- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
aynen oyle bizde cildimistik arkadasla arkadadin nisanlisi sag olsun adami baya dovduler
Tamam sen öyle düşün şekerim. Ben öyle düşünmüyorum.
aksine çok açığım. Beni tanımıyorsun. O yüzden gel cevap vermeyelim birbirimize.
Güldürdünüz. Siz açık giyinilmesine karşıyım diyorsunuz. Sonra şekilci ben oluyorum?Sen benim normalleştirdiğimi nerden çıkardın. Hemen taşlıcam diye önyargılı okursan böyle oluyor tabi. Hangi cümlemde bu şerefsiz adamı normalleştirmişim? Ben fazla açık giyilmesini normal bulmuyorum bazı şeyler kaldırmıyor. Bunun aksinide düşünebilirdim. Ki bu olayın kıyafetle bir alakası yokki. Ne bu şekilci tavırlar diyen sen değilmisin? Sende biraz denge sorunu var heralde.
canim tam tacize ugradim yedr boylu boslu delikanli. gencler vardi bir duya dukkan vardi sadece sokak lambasi bozuktu dumduz yuruyorz bende izne ayrilacam 1 hafta sonra yureyecek mecalim yok. arkadasin koluna girdim inan yanimdaki bayan daha alimli guzel adam karsidan geliyor ustume dogru yuruyordu. bende kendi yana dogru kaydirdi carpmasin diye. yana kaymasaydim belki baska yerimk elleyecekti bislik eliyle bacaklarimi tutu pislik bagirdim serefsiz adi tas ta attim adam guluyo 100 mt ileriye giiti hala bize bakiyor biz bagiriyorz kimse umursamiyor arkads. polis cagarilm desem olmayack. nisanlisi cagirdi abartisiz 10 dk icinde. bir araba dolusu adamla buna meydan dayagi cektilet ordaki erkekler de guya erkek. isteYetmez ben de dövücem ya aklım almadı pardon da yani
Girip okuyup okuyup çıkıyor. Aman kendine bişey diyilmesin ve banlanmasın ama millet burda birbirine girsinKonu sahibi pimi çekti attı bombayı ortaya..
Buyrun cenaze namazına ...
Güldürdünüz. Siz açık giyinilmesine karşıyım diyorsunuz. Sonra şekilci ben oluyorum?
Hayırdır tepkiler ağır geldi sanırım . Hemen bir suçlama çabası.
Bazı insanların algısı çok iyi olmuyor ben seni anlıyorum canım.Rencide etmek istemiyorum.Bakmayı verin öyleyse?
Nedir bu şekilci tavırlar .
Girip okuyup okuyup çıkıyor. Aman kendine bişey diyilmesin ve banlanmasın ama millet burda birbirine girsin
bu konuda ne güzel banlanılır
Bu sapık adamlara görmekte gerekmiyor.
Çocuk yaşlarındayken bol bi kıyafetle pazara gitmiştik. Adamın !!! biri yanındakine beli güzel ama yakışmamış dedi. Ben anlamadım tabi. Allah tan yanımdaki teyze anladı da bi güzel ağzının payını verdi onlara.
O mahlukatın hayal gücü kıyafet gerektirmiyor.
Çok haklısınız. Çocuk aklımla anlamamıştım ama şimdi düşününce midem bulandı yine.Görmek istediği şekilde hayal kuruyor kafasında.
Çok haklısınız. Çocuk aklımla anlamamıştım ama şimdi düşününce midem bulandı yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?