Unutamiyorum o anı Allah kahretsin 😨

Geçenlerde bir konu açılmıştı, arkadaşının eşi çarşaf giyip özel alanında kadın erkek ayrı oturmak istediği için o kadına burada örümcek kafalı, yobaz gibi kelimelerle hakaret edildi. Burada da mini etek giyen, çatalı gözüken kadına teşhirci deniyor. Benim için bu iki zihniyetin birbirinden hiçbir farkı yok. Çünkü kendi gibi yaşamayana çok rahat hakaret edebiliyor.

İlk mesajımda da yazdım ben tesettürlü bir insanım ve 10 yıl kadar önce taciz edildim, ciddi bir travma yaşadım o dönemde. Buradaki mevzu kadınının ne giydiği değil erkeklerin zihniyeti, değiştirilmesi gereken tek şey o. Yoksa belli bir saatten sonra kadın dışarıda olup başına birşey gelse, kadını suçlayabilen bir toplumuz maalesef. Ve hala kadınlar olarakta da kendimiz gibi olmayana saygı duymayı öğrenememişken erkeklerden çok da birşey beklememek gerek.

iğrenç zihniyetteki kadınlar doluşmuş yine.
ne yani açık giyindi diye hakkediyor mu bunları.
ne farkınız kaldı o tecavüzcüden.
küçücük çocukları taciz ediyorlar onlarda mı açık giyindi. orasını burasını gösterdi .altında bezi vardı ondan mı tahrik oldu sapıklar. yok kapalıysa tacize uğramaz yok açıksa uğrar. zihniyete bak.
konu sahibi sizene milletin açıklığına yok mezarda hesap verecekmiş sizene verir Allah'a hesabını.
sizinle bu ülkede dünyada yaşadığım için utanıyorum. hala cehalet döneminden kalan insanlar var. hepinizin nesli tükensinde rahata erelim artık.

Hala kadınların giyim tarzının tacizi engellediğini düşünen kadınlar mı var burada? Yani böyle ayrım yapacaksak başka birisi de çıkar "Bu kadar kapalı giyinmeyi anlamsız buluyorum" der. Önemli olan sizin o arkadaşın giyimini anlamlı bulup bulmamanız değil burada; kapalı giyinen de açık giyinen de aynı taciz/tecavüz sorununu yaşıyor kardeşim. Çok merak eden üzülerek söylüyorum Twitter'a girsin "türbanlı" yazsın aratsın. Ne kadar iğrenç, rezalet şeylerle karşılaşacağınızı; o erkeklerin ne kadar iğrenç fantezileri olabileceğini göreceksiniz. O erkekler işte kadının giyim tarzına bakmadan taciz etmekte beis görmüyor, hatta özellikle muhafazakar giyim tarzlı kadınları arıyor, onları çekici buluyor. Yahu bu ülkede damacanada kendini tatmin etmeye çalışan oldu, damacana damacana. Bildiğin 19 litrelik. 13 sayfa boşa tartışıyorsunuz.

Vurguluyorum çünkü onayladığımı düşünmesin kimse diyorum ama hala öyle üdşünenler çıkıyor.

ben senin öyle düsündügünü sanmiyorum. sadece kullandigin bazi kelimeler sorunlu.
slip mayo giren bir erkek teshirci degildir. adam uygun yerde öngörülen kiyafeti giymis.
kumsalda bikini giyen bir kadin teshirci degildir.
metroda catali gözüken bir kadin teshirci degildir.
kresin bahcesinde slip mayo giyen bir erkege belki teshirci diyebilirsin. ama yukarda sundugun örnekler kisaca yanlis.

Bu tip sapıkların tahrik olmamasıniçin giyimimizi değiştiricez peki ozaman damacana ne giydide kedi köpek ne giydide taciz edildi tecavüz edildi çözüm kadının giyimi değil bu pisliklerin toplumdan dışlanması ama biz neredeyse vay kadında öle giyinmesin diyebiliyoruz işte sorun burda

Ayrıca çarşaf giymiş kadına da “ bunun içinde ne cevherler var “ diye taciz edilebiliyor birebir gerçek

Tamam sen öyle düşün şekerim. Ben öyle düşünmüyorum.

kuzu alakasi yok ben kapali ve karni burnumda yanimda acik bir arkadasla is cikisi. hemde 50 mt odete erkeklerin oldugu yerde elle tacize ugradim sapik sapiktr allah. soylarni zombilere kaptrsin kurutsun insllah

Yav insanda nasıl bi' haysiyetsizlik olması lazım ki hamile kadına bile taciz sıyırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…