Unutamadığım derdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Plutonn0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
343
182
33
Belki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.

Belki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.
Evet yarin oburgun delil olarak buraya yazmstm dersin kociskolataniza :olamaz: :KK51:6 yasinda bebeleri katmanda ayri bi hakaret gerektiren davranis

Böyle bir şeyi yazmamaliydim galiba anonim olarak bile. Ne kadar zor bir şey yaşadığımı anlayamayacak kadar vicdan yoksunusunuz çünkü unutmuşum. Konuyu takip etmicem. Iyi günler.

iyi o zaman. anlattığın doğruysa korkmana gerek yok çünkü gelen kan kızlık zarı genişlediği için gelir. bir parmağın genişletmesi ile bir penisin genişletmesi aynı olamayacağına göre ilk ilişkinde muhtemelen yine kan gelecek. eğer anlattığın doğru değilse de partnerine falan böyle söyleme, dalga geçer

Bisey olmamistir uzulme. Hem herkesinki kanayacak diye bisey yok bakire olup da kanamasi olmayan bir suru insan biliyorum. Rahatla biraz unut gitsin hic bisey olmamistir bir parmakla bozulacak bisey degil o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X