Unutamadığım eski sevgilim

Valla ben değilde sen çok komiksin. Önce sağın solun ağzıyla sevgilinden ayrıl sonra o kendine sevgili bulunca kıskançlıktan çok seviyorum unutamıyorum ayaklarına yat... Çok çocukça bi davranıs seven insan sevdiğini sağın solun ağzıyla bırakmaz neymiş hastalanmış da bilmem ne de... Darda olduğu zaman insan daha çok ister sevdiklerini yanında onlardan güç alır destek alır moral alır... Senin yaşın küçük galiba çok çocukça bahaneler üretiyosun ben insanca sordum kaç yaşındasın " canım" dedim bide çok komiksin ne ya ergen misin sen kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmışsın erkek arkadaşın mıdıır nedir oda ikili oynuyo seni cepte tutuyo sende kendini cepte tutturacak kadar saf olma uyanık ol... Kendini ezdirme cepteymiş gibi hissettirme bırak o senin peşinden koşsun... biraz ağır ol oturaklı ol...

adam olmadığı konusunda size katılıyorum ama sevgime laf etmeyin hergün onları yanyana gördüğümde canımın nasıl yandığını size anlatamam çok güzel hayallerimiz vardı ama benim hayallerimi bi başkası yaşıyo.. biliyorum yapıcak bişeyimde yok

Hayallerin olmadigi icin hirs yapiyorsun anlasana. Sen aslinda onu sevdigin icin istemiyorsun. Ego bu. Ilgini baska yone ver. Boslugu da spor ya da ne biliyim bir aktivite ile doldur. Senin hayalin o olabilir ama onun hayali sen degilsin.

nedir bu hayaller? başkasıyla yaşarsınız siz de o hayalleri?

bence göz önünüzde diye takıntı olmuş sizde. eski sevgiliyi görüp durmak sinir bozucu bir durum ama sizin de sindirmeniz lazım artık. bu halde ona ilginizi belli etmeniz gurursuzca olmuş biraz ve erkekler böyle zayıflıkları kullanmayı çok severler.

1. Ben seni yanlış anlamış olabilirim ki öyle de oldu bu kadar tepki göstermeni gerektirecek bi durum yok abartıyorsun cidden. Hem evet seviyorum kıskanıyorum bundan sananee??? 2. Hasta olduğunda herkes aynı olucak diye bişey yok öğrenememişsin belli ki. Bazıları darda olduğunda yanında sevdiklerini ister bazıları istemez ben istemiyordum insanlardan uzaklaştım hasta olduğum zaman kimsenin beni o halde görmesini istemedim bu benim o da sensin ilk önce insanların düşüncelerine saygı duymayı öğren.. nasihatlerin içinde teşekkür ederim

Tamam öyleyse ben ne yapmalıyım?

Hayallerin olmadigi icin hirs yapiyorsun anlasana. Sen aslinda onu sevdigin icin istemiyorsun. Ego bu. Ilgini baska yone ver. Boslugu da spor ya da ne biliyim bir aktivite ile doldur. Senin hayalin o olabilir ama onun hayali sen degilsin.
bütün gün saf aşık gibi eski msjlarımızı okudum birazda ondan sanırım

Madem yazılan eleştirilere sorulara gelemyceksin neden konu açıyosun... Benimle düzgün konuş zaten banane ben sadece güzellikle söylemek istedim ergen bi şekilde cevap veren sen oldun... Herkesi ısırıyosun farkında mısın bilmiyorum ama... Sen bu akılla gidersen mutluluğu biraz zor yakalarsın... Önce bi kendine çeki düzen vermen lazım. Karşındakiyle nasıl konuşman gerektiğini önce bi öğren sonra konu aç... Hayırlı geceler...

Tamam öyleyse ben ne yapmalıyım?

önce onlara bakmamayı alışkanlık edinin. nerde karşılaşıyorsanız gördüğünüzde kafanızı çevirin kitap okuyun arkadaşlarınızla konuşun.

sonra kendinize yeni bir odak belirleyin. hayatınızda ne istiyorsanız artık. spor olur derslere asılmak olur yeni bi hobi olur resim müzik vs yeni arkadaşlar olur mesela okulun klüpleri varsa onlara katılın. daha da sosyalleşin yani. bi bakmışsınız odağınız değişmiş.

sizin durum köşede duran oyuncağı eve gelen misafir çocuğu alınca kıymetli bulup ağlayan çocuk mevzusuna benziyor. çocuğu avutmak için oyuncağı alıp geri vermeyiz değil mi yeni oyuncak bulur veririz eline sizin oyuncağınız da yeni bir durum olsun ama hobi ama yeni sevgili ama ders vs. o sizin ihtiyacınıza ve zevkinize kalmış.

seninde benden farklı kalır bi yanın yok arkadaşım ben düzgün bi şekilde cevap verdim asıl sen hala ısırma peşindesin yakalarmıyım yakalamazmıyım onu Bi Allah bilir.. kalp kırıyorsun yapma

Valla haklısınız çok güzel bi tabir olmuş zaten istesemde o beni istemiyo en iyi şey unutmak olucak ilk işim şimdi numarasını siliyorum gördüğüm yerde de kafanı çeviricem yokmuş gibi davranıcam belki mutlu olurum.

Bihter gibi "oluyorum anlasana" .
Hırs yapmissiniz.

Geçmiş olsun bitmiş o iş..

Bu unutamama hali retro etkisi mart ayını geçirmeye bak bu ruh halinden kurtulacaksın. Düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…