Unutamadığım derdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oyyyy bacım sorma neler yaşadım hiç aklıma gelmezdi ben hemen olup biten bir olay sanardım ama öyle değilmiş
Olmadı bi türlü 🥺 bi doktor psikolojiktir dedi öyle sandık zamana bıraktık falan...yok aynı
Farklı farklı doktorlara gittim en son bir doç.Allah ondan razı olsun teşhisi koydu "vajinal septum" dedi doğuştanmış meğerse kapalıymış orası🥺 bilsem beklermiydim onca zaman.. operasyon oldum 1 hafta hastanede yattım falan zor günlerdi... Çok şükür geldi geçti. Bide benim eskiden her ay doğum sancısı gibi adet sancılarım olurdu kıvranırdım acıdan fenalaşırdım bu operasyondan sonra çok şükür o şikayetlerimde gitti meğerse o sıkıntım yüzündenmiş😔

Çok takıntı yaptıysanız doktora gidebilirsiniz ama kendinizi ne olursa olsun böyle bir şey için üzmesine gerek yok

Belki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.
Canım o 6 yaşındakibir çocuğun parmağı olsmaz.Öyle bir zar yaradılışımızda yok.Oraya o evde ya başka bişey olmuştur yada çok buyuk bi darbe almıştır.Mesela bisikletten düşenler yada ağır spor yapanlarınki yırtılabılıyor.Ama bu dediğin çok absürt.Keşke hemen doktora gitseydin.

Oyyyy bacım sorma neler yaşadım hiç aklıma gelmezdi ben hemen olup biten bir olay sanardım ama öyle değilmiş
Olmadı bi türlü 🥺 bi doktor psikolojiktir dedi öyle sandık zamana bıraktık falan...yok aynı
Farklı farklı doktorlara gittim en son bir doç.Allah ondan razı olsun teşhisi koydu "vajinal septum" dedi doğuştanmış meğerse kapalıymış orası🥺 bilsem beklermiydim onca zaman.. operasyon oldum 1 hafta hastanede yattım falan zor günlerdi... Çok şükür geldi geçti. Bide benim eskiden her ay doğum sancısı gibi adet sancılarım olurdu kıvranırdım acıdan fenalaşırdım bu operasyondan sonra çok şükür o şikayetlerimde gitti meğerse o sıkıntım yüzündenmiş😔
Cok uzuldum yaa cok sukur ki gelmis gecmis esiniz arkanizda durmuş suan iyisiniz

Cok uzuldum yaa cok sukur ki gelmis gecmis esiniz arkanizda durmuş suan iyisiniz

Sağolun🌹 çok şükür Allah razı olsun eşimden bir gün olsun ne benden şüphelendi ne de sorun etti zamana bırakırdı hep
O değilde ben tabi çok dert ettim doğal olarak🥺 aşamadığım konu hem bedenen hem ruhen çok yordu beni. Şükürki 27 ay sonra son buldu

Helal olsun cuk diye oturtmuş
kilodun üstünden parmaklayarak bozulan kızlık zarı daha anasının karnından doğmadı bacım
donun yokmuydu? Onun parmağı nasıl hemen girdi oraya?
Buna Kadir inanır :KK70:
Hemencik bulduysa demek
6 yasinda bebede ne parmak varmis hem de tek seferde. anlamadim yani siz nasil duruyorsunuz ki ben bacaklarimi acmadigim surece 6 yasindaki cocuk nasil elini seyime soksun????
Kahkaha atarak okudum. Hanim efendi kilotsuzmu geziyorsunuz? Onu gectim 6 yaşında ki cocugin parmagini gectim suan kendi isaret parmagini kendine soksan zarin patlamaz. Zar oyle ucta felan değil
Bunu 5 yasindaki cocuga anlat o bile guler. Bakire degilseniz lutfen boyle sacma bahanelerin arkasina siginmayin kimse inanmaz
nasil yani arkadasinizin evinde ciplak miydiniz
edit:tamam okudum giyiyormussunuz
kız benim adam ite kaka zor buluyo yerini el yorgamıyla:dondurma::dondurma: bacak kadar çocuk kıyafet katmanlarını da aşıp çat diye nasıl soktu oraya :işsiz: :halay: :halay:
Millet burda aylarca ilişkiye giremiyor 6 yaşındaki çocukta o kadar kuvvet var mı allah aşkına iç çamaşırının üzerinden onu yapabilecek ?
pantolon da varmış üzerinde bir de:işsiz:
Hamile kalmadığınıza şükredin :işsiz:

Kusura bamayın da böyle konuya böyle cevaplar alırsınız, ne ummuştunuz?
sana güleyim derken klavyeye yattım yanlışlıkla naparsın :halay: :halay: sen git bir kat da çelik yelek tak anca korur :işsiz::işsiz:
Bizim ilk gecede 1 saatte yapamadigimizi cocuk 1 saniyede yapmis 😂
O da bişeymi bacım bizim 2 sene olmadı 2🥺
Yani bu çocuk hemen nasıl hani bide kıyafetler var
kedidir o kedi 😒
diyesim geldi😁 ay uykusuzluk başıma vurdu🥴
Ahahaha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Allah iyiliğinizi versin, ne güldüm gece gece
Hepinize sevgiler ❤️

Gerçekten kanamanız olduysa bile o öyle pantolon ve çamaşırın üzerinden parmaklamayla bozulacak bir şey değil merak etmeyin.

Belki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.
Canım çamaşırın vardır herald altında, o öyle şıp diye olcak olam bişey değil ki 😂

Bende spor yaparken çok ağır bir hareket yaptım kasıklarıma ağrı girdi çamaşırım da kan gördüm ama takılmıyorum hiç. Bozulduysa da öyle bozuldu inanmayana by. Ama sizinki çok uzak ihtimal ama gerçekse de başka bir sebeb bulun kimse inanmaz
Benced takma canım çünkü senin zar sağlam 😂 o şekilde de bişey olmaz zorlanmadan olmuştur 😊

Çüş :D sen bu dedigine inaniyomsn peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X