- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Kızlar merhaba. Daha önce konu açmıştım üzerinden biraz zaman geçti ama unutamıyorum bir türlü. Eşimle kaynanamın ve kayınbabamın evimize herşeyimize 5 aylık oğluma kadar sürekli müdahale etmelerinden karışmalarından dolayı birçok kez boşanma noktasına geldik sonra eşimle çocuğumuz için barıştık biraz daha iyiyiz. Ama kayınbabamın bana dediği lafı bir türlü unutamıyorum. Bana 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız eğer boşanırsanız dedi. Biz eşimle boşansak bile ne demek bir çocuğu annesinden bir anneyi de evladından ayırmak ne demek. Nasıl böyle bir şey der kayınbabam bana. Nasıl böyle düşünür evladım için. Ben çocuklarımı 7 yaşına gelince elimden alınsın diye mi binbir ağrı sancı çekip doğurcam. Kayınbabama güvenmiyorum artık. Kayinbabaminda evli 2 çocuklu kızı var ama nasıl bir vicdanla bana bunu söyledi. Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi. Bende asla vermem dedim.Unutamıyorum kızlar kayınbabama öyle bir ders vermeliyim ki pişman olmalı napmam lazım içimdeki nefreti yenemiyorum. Nasıl bir ders vermem lazım ona