Ben lütfen bebek için tedavi görüyorum ve kullandığım iğneler ilaçlar baba tam 10 kilo aldırdı bu 10 kiloyu vermek istiyorum hatta mümkünse 15 20 bile olur nasıl kilo verdin ne kadar sürede kaç kilo verdinMerhaba arkadaşlar,uzun süredir diyet yapıyorum ve şuan ideal kilomdayim ancak her şeyden az da olsa yiyerek kilo verdim ve vücudumu şeker ve undan bir süreliğine de olsa arındırmak istiyorm,arınmak veya kilo vermek isteyenler varsa benimle geçireceği 21 günlük bu yolculuğa bekliyorum .
Ben yarın başlıyorum
Merhaba , inşallah en kısa zamanda bebiş haberi alırsınızBen lütfen bebek için tedavi görüyorum ve kullandığım iğneler ilaçlar baba tam 10 kilo aldırdı bu 10 kiloyu vermek istiyorum hatta mümkünse 15 20 bile olur nasıl kilo verdin ne kadar sürede kaç kilo verdin
Boy 1.62 kilo 70 oldu Allah'tan o kadar belli etmiyorum bende 60 kiloydum hep 57 ile 60 arasında giderdim taki o ilaçlar iğneler işte bari hamile kalırsam kalmadan önce hiç vermesemde şu 10 kiloyu vereyimMerhaba , inşallah en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız
Ben uzun zaman önce yaklaşık 30 kilo verdim doğum kiloları ama 10 kadarını geri aldım şimdi 3 ay gibi bir zamanda herşeyden az az yiyerek if ile verdim o kiloları da ,çok sıkı bir diyet yapmadım çok su içtim ve geç saatte yemedim ,şimdi de ekstra bir iki kilo vermek ve vücudumuzun arındırmak istiyorm
Boyum 1.72
Kılom 60
Siizm boy kilo kaç?
Bence şekeri,şekerli yiyecekleri ve ünlü herşeyi bırakınca kilolar direk giderBoy 1.62 kilo 70 oldu Allah'tan o kadar belli etmiyorum bende 60 kiloydum hep 57 ile 60 arasında giderdim taki o ilaçlar iğneler işte bari hamile kalırsam kalmadan önce hiç vermesemde şu 10 kiloyu vereyim
Dünden beri az yiyiyorum zaten dün 70 i görünce şok oldum beklemiyordumBence şekeri,şekerli yiyecekleri ve ünlü herşeyi bırakınca kilolar direk gider
Olsun o kilolar daha çabuk gider yerleşmeden diyete başlamak iyi fikir benceDünden beri az yiyiyorum zaten dün 70 i görünce şok oldum beklemiyordum
Teşekkürler,hoş geldinSüpersin
Hoş gördük canım ben de şu sıra unsuz , şekersiz takılıyorumTeşekkürler,hoş geldin
Kaç gün oldu ve kilo durumuna ne kadar etkisi oldu bu beslenmeninHoş gördük canım ben de şu sıra unsuz , şekersiz takılıyorum
10 günde 2 kilo kadar fark etti 2 gün kaçamak yaptım şimdi yine 2 gündür devam ediyorum canımKaç gün oldu ve kilo durumuna ne kadar etkisi oldu bu beslenmenin
Yettim saltyMerhaba arkadaşlar,uzun süredir diyet yapıyorum ve şuan ideal kilomdayim ancak her şeyden az da olsa yiyerek kilo verdim ve vücudumu şeker ve undan bir süreliğine de olsa arındırmak istiyorm,arınmak veya kilo vermek isteyenler varsa benimle geçireceği 21 günlük bu yolculuğa bekliyorum .
Ben yarın başlıyorum
Çok güzel tebrikler10 günde 2 kilo kadar fark etti 2 gün kaçamak yaptım şimdi yine 2 gündür devam ediyorum canım
Hoş geldin canimmmHayırlı olsunben de bugün ekmeksiz ilk günümü tamamladım şükürler olsun topicten haberim yoktu. Unsuz şekersiz katılamam ama ekmeksiz bir başlangıç yapabilirim seninle kabul edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?