Ünlüye asik olmak

Aşk değildir o aşk olsa duramazsın :KK53: hayranlık derecesinde beğeni diyelim ona yaşına göre normal ben de ergenliğimde hepsini sıradan geçirmiştim ünlülerin :KK45:

Hic böyle platonik aşık bir insan olmadım. Ünlülere hic böyle bir sey düşünmedim, hayranlikta duymadim. Arkadaşlarım duvarlarina posterlerini falan asardi hala daha anlam veremem bu olaya.

birkaç sene once ben de begendigim bir ünlüye instagramdan mesaj atmıstım, sonra sohbet etmeye baslamıstık ki 100k falan takipcisi vardı, ortak arkadaslarımız vardı cevreden belki ondan cevap verdi, sonra numaramı istedi, bizim okula davet etmistim ben de onu bir panele konusmacı olması icin, gelmisti o da :) aşırı da yakısıklı biri butun kızlar düsüyordu ona öyle diyim :KK70: sonra öyle öyle görusmeye basladık. 6-7 ay kadar da bir iliskimiz olmustu. onu tanımadan oncesinde asık degildim sadece begendigim bir ünlüydü ve öylesine instagramdan kopegimin resmini atmıstım yani, isin buralara geleceğini nereden bileyim :KK70: bence guzel bir sey yani sonuc olarak, benim hayatımın askı diyebilecegim kisilerden biri oldu, bircok seyi de ilk onunla yasamıstım. guzeldi :KK200:
Kimdi ve neden bitti 🤩

Ben de Leonardo DiCaprio fanatigiydim hem de oyle boyle degil. Sonra reelde biri ona cok benziyor diye pesine dustum aldim agzimin payini😂 Reele yonel platonikler zaman kaybi. 2 - 3 ask acisi ihanwt aldatilma yasiyorsun ama yine de reel iyidir

Ay ben bunu nasıl duymadım şok oldum şu an. Kimle aldatmış ya bu erkeklerin hepsi aynı galiba püüüü mert hayallerimi yıktın🤦🏼‍♀️
Eşinin hamileliği duyulunca kadın yeni hamileydi hemen konuyu kapattırdılar. Bir gün içinde konu uçtu yani. Çok fena bu adam

Back
X