- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi Plutonn0508
2 yil nedenO da bişeymi bacım bizim 2 sene olmadı 2
Yani bu çocuk hemen nasıl hani bide kıyafetler var
kedidir o kedi
diyesim geldiay uykusuzluk başıma vurdu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yil nedenO da bişeymi bacım bizim 2 sene olmadı 2
kedidir o kedi
![]()
Gönül yazar ;funda ararBuna Kadir inanır
Benim tedaviyle oldu evlendikten 3 ay sonra...dünya para döktükO da bişeymi bacım bizim 2 sene olmadı 2
kedidir o kedi
![]()
2 yil neden
Benim tedaviyle oldu evlendikten 3 ay sonra...dünya para döktük![]()
Hakikaten sukrediyorum sadece yasayanin anlayacağı çok yıpratıcı bir surec3 ay şükret bacım ben sonunda operasyon oldum tam 27 ay bekledim![]()
Canım o 6 yaşındakibir çocuğun parmağı olsmaz.Öyle bir zar yaradılışımızda yok.Oraya o evde ya başka bişey olmuştur yada çok buyuk bi darbe almıştır.Mesela bisikletten düşenler yada ağır spor yapanlarınki yırtılabılıyor.Ama bu dediğin çok absürt.Keşke hemen doktora gitseydin.Belki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.
Cok uzuldum yaa cok sukur ki gelmis gecmis esiniz arkanizda durmuş suan iyisinizOyyyy bacım sorma neler yaşadım hiç aklıma gelmezdi ben hemen olup biten bir olay sanardım ama öyle değilmiş
Olmadı bi türlübi doktor psikolojiktir dedi öyle sandık zamana bıraktık falan...yok aynı
Farklı farklı doktorlara gittim en son bir doç.Allah ondan razı olsun teşhisi koydu "vajinal septum" dedi doğuştanmış meğerse kapalıymış orasıbilsem beklermiydim onca zaman.. operasyon oldum 1 hafta hastanede yattım falan zor günlerdi... Çok şükür geldi geçti. Bide benim eskiden her ay doğum sancısı gibi adet sancılarım olurdu kıvranırdım acıdan fenalaşırdım bu operasyondan sonra çok şükür o şikayetlerimde gitti meğerse o sıkıntım yüzündenmiş
![]()
Hakikaten sukrediyorum sadece yasayanin anlayacağı çok yıpratıcı bir surec![]()
Cok uzuldum yaa cok sukur ki gelmis gecmis esiniz arkanizda durmuş suan iyisiniz
Helal olsun cuk diye oturtmuş
kilodun üstünden parmaklayarak bozulan kızlık zarı daha anasının karnından doğmadı bacım
donun yokmuydu? Onun parmağı nasıl hemen girdi oraya?
Buna Kadir inanır![]()
Hemencik bulduysa demek
6 yasinda bebede ne parmak varmis hem de tek seferde. anlamadim yani siz nasil duruyorsunuz ki ben bacaklarimi acmadigim surece 6 yasindaki cocuk nasil elini seyime soksun????
Kahkaha atarak okudum. Hanim efendi kilotsuzmu geziyorsunuz? Onu gectim 6 yaşında ki cocugin parmagini gectim suan kendi isaret parmagini kendine soksan zarin patlamaz. Zar oyle ucta felan değil
Bunu 5 yasindaki cocuga anlat o bile guler. Bakire degilseniz lutfen boyle sacma bahanelerin arkasina siginmayin kimse inanmaz
nasil yani arkadasinizin evinde ciplak miydiniz
edit:tamam okudum giyiyormussunuz
kız benim adam ite kaka zor buluyo yerini el yorgamıylabacak kadar çocuk kıyafet katmanlarını da aşıp çat diye nasıl soktu oraya
![]()
![]()
![]()
Millet burda aylarca ilişkiye giremiyor 6 yaşındaki çocukta o kadar kuvvet var mı allah aşkına iç çamaşırının üzerinden onu yapabilecek ?
pantolon da varmış üzerinde bir de![]()
Hamile kalmadığınıza şükredin
Kusura bamayın da böyle konuya böyle cevaplar alırsınız, ne ummuştunuz?
sana güleyim derken klavyeye yattım yanlışlıkla naparsın![]()
sen git bir kat da çelik yelek tak anca korur
![]()
Bizim ilk gecede 1 saatte yapamadigimizi cocuk 1 saniyede yapmis![]()
AhahahaO da bişeymi bacım bizim 2 sene olmadı 2
kedidir o kedi
![]()
Canım çamaşırın vardır herald altında, o öyle şıp diye olcak olam bişey değil kiBelki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.
Benced takma canım çünkü senin zar sağlamBende spor yaparken çok ağır bir hareket yaptım kasıklarıma ağrı girdi çamaşırım da kan gördüm ama takılmıyorum hiç. Bozulduysa da öyle bozuldu inanmayana by. Ama sizinki çok uzak ihtimal ama gerçekse de başka bir sebeb bulun kimse inanmaz
ÇüşBelki beni yargilayacaksiniz bunu yazdığım için ama icimden atamıyorum affedin. Yardımlarınızı bekliyorum. 26 yaşındayım. Ben lise 3. Sinifa giderken sınıf arkadaşımın akrabasının evine gittim sınıf arkadaşımla. Oturduk evlerinde bi süre. Arkadaşımın amcasının eviydi galiba. Evlerinde bi oğlan çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarındadir. Bilemiyorum. Evlerinden kalkip gitmek için kapıya yoneldigimde bu çocuk utanarak yazıyorum benim bacak arama parmağını soktu. Ben donup kaldım. Şoka girmiştim. Canım acıdı. Ablasi falan vardi çocuğun onun ne tepki verdiğini bile hatirlamiyorum. Eve gittiğimde lavaboda kan gördüm. Net hatirlamiyorum ama galiba gördüm. O zamanlar kızlık zarı ne demek bilmiyordum o yuzden çok dikkat etmedim kanamaya ama oldu gibi hatırlıyorum. Canım çok yanıyor. Bunu kime anlatsam kimse bana inanmaz. Kandırmak için kurduğumu düşünür. Ben çok kötü hissediyorum.
Allah iyiliginizi versin. Resmen haykırarak kahkaha attim yakız benim adam ite kaka zor buluyo yerini el yorgamıylabacak kadar çocuk kıyafet katmanlarını da aşıp çat diye nasıl soktu oraya
![]()
![]()
![]()