- 17 Aralık 2015
- 27.097
- 49.537
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözcüklerin birbiriyle bağlantısı olduğunu sanmıyorum.Kes
Tam
Tamnidik geldi
Himmm, site üyesi filolog arkadaşlarımı buraya davet ediyorum. Zira çözmemiz gereken bir dil var.![]()
Sen gel umayin konusunda bir zümre bulValla ben Türk Dili ve edebiyatı öğretmeniyim. Çözemedim. Farklı anlamlar çıkıyor baktığım zaman![]()
Edebiyat öğretmeni misinizAra bozma zümremle![]()
Valla ben zümremden memnunum.Sen gel umayin konusunda bir zümre bul![]()
Ben kendim için demiştim oysa.. Leylufercim branşım TDEValla ben zümremden memnunum.ikinci zümremde okul öncesi. Ama bunun Umay la hiç mi hiç alakası yok.
Umay pikiyatrislik. O alanda üstün bir uzman lazım. Bayağı yoracak cinsten çünkü. Varsa sıkıntısını gidersin.![]()
DogrusunuzKimse kimseyi, bir şeyi unutmaz ki önemli olan hatırladığınızda hissettiğiniz.
Oylemi. Bana tum hikaye yazilar yazmisti kayebtmemek icindi aramisti sarki acmisti flnAMA, karisinida kaybetmemek icin seni soylemiyor, o nolcak.Simdi nerde? Karisi nin yaninda.Onun soyledikleri , butun erkek lerin standart yalanlaridir inanma.
Belki uzerine fazla vardiysam en sonda ondan oyle oldu die suc duygusu var icimdeAMA, karisinida kaybetmemek icin seni soylemiyor, o nolcak.Simdi nerde? Karisi nin yaninda.Onun soyledikleri , butun erkek lerin standart yalanlaridir inanma.
Oo zümrem utandım anlamadığım için kusura bakmaBen kendim için demiştim oysa.. Leylufercim branşım TDE![]()
Estağfurullah çok açık yazmamışim kabahat ben de...Oo zümrem utandım anlamadığım için kusura bakmaUmay nelere kadirsin
Ben de Umay için zümre kurulmalı anladım. HahaHay Allah
![]()
Ah ah anlayış sen ne güzel.ogretmeniimmm.Ben kes kapa ceneni, tam tamam , himmm anladim evet demek. Kac verceksiniz bana not ogretmenim
![]()
Estağfurullah çok açık yazmamışim kabahat ben de...![]()
Sizi uyardığım halde neden hala aynı konuyu açıyorsunuz?Allahim ne aci bu. Bilen bilir beni.