- 6 Mart 2016
- 917
- 2.321
- 113
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
saygı duysaydınız tasvip etmemiş kategorisinde olurdunuz
ama siz saygı duymuyorsunuz mezarda hesap vs yargılıyorsunuz. bu tasvip etmemek değil.
tasvip etmeyen insan ben yapmam yapılmasını doğru bulmam ama herkesin kendi hayatı saygı duyuyorum der.
yargınızı empoze etmek için konu açmışsınız. siz bence kavramları karıştırmışsınız.
agresif falan değilim gayet de keyfim yerinde yazıyorum. ama net yazarım o yüzden beni suçlamak işinize geliyor açık giyinenleri suçladığınız gibi.
valla kadınlar istediklerini giymeye devam edecek siz gözünüze ve dilinize sahip çıkın. yerinizi bilin.
dikkatli okudum-
catali gözüken, slip mayo giyene teshirci demeniz yanlis.
Yanılıyorsunuz. Defalarca yazdım yazımda. Tasvip etmiyorum ve karışmıyorum. Önceki mesajlarımda da mezarla öbür dünya ile ilinti kurmak tamamen yanlış deidm.
Suçlamadan önce okuyun bakalım ne yazmışım.
Açık giyinleri suçlamıyorum, herkes özgür. Ama ben kendi yargımla güzel bulmuyorum ve tasvip etmiyorum. Size ne?
dikkatli okudum-
catali gözüken, slip mayo giyene teshirci demeniz yanlis.
Tamam. Anlaştık. Syagı duyarım. Düşüncenizi empoze tmedikten sonra ne güzel.tamam ben de sizi yargılıyorum ve tasvip etmiyorum o zaman
Saygı duymak aynı düşünceyi paylaşmak değildir. Aksine saygı ancak farklı düşüncelere duyulur. Dolayısı ile saygı duyuyorum.
Tekrar yazıyorum hiç bir düşüncemi empoze etmiyorum. oldu mu rahatladınız mı?
KAdınlar istediğini giyecek doğrudur ve kadınlar istediğini de düşünecektir. Dolayısı ile bence siz yerinizi bilin. Düşünceme karışmayın istediğimi de yazarım burası forumdur ve bir kadın olara istediğimi yazmakta özgürüdm. oldu?
ben de istediğimi yazıyorum burası forum ben de istediğimi yazmakta özgürüm
bu "yerinizi bilin" muhabbetini siz dediğiniz için yazdım ben de. ama anlamamışsınız bile. ben yerimi biliyorum keşke herkes bilse.
Tamam. Anlaştık. Syagı duyarım. Düşüncenizi empoze tmedikten sonra ne güzel.
yoo etmiyorum konuşuyorum yazıyorum en doğal hakkım. mezarda nasıl cevap vereceksiniz acaba merak ediyorum?
Dikkatli okuduysanız, tecizi tecavüzü onaylamadığımı da nalmışsınzıdır umuyorum.
:)
yok bide onaylasaydin.
bak bende zihniyet diyorum ve baska birsey demiyorum.
nedense ben dar kiyafet giyen bir erkek gördügüm zaman gözüm adamin cinsel organina gitmiyor. ilgimi cekmiyor. ayni sekilde bir kadinin kukusunu gözlemiyorum.
bunlari yapmadigim icinde kimseye teshirci demiyorum.
tekrarliyorum- tacizin kiyafetle uzaktan yakindan alakasi yok. taciz beyinde baslar.
İnancım beni bağlar.
Mezarı neden karıştırdınız bana?
başka sözüm yok sayın yargıç
Beter olsunlarYapıldı hemen,hala üzgün üzgün uzaktan bakıyordur.
Beter olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?