Unutamıyorum bu acıyı

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
33
Kızlar merhaba. Daha önce konu açmıştım üzerinden biraz zaman geçti ama unutamıyorum bir türlü. Eşimle kaynanamın ve kayınbabamın evimize herşeyimize 5 aylık oğluma kadar sürekli müdahale etmelerinden karışmalarından dolayı birçok kez boşanma noktasına geldik sonra eşimle çocuğumuz için barıştık biraz daha iyiyiz. Ama kayınbabamın bana dediği lafı bir türlü unutamıyorum. Bana 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız eğer boşanırsanız dedi. Biz eşimle boşansak bile ne demek bir çocuğu annesinden bir anneyi de evladından ayırmak ne demek. Nasıl böyle bir şey der kayınbabam bana. Nasıl böyle düşünür evladım için. Ben çocuklarımı 7 yaşına gelince elimden alınsın diye mi binbir ağrı sancı çekip doğurcam. Kayınbabama güvenmiyorum artık. Kayinbabaminda evli 2 çocuklu kızı var ama nasıl bir vicdanla bana bunu söyledi. Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi. Bende asla vermem dedim.Unutamıyorum kızlar kayınbabama öyle bir ders vermeliyim ki pişman olmalı napmam lazım içimdeki nefreti yenemiyorum. Nasıl bir ders vermem lazım ona

O lafi soyleyecek KADAR bi adama ne yapsaniz anlamayacaktir, ders almayacaktir.gormemezlikten gelin gorusmeyin. surekli akliniza getirerek de kendinize zarar vermeyin istedikleri zaten huzurunuzu bozmak

Kızlar merhaba. Daha önce konu açmıştım üzerinden biraz zaman geçti ama unutamıyorum bir türlü. Eşimle kaynanamın ve kayınbabamın evimize herşeyimize 5 aylık oğluma kadar sürekli müdahale etmelerinden karışmalarından dolayı birçok kez boşanma noktasına geldik sonra eşimle çocuğumuz için barıştık biraz daha iyiyiz. Ama kayınbabamın bana dediği lafı bir türlü unutamıyorum. Bana 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız eğer boşanırsanız dedi. Biz eşimle boşansak bile ne demek bir çocuğu annesinden bir anneyi de evladından ayırmak ne demek. Nasıl böyle bir şey der kayınbabam bana. Nasıl böyle düşünür evladım için. Ben çocuklarımı 7 yaşına gelince elimden alınsın diye mi binbir ağrı sancı çekip doğurcam. Kayınbabama güvenmiyorum artık. Kayinbabaminda evli 2 çocuklu kızı var ama nasıl bir vicdanla bana bunu söyledi. Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi. Bende asla vermem dedim.Unutamıyorum kızlar kayınbabama öyle bir ders vermeliyim ki pişman olmalı napmam lazım içimdeki nefreti yenemiyorum. Nasıl bir ders vermem lazım ona

Ne terbiyesiz bi ifade bu ya!! Tarlaymis da tohummus da! Ayip be. Gelininle konusuyorsun.

Benim bu yasima kadar ögrendigim sey su:

Birine verilebilecek en büyük ders onu görmezden gelmek. Utanmasi olmayana ders verilmez. Yok sayilir.

Ne kadar seviyesiz bir kayınpederiniz varmış. Ne demek tarla, ne demek tohum?
İnsan yaşından başından utanır.
Sen kocanla arana bak boşver milleti.

o lafları söyleyecek kadar cahilse sen ne yaparsan yap anlamayacaktır..daha çok sinirin bozulur...Allah a havale et...
Bende
o lafları söyleyecek kadar cahilse sen ne yaparsan yap anlamayacaktır..daha çok sinirin bozulur...Allah a havale et...
Bende öyle yapıyorum ama kızının kayınbabası da kızının elinden çocukları tohum bizim deyip almaya kalksa kızı babasına ağlasa kayınbabam bana ettiği laflardan pişman olur mu acaba

herşeye karışan bir ailenin sizi bununla tehdit etmesini bu kadar içinize yara etmeyin
çocuğunuzla eşinizle ilgilenin görüşmeyin karşı tarafla
böyle ders vermelyim bilmem neler döner dolaşır sizin ayağınıza dolaşır...
yapmayın Allah a havale edin ve unutmayın küçük çocuğu yüz kızartıcı birşey olmadığı sürece mahkeme karşıya vermez

Bende

Bende öyle yapıyorum ama kızının kayınbabası da kızının elinden çocukları tohum bizim deyip almaya kalksa kızı babasına ağlasa kayınbabam bana ettiği laflardan pişman olur mu acaba
ne yapıcaksın bunların olması için dua mı edeceksin

Laftan anlamayana davul zurna az.... Boşa uğraşma kafa kalındır almaz ,anlamaz yıprandığınla kalırsın kızını fazla yakın tutma onlara için rahat etmiş olur en azından...

olmaz merak etme eşimde hepatit b çıktı kaynenem sende çıksaydı nişanı atardık demişti kızındada çıktı hiç ses yok

ne yapacaksınız bunun için dua mi edeceksiniz.Allaha havale edin böyle şeyler düşünmek yerine.beddua etmek kötü bisey büyüklük sizde kalsın canını yakan canının yanacağı günü beklesin sen mutlu olmaya bak.

Tam bir cahil kp. Böylelerinin soyu tükenmesi lazım.
Bişey deme boşver desende anlamaz, çünki cahile laf anlatılmaz.

ama çokta takma derim ben kp den sıkıntım yok ama kvnin dilinden çok çektim hepsini böyle kafaya taksam kafayı yerden herhalde

g.tün yiyosa al diyemedin mi? niye böyle sessiz kalıyosunuz ki?çocuğumu benden alacaklar diye tehdit edecekler ben de korkuyorum diyip burda akıl danışışcam?
al bendende o kadar kolaydı sanki yapması kuru sıkı atıyo anca

Terbiyesiz herif. O nasıl lafmış tohum tarla falan. Bırak hadsizi görmezden gel. Gitme arama halhatır sorma önemseme. Öyle biri hayatınızda yokmuş gibi davran

Back
X