mahalle bile bu durumu yadırgayabilir.
Bilmiyorum bahsettiğin kişi kim çok mu ünlü yoksa kendi halinde etrafta tanınan ama çok ünlü olmayan biri mi?
Çevresini kızlar sarar mı yarın öbür gün birden popüler olur da ne oldum delisi olur mu?
Bu soruların cevaplarını sen bulmalısın. Çünkü sözünü ettiğin kişiyi tanımıyoruz.
Yorum yapmak çok zor olur.
Allah hakkında hayırlı olanı versin...
İnşallah amin sağol :) Ama bahsettiğin şekilde bir ilişkim olmaz kendimi biliyorum o da beni biliyor, "aile ne der çevre ne der" den önce kendimi sorgularım ve bu şekilde ilişki yaşamak bana çok ters.Zirveden başladı bu işe desem abartmış olmam. Şöhret oldum diye değişecekse burnu büyüyecekse çevremde zaten milyonlarca kız var eskisini ne yapayım diyecekse zaten ben onu istemem başta..
galiba cocumuşOrada bir Hakan Hepcan okudum :)
Eğer Hakansa zor be canım .
Cocumuyo mu ?
Kıskanç değilsen devam et derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?