Unutamadığım eski sevgilim

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Merhaba kendimi o kadar kötü hissediyorum ki belki sizde benim gibi yada benzer şeyler yaşadınız o yüzden içimi dökmek bi çözüm yolu bulmak istedim beni çok seven bi üzerime titreyen her zaman hayallerimi süsleyen o kişi sevgilim oldu ama onun arkadaş grubunda da benim grubumda da bizim beraber olmamızı istemeyen kişişer vardı en yakın arkadaşım hep bana sen ona nasıl güveneceksin o sorumsuzun biri hayatında çok kız geçmiş senden gelip geçiceksin derdi baştan umursamadım ama kafAmı karıştırmaya yetti ve ayrılmak istedim şimdi keşke onu onunla yargılasaydım diyorum ah işte benim saf kafam defalarca barışmak istedi geri dönmedim aradan bi yıl kadar zaman geçti sevgilisi olduğunu öğrendim işte o zaman onu kaybettiğim dank etti benimle olan bütün hayalleri onunla yaşıyo öyle zoruma gidiyo ki bi ara ayrıldılar msj attım onu özlediğimi söyledim geç kaldığımı ima etti bi msjımla yüzünde güller açan adamın artık umrunda bile değilim.. hiç aklımdan çıkmıyo o benim ilk aşkım ama elimden bişey gelmiyo onu unutmak istiyorum arkadaşlar bunu nasıl başarıcam bana akıl verin..

O sizi çoktan unutmuş, hatta ayrıldığı sevgilisinin acısını yaşıyor. Siz de aklınızdan tamamen çıkarmalısınız, hayatınıza devam etmelisiniz

Arkadaş lafiyla ayrılıp ah vah etmek niye?Olan olmuş,önünüze bakın artık
1 yıl önceden tanıyordum kızlarla çol mıhatap olan biriydi bende ne bilim herkese kapısını açıyo sandım benimle ciddiydi oysa.. ah keşke bakabilsem çok canım yanıyo

O sizi çoktan unutmuş, hatta ayrıldığı sevgilisinin acısını yaşıyor. Siz de aklınızdan tamamen çıkarmalısınız, hayatınıza devam etmelisiniz
Barışmışlar beni sosyal medyadan silmiş ama numaramı silmemiş burdan da silsene diye msj attım bende yerin var silmicem diyor bi de arada konuşalım dedi ne mantıksız bi konuşma bu ya iyice kafamı karıştırıyo

O zaman arkadaşlarınız haklı bu durumda, uzak durun bence. Size de benzer şeyleri yaşatabilir

O zaman arkadaşlarınız haklı bu durumda, uzak durun bence. Size de benzer şeyleri yaşatabilir
benimleyken kimseyle konuşmuyordu eminim arkadaşlarım çekemedikleri için konuştuklar ben çok sonra farkettim şimdi niye böyle dedi işte onun cevabı yok

benimleyken kimseyle konuşmuyordu eminim arkadaşlarım çekemedikleri için konuştuklar ben çok sonra farkettim şimdi niye böyle dedi işte onun cevabı yok

arkadaşlarınız sizi niye çekemesin? sevgilisi hakkında her uyarılan kadın neden çekilemediğini düşünüyor? belki sizi düşünüyorlardı. bence arkadaşlarınız haklıydı siz şu an özlediğinizden arkadaşlarınızı suçluyorsunuz ve yeni ilişkisini kıskandığınızdan.

kendi fikirlerin niye yok? sevgiline bile yakin arkadasin karar verecek kadar aciz misin? elinden oyuncagi alinaan cocuk gibisin. dilerim eaki sevgilin kendi kararlari olan bir kizla beeaberdir.

arkadaşıma beni ne kadar çok sevdiğini benimle ciddi olduğunu söylemiş arkadaşımsa bana yazıyo diye konuşmuş başkalarına anladınız mı?

kendi fikirlerin niye yok? sevgiline bile yakin arkadasin karar verecek kadar aciz misin? elinden oyuncagi alinaan cocuk gibisin. dilerim eaki sevgilin kendi kararlari olan bir kizla beeaberdir.
Niye yargılamak amaçlı konuşuyorsunuz? Siz hiç hata yapmadınız mı? Yada insan zor bi dönemden geçip hata yapamaz mı? Gözünün önünü göremediğiniz bi anınız olmamış sanırım umurunda olmaz yaşadıklarımı yaşamanızı istemem.

arkadaşıma beni ne kadar çok sevdiğini benimle ciddi olduğunu söylemiş arkadaşımsa bana yazıyo diye konuşmuş başkalarına anladınız mı?

bu bilgiyi nerden edindiniz? neden ayrıldınız o zaman peki? demek ki sizin de aklınıza yatmış o zamanlar ki ayrılmışsınız.

bu bilgiyi nerden edindiniz? neden ayrıldınız o zaman peki? demek ki sizin de aklınıza yatmış o zamanlar ki ayrılmışsınız.
ortak arkadaşlarım söyledi oysa benim eski sevgilim bana msjları göstermişti. Aklıma yatmadı hastaydım ağrılarım vardı herşeyden herkesten uzaklaşmak istedim keşke şimdiki aklım olsaydı..

Suan sevgili olduğu kızın sizinle konustugundan, konusacagindan haberi olacak yani?
Kendinizi hint kumaşı sanmaktan vazgeçin. Yok başkasını aldatır beni aldatmaz, başkasına yapar bana yapmaz. Öyle huylari olan adam eninde sonunda size de yapar bir gün.

Hersey yolunda giderken arkadasinin lafi ile iliskiyi bitirmissin. O donmus sen kabul etmemissin. Sonra hayatina biri girince sen de bosluktan onu tekrar istemissin. Ve suan sevgilisiyle arasi iyi ama her yerden seni engellemesine ragmen numarani silmiyor. Cunku klasik her erkek gibi bu iliskisi biterse diye bir sonraki sevgilisini bulana kadar seninle oyalanacak. Seni cepte tutuyor. Bu kadar basit. Senin yerin ozel falan degil. Oyle olss her yerden engellemezdi. Klasik laflar. Sen bekle ben sana donecegim diye cepte tutuyor. Ilk boslukta erkekler rehberindeki eskileri ararlar. Aradaki boslugu kapatmak icin ama bu arada yeniyi bulduklarinda eskiyi sutlarlar. Olay bu. Her katil cinayet yerine ille bir doner, tam oldurdum mu diye...

Duygusal boşluktan böyle düşünüyorsun canımcım. Arkadaşların kafanı karıştırabildiyse zaten sen onu sevmemişsin demektir en baştan. Seviyor olsan 3. kişilerin seni etkilemesine izin vermezdin; duyguların zaten buna engel olurdu. Mantığın olduğu yerde duygu biraz geri planda kalıyor :) Senin de bir erkek arkadaşın olsa eski erkek arkadaşın umrunda olmazdı. Önüne bak, yeni çevre edinmeye çalış derim.

hayatim boyunca kendi kararlarimun hatasini cektim. bundan da cok hisnutum. en yakinim bile alsa aldigim kararlara karistirmadim. tavsiye ederim.

Sevdiginizi dusunmuyorum da acaba inat etmis olabilir misiniz? Yani kotu anlamda soylemiyorum hani beni unutup nasil bir baskasiyla olur dusuncesi olabilir mi? Cunku gercekten sevseydiniz kimsenin ne dedigini umursamaz iliskinizi bitirmezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…