Unutamıyorum bu acıyı

ben çok sorunu anlamadım.
dediği size dokunmuş elbette ama.

benim anladığım şu;

bir kaç kez boşanma durumuna gelmişsiniz. bir daha olabilecek bir şey, kafadan boşanma sözcüğünü ortaya atmamış yani kp, bunu düşünerek demiş ki, boşanma olursa çocuğu alırız.
çocuğu alırız derken de şöyle demek istediğini düşünüyorum, işte biz oğlumuza maddi manevi destek veririz, çocuğun velayetini istemesi için.

ben kv falan olsam, çocuğum boşanacak olsa, ben de torunumun velayeti için destek veririm çocuğuma, siz vermez misiniz?
zorla alacak değil ya, mahkeme karar verecek.

tabi bu korkuyla yaşanmaz.
ama sizin de hazırlıklı olmanız gerekir, ilk çocukta 2-3 kez boşanmanın eşiğine gelmişseniz, boşanırsam ben ne yaparım diye plan yapmanız gerek bence. ve evet çocuğun velayetini almak için de maddi manevi hangi koşullara sahip olmalıyım diye düşünmelisiniz. nafaka durumunu düşünerek belki maddiyat o kadar önemli olmayabilir ama manevi olarak akıl dünyanızı yerinizde tutmanız, kimseyle dalaşmamanız size her zaman artısı olacaktır.

sevgili Y Yokgibiyim tc aile hukukuna gore cocuk tercih yapacak yasa gelinceye dek sayet annenin gayri ahlaki bir vesikasi yok ise, anneden alinmasi imkansizdir. gayri ahlaki vesikadan kasitim da oyle dedikodu vs degil, tc polisi tarafindan verilen vesikadir.

oztle evladinizi siz velayeti vermediginiz takdirde kimse alamaz. kor cahil yalanlara itimat edip, gonlunuzu darlamayin.

sizin yapacaginiz tek sey, o insanlara vereceginiz tek ceza mutlu evliliginizdir. sizin mutlulugunuz onlari hayatinizin disinda tutar cunku.

yolunuz acik olsun.

bu yaş sınırı nedir?
7 yaş diye o yüzden denmiştir belki?

Kızlar merhaba. Daha önce konu açmıştım üzerinden biraz zaman geçti ama unutamıyorum bir türlü. Eşimle kaynanamın ve kayınbabamın evimize herşeyimize 5 aylık oğluma kadar sürekli müdahale etmelerinden karışmalarından dolayı birçok kez boşanma noktasına geldik sonra eşimle çocuğumuz için barıştık biraz daha iyiyiz. Ama kayınbabamın bana dediği lafı bir türlü unutamıyorum. Bana 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız eğer boşanırsanız dedi. Biz eşimle boşansak bile ne demek bir çocuğu annesinden bir anneyi de evladından ayırmak ne demek. Nasıl böyle bir şey der kayınbabam bana. Nasıl böyle düşünür evladım için. Ben çocuklarımı 7 yaşına gelince elimden alınsın diye mi binbir ağrı sancı çekip doğurcam. Kayınbabama güvenmiyorum artık. Kayinbabaminda evli 2 çocuklu kızı var ama nasıl bir vicdanla bana bunu söyledi. Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi. Bende asla vermem dedim.Unutamıyorum kızlar kayınbabama öyle bir ders vermeliyim ki pişman olmalı napmam lazım içimdeki nefreti yenemiyorum. Nasıl bir ders vermem lazım ona
Hiçbirşey yapamaz. Seni korkutup sindirmek için yapmış. Madem eşinle aran düzeldi hiç sıçratma üstüne

Eşime defalarca tatlı dille anlattım ama bana destek olmayı bırak benim ailem bu diyo ailesinden yana oluyo
Ay bu bazi kocalar hakkaten dayaklik.yahu sen artik evlisin.aileye bagli olmak normal ama bagimli olmak nedendir.evlenmeseydi ozaman.pes

Kızlar merhaba. Daha önce konu açmıştım üzerinden biraz zaman geçti ama unutamıyorum bir türlü. Eşimle kaynanamın ve kayınbabamın evimize herşeyimize 5 aylık oğluma kadar sürekli müdahale etmelerinden karışmalarından dolayı birçok kez boşanma noktasına geldik sonra eşimle çocuğumuz için barıştık biraz daha iyiyiz. Ama kayınbabamın bana dediği lafı bir türlü unutamıyorum. Bana 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız eğer boşanırsanız dedi. Biz eşimle boşansak bile ne demek bir çocuğu annesinden bir anneyi de evladından ayırmak ne demek. Nasıl böyle bir şey der kayınbabam bana. Nasıl böyle düşünür evladım için. Ben çocuklarımı 7 yaşına gelince elimden alınsın diye mi binbir ağrı sancı çekip doğurcam. Kayınbabama güvenmiyorum artık. Kayinbabaminda evli 2 çocuklu kızı var ama nasıl bir vicdanla bana bunu söyledi. Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi. Bende asla vermem dedim.Unutamıyorum kızlar kayınbabama öyle bir ders vermeliyim ki pişman olmalı napmam lazım içimdeki nefreti yenemiyorum. Nasıl bir ders vermem lazım ona
Ya söylemeden duramayacağım, çok aşağılık bi adammış. Ben senin yerinde olsam, Allah inşallah kızına böyle bir acı yaşatır da içiniz yanar hep beraber derdim.
Derdim valla. Biraz bile çekinmezdim. Haketmiş.
Kafana takma. Git en samimi arkadaşına anlatıp ağzına geleni say kayınpederinle ilgili. Ne geliyorsa ama ağzına. Say söv veryansın..
Baya işe yarıyor :KK53::KK53:

ne biçim bir aileye gelin gitmişsiniz siz? bunlar nasıl avam, seviyesiz konuşmalar?

Back
X