Unutamiyorum o anı Allah kahretsin 😨

Tamam sen öyle düşün şekerim. Ben öyle düşünmüyorum.

istedigini düsün, düsüncelerin özgürdür ama dile getirmene gerek yok :)
Millete teshirci diyorsun ve saygi bekliyorsun- sana yolda birisi yosma dese surat ifaden nasil olur?
Oysaki anlami cok positif.
kelimeleri- helede bazi konularda- düzgün secmek önemli

Konu başlığı: sapık adam
Giriş: Sapık adamın kızı takip etmesi
Gelişme: Kıza olay söylenip, kızın adama tepki vermesi
Sonuç: Kızın çok açık giyindiği için takip edildiği.
Yav he he.
Kızın ne kadar açık giyindiğini kafaya takıp siz de en az o sapkın insan kadar onu takip etmişsiniz belli ki. Kapalı giyimli biri olsaydı eminim bakmazdınız.
Belki de kendi etrafınızdaki erkeklerin de o kızdan etkileneceğini düşündünüz kendi kafanızda.
Zihniyetiniz açık olana bakılır, açık olan taciz edilir. Zaten istediği de budur, değil mi?

Güldürdünüz. Siz açık giyinilmesine karşıyım diyorsunuz. Sonra şekilci ben oluyorum?
Hayırdır tepkiler ağır geldi sanırım . Hemen bir suçlama çabası.

Ya kadınlar bazen bi' acayip
Şahsen ben mini etek giydiğimde (yazın, yazlık yerde)
İki kadın durup eteğime güldüler "hıaa kısacık" diye
Hani komik bir şey yok etekte
Muhafazakar giyimlilerdi
Ben de dönüp "siz de komiksiniz" deyip güldüm
Kadın kadını taciz ediyor etek boyu için siz erkekleri tartışın?

Yetmez ben de dövücem ya aklım almadı pardon da yani
canim tam tacize ugradim yedr boylu boslu delikanli. gencler vardi bir duya dukkan vardi sadece sokak lambasi bozuktu dumduz yuruyorz bende izne ayrilacam 1 hafta sonra yureyecek mecalim yok. arkadasin koluna girdim inan yanimdaki bayan daha alimli guzel adam karsidan geliyor ustume dogru yuruyordu. bende kendi yana dogru kaydirdi carpmasin diye. yana kaymasaydim belki baska yerimk elleyecekti bislik eliyle bacaklarimi tutu pislik bagirdim serefsiz adi tas ta attim adam guluyo 100 mt ileriye giiti hala bize bakiyor biz bagiriyorz kimse umursamiyor arkads. polis cagarilm desem olmayack. nisanlisi cagirdi abartisiz 10 dk icinde. bir araba dolusu adamla buna meydan dayagi cektilet ordaki erkekler de guya erkek. iste

Bu arada söylemeden edemedim. Bizim bir arkadaşımız vardı, ateistti. Bütün ateistler aynı düşünceye sahiptir demiyorum diyemem, bizim arkadaş biraz "değişik" bir tipti. Genel olarak bütün dinleri bir eleştirme eğilimindeydi bazen hakarete vardıran sözler sarf ederdi. O söylediği laflardan birisi de aha bu konuyla ilgiliydi. Dedi ki "Bu kapananları anlayamıyorum, güya kendilerini erkeklerden koruyorlar ama erkekler onları yasak meyve gibi görüp daha da kapılıyorlar. Çok fazla fanteziye açıklar" falan gibi bir laf etmişti. Grupta hiçbir kadının başı kapalı değildi, yani bize doğrudan dokunan bir söz değildi ama herkes çok tepki göstermişti. Sonra konu saptı, bize karşı da saygısızlaştı, görüşmez olduk neyse. Velhasılı kelam, böyle düşünen insanlar da var yani. Ne farkı var burada "Açık kadını tasvip etmiyorum dikkat çekiyor" düşüncesinden? O da kapananlar için aynı düşünceye sahipti ve ikisi de aynı sığlıkta ve tepkiyi hak ediyor. Tek yönlü bakmayın bu hayatta hiçbir şeye.

İnsanların nasıl giyindiği sizi ilgilendirmemeli, ha bazen hava çok soğuk oluyor buna rağmen şort giyenler var ona gayri ihtiyari tepki gösteriyoruz mesela bu da insanın verdiği olağan bir tepki. Ama bu ülkede kapalı olduğu halde tacize uğrayanlar da var, misal en son polisin taciz ettiği kadın kapalıydı... Bunu kapalılık açıklık şeklinde dillendirmek yerine olaya o adamın terbiyesizliği olarak bakarsanız daha objektif bir bakış açısıyla durumu ele almış olursunuz. Her iki yönden konuyu eleştirmişsiniz saygı duyarım ama sorumlusu olduğumuz bir çocuğumuz vs varsa şayet onun dışında kimseye terbiye vermeye hakkımız yok.

Bu sapık adamlara görmekte gerekmiyor.
Çocuk yaşlarındayken bol bi kıyafetle pazara gitmiştik. Adamın !!! biri yanındakine beli güzel ama yakışmamış dedi. Ben anlamadım tabi. Allah tan yanımdaki teyze anladı da bi güzel ağzının payını verdi onlara.
O mahlukatın hayal gücü kıyafet gerektirmiyor.

Görmek istediği şekilde hayal kuruyor kafasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…