Unutamiyorum o anı Allah kahretsin 😨

Cevap veremeyince ben eğitim seviyenizi merak ettim şimdi o kadın programlarını kapatın ve biraz cümle kurmayı öğrenin
kendimi bilirim ama senin cahillik seviyeni bilemem ölene kadar okusanda cahilsin ve cahil gebereceksin. cahillerle kavgaya giremem kaybederim o yuzden susuyorum senin gibi hem edepsiz hem terbiyesiz hem cahilse arkama dahi bakmam istediğin kadar ürüyebilirsin burda vakit kaybı değersiz kişilik.

Anlatamazsın.
"Ben kışın ortasında üstüm başım kapalıyken tacize uğradım" diyene,
"Bu işin açığı kapalısı yok hanfendi tabiki istediğini giymekte özgürsün şimdi kapalı dediklerimiz neler yapıyor peçenin altından bazıları hariç... Dikkat etmeli ortam çok kötü" diyen biri var.
Yani ne dediğini kendi de bilmiyor. Uğraşma..

Pislikler bebeğe, çocuğa, köpeğe, keçiye, eşeğe tecavüz ediyor. Ama memede, popoda takılı kalmışlar..
Ben bi kişinin bir kadın olduğuna inanmıyorum..

Okumamış ... kendini eğitmeyenlerin hep aynı savunması. ben okuyorum demedim ama okuduğumu fark etmişsin işte senin de okumadığın aynı şekilde belli oluyor.
Ha burdaki okuma üniversite filan değil anlayacağını sanmadığım için açıklama yapma gereksinimi hissettim.

Bir kalıp şeklinde mi düşünmek zorundayım. Sen şimdi görüşlere çok mu saygılsın.
Saygısız olacak bir şey yazmadım ki.
Nedir bu agresiflik ? Kalıp şeklinde düşün demedim zaten.
Sadece sen hoşlanmıyor ve onaylamıyorsun diye bu yapılanı normalleştirmene anlam veremedim .

Ama yazım şeklinden sonra evet sana bu düşünce yaraşır .

Sen benim normalleştirdiğimi nerden çıkardın. Hemen taşlıcam diye önyargılı okursan böyle oluyor tabi. Hangi cümlemde bu şerefsiz adamı normalleştirmişim? Ben fazla açık giyilmesini normal bulmuyorum bazı şeyler kaldırmıyor. Bunun aksinide düşünebilirdim. Ki bu olayın kıyafetle bir alakası yokki. Ne bu şekilci tavırlar diyen sen değilmisin? Sende biraz denge sorunu var heralde.

Sapik her turlu hallenir.. kapali acik.. ama mini etekli biri dururken karsisinda gidipte carsafli birine hallenmez yani. Niye? Cunku direkt goruyo adam.. ya bu erkekler dergide gorup kendini kolayca tatmin edebilen varliklar degil mi? Gordukleri onlari fena etkiliyor yani..haa giyersin giymezsin o seni baglar.. bu tarz erkeklerin bakmasi ihtimaller arasinda.. Ee daha bi kac ay once otobuste kadinin suratina bosalan adamvardi hatirlarsaniz..kadin uyurken birde.. sapiginda akillisini nasip etsin ne diyelim

bende onu diyorm acik giyimekle kapali giyimekle alaksi yok sapik sarhos pislik herif onlar yuzunden sokaga tek cikamiyorz hastahaneye alis verise tek. gidemiyorz hani sapik adamala mahkemlik olsaydim suan bu cumleyi insanlar. kullanirdi mi kadin hamile karni burnunda yuremeye mecali kalmamis. bir cazibesi olmayan biri adama kuyruk sallamistr diyebilec2klermiyid. cok merak ediyorm

Hanımlar ben de yazmak istiyorum.
Öncelikle belirtmek isterim ki, tasvip etmemek ile karşı çıkmak-kötülemek arasında çok büyük bir fark var. Tasvip etmemek kendi içimizde kendi yargı değerlerimizle verdiğimiz bir karardır ve bu özgürlük herkeste vardır. Bazıları kadınların kapanmasını tasvip etmez, bazıları çaık gezmesini tasvip etmez ve bu doğaldır. Çünkü insan düşünceleri doğrultusunda yargıya varan bir varlıktır. Peki bunun tehlikeli olanı nasıldır?
Tehlikeli kısmı çok ince bir kısmı. Kendi değerlerimize göre başkalarını yaşatmaya çalışmamız en tehlikelisidir. Yani, mesela , burası laik ülke, kapalı kadınlar düşmandır demek ve ona göre toplumu dizayn etmeye çalışmak yanlıştır. Aynı şekilde, burası müslüman ülke, açık kadınlar tehlikelidir , namussuzdur demek çok çok tehlikelidir. O insan öyle yaşamak isterse yaşar bu kadar basit. Bu çizgiyi koruduğumuz an gerçekten güzel bir toplum oluruz.

kuzu alakasi yok ben kapali ve karni burnumda yanimda acik bir arkadasla is cikisi. hemde 50 mt odete erkeklerin oldugu yerde elle tacize ugradim sapik sapiktr allah. soylarni zombilere kaptrsin kurutsun insllah

Yazdığımı çarpıtma ne kadar suçlu sapık varsa Allah belasını versin ben diyorum ki oranı buranı dışarda göstermesin sapıklara davetiye göstermesin kimse anladın mıııı
Mune bu arkadas yeni gelmis , bir kontrol eder misiniz erkek mi , hicbir kadin bu zihniyette olamaz , her mesaji birbirinden felaket

Siz burda olayı tartışmıyorsunuz, her zaman ki gibi birbirlerinizin görüşünü bastırmaya çalışıyorsunuz. Kadının kadına faydası yok ki...

kuzu alakasi yok ben kapali ve karni burnumda yanimda acik bir arkadasla is cikisi. hemde 50 mt odete erkeklerin oldugu yerde elle tacize ugradim sapik sapiktr allah. soylarni zombilere kaptrsin kurutsun insllah
Yazdim kapali acik farketmiyo genelde diye.. biliyomusun? Kimisinin fantazisi de kapali kadin fantazisi var. Demekki sana oylesi denk gelmis. Gorduklerinden etkileniyorlar bu kesin. Allah hepsini kahretsin

Ama bir örnekle durumu da az açıklamak isterim.
Tam tersini düşünelim lütfen. Bir erkek düşünün iri yarı. Ve çok çzür dileyerek yazıyorum, dar bir şeyler giymiş hatta diyelim ki, slip mayo gibi bir şey giyip bacak arasındaki şişliği sergiliyor. Evet estetik değil evet güzel değil. Am ayapıyor diyleim. Bacaklarını ayryıp oturuyor. Ne düşünürüz? Sapık napıyorsun demez miyiz? Cık cık cık yapmazmıyız? Genç kızların arasında yine çoook özür dileyerek yazıyorum, bacak arasındaki şişliği iyice şirip geziyor. Çok kötü değil mi?

Peki göğüslerinin çatalını gösterip gezen kadınlarda da aynı durum yok mu? YA da mini etek giyip kalçasının altına kadar gösteren?
Bir üdşünün derim. Teşhirciliktir bunun adı. Ama bu asla demek değildir ki yasaklanmalı ceza verilmeli... Sadece ben tasvip etmiyorum kalçasının çizigisi, göğsünün çizgisini gösteren kadınları. Teşhirciliktir bu. Ama asla namussuzdur, kötüdür demiyorum. Tasvip etmiyorum

Siz burda olayı tartışmıyorsunuz, her zaman ki gibi birbirlerinizin görüşünü bastırmaya çalışıyorsunuz. Kadının kadına faydası yok ki...
hangi konuda hem fikir olduk ki. milet konuyu saptrmaya gelmis yav bizene isteyen istedegini giysin hani. cok aciklikta biraz abarti ama saygi duymak gerekiyor bana ne ben basimi kapatiyorsm isteyen. ustu acik gezebilir olayi gunah sevaba getirmekte. 1 numarayiz burda ortak nokto sapiklara karsi durmamiz lazim

saldırıya geçen de sensin kuduranda tabi ki banane dedikce kuduruyor kudurdukça saldırıyorsun yürrü başka kapıya
Yazdıklarınızı okudukça hayat kalitem düştü resmen. Şeyi merak ettim, acaba yorumlarınız kendi barzoluğunuz mu, yoksa lens mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…