Unutamadığım eski sevgilim

ortak arkadaşlarım söyledi oysa benim eski sevgilim bana msjları göstermişti. Aklıma yatmadı hastaydım ağrılarım vardı herşeyden herkesten uzaklaşmak istedim keşke şimdiki aklım olsaydı..

bence ne olduysa hayırlısı olmuş. bu karakter meselesi. 3 5 ay belki dürüst sadık olurdu ama yine bozulurdu. siz önünüze bakın.

Tespit çok net. Sen o adam için yedektesin. Eğer sana karşı dürüst, sevgisi niyeti de net ise ayrılıp gelip senle beraber olur. Ama adam bi başkasıyla beraber ve eğer boşta kalırsa sana dönmenin hesabında.

Hayır ne haberi ben öyle bişey mi dedim tabiki haberi olmaz

Sevdiginizi dusunmuyorum da acaba inat etmis olabilir misiniz? Yani kotu anlamda soylemiyorum hani beni unutup nasil bir baskasiyla olur dusuncesi olabilir mi? Cunku gercekten sevseydiniz kimsenin ne dedigini umursamaz iliskinizi bitirmezdiniz.
sevdim çok sevdim ciddi bi hastalık geçirdim onun haberi yoktu herşey üst üste gelince yürütemedim sadece

Bilmiyorum bu aralar mantığımla hareket edemiyorum hastaydım hep ölüceğimi düşündğm tedavim bittç iyileşince hayatın değerini anladım içimden ne geliyorsa öyle davranıyorum onu hep düşündüğüm için yazdım hata da olabilir ama pişman değilim içimde kalmadı en azından ama sanırım siz haklısınız cebinde tutmak istemese zaten net konuşur istemiyorum sevdiğim var der ama bu adAm arada konuşalım diyo ah bu Gönül işleri de pek zor

peki ben yedeksek sevgilisinin Durumu ne?

O seni senin kadar sevmemiş demek ki. Kendi hayatına bakıyor. Nasip böyleymiş. Belki de daha iyi bir aşk çıkacak karşına kim bilir.Hayırlısnı dile tatlım.

benimleyken kimseyle konuşmuyordu eminim arkadaşlarım çekemedikleri için konuştuklar ben çok sonra farkettim şimdi niye böyle dedi işte onun cevabı yok
sizinleyken konuşmadığına nasıl emin olabilirsiniz. Ayrılıp barıştığı kız da kendisiyle ciddi olunduğunu düşünüyordur herhalde, oysa adam sizin vicdan azabı ile bağlandığınızı görünce bundan da faydalanmak istiyor. Arkadaşlarınız haklıymış bana kalırsa. Ama tabi yine de bir sonraki tecrübenizde arkadaşlar belirleyici olmasın.

son pismanlik fayda etmiyor

güvenimi kazanmak için çok şey yaptı peşimdeydi aylarca eminim çünkü biliyorum neyin ne olduğunu. Evet arkadaşlarım bu durumda haklı görünüyorlar bilemedim bende

Başkasıyla olmadığını yediremiyorum kendine olabilir mi.?

Dogruyu soylemek gerekirse su an hissettiklerin sevgi degil, hirs. Baskasini buldugu icin hirs yapmissin. Mutsuz olmasini bekliyordun ama sevgilisi var. Ve sen bosluktasin. Bosluk aninda ilk dusundugun de bir onceki sevgilin. Suan hayatinda biri olsa idi o umurunda bile olmazdi. Bosyere kendini uzuyorsun. Sevse idin bir arkadasinin lafina birakmazdin. O halde yoluna bak. Adam da adam degil zaten, arkadaslarin da hakli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…