• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutabilmek..

kızlar merhaba.. 1 ay önce sevgilimden ayrıldım ben, sonra pişman olup dönmek istedim bi kaç gün sonra bu sefer o istemedi.. evlilik planları yaptığımız, mutlu bi ilişkimiz vardı, sevildiğimi sanıyodum, ben de sevmiştim.. ve kızlar üzerinden 1 ay gecmesine rağmen o bir başkasına aşkım diyebiliyor.. ben belki düzeltiriz belki döner diye beklerken çoktan başkasını bulmuş bile.. kızlar, aşk acısı nasıl gecer, nasıl atlatıcam? onu tamamen kaybettiğimi bugün anladım.. nasıl unutucam? bi başkasına yeniden nasıl güvenicem?

yahu böyle adamlar için seviyrum ölüyrum demeyin değmiyorrrrrrr inananınnn oo o kızla da hemen hayal kurmuştur böyleleri sevemez.. Ancak kendi egolarını tatmin ederler

seninki yine uzun sürmüş benim ki 1 haftada başkasını bulmuştu :) öncelikle onu takip etmeyi bırakman lazım her yerden engelle face watsap vs. ben öyle yaptım, ortak arkadaşlarla bile görüşmedim , şuan başka birlikteliğim var gayette güzel unutuluyor dünya adam dolu çok şükür , bir elim kolum ayagım gitmedi sadece hayırsızın şerefsızın biri gitti dramatikleştirmeye gerek yok önüne bak bence.
1 hafta mı! yok artık abartmış o da.. siz niye ayrılmıştınız? sonra o çıktığı kızla devam etti mi ayrıldı mı?

kızlar merhaba.. 1 ay önce sevgilimden ayrıldım ben, sonra pişman olup dönmek istedim bi kaç gün sonra bu sefer o istemedi.. evlilik planları yaptığımız, mutlu bi ilişkimiz vardı, sevildiğimi sanıyodum, ben de sevmiştim.. ve kızlar üzerinden 1 ay gecmesine rağmen o bir başkasına aşkım diyebiliyor.. ben belki düzeltiriz belki döner diye beklerken çoktan başkasını bulmuş bile.. kızlar, aşk acısı nasıl gecer, nasıl atlatıcam? onu tamamen kaybettiğimi bugün anladım.. nasıl unutucam? bi başkasına yeniden nasıl güvenicem?
şimdi onunla evlilik hayalleri kurmaya başlamıştır bile.

Back
X