Unutamiyorum o anı Allah kahretsin 😨

Saygı duymak aynı düşünceyi paylaşmak değildir. Aksine saygı ancak farklı düşüncelere duyulur. Dolayısı ile saygı duyuyorum.
Tekrar yazıyorum hiç bir düşüncemi empoze etmiyorum. oldu mu rahatladınız mı?
KAdınlar istediğini giyecek doğrudur ve kadınlar istediğini de düşünecektir. Dolayısı ile bence siz yerinizi bilin. Düşünceme karışmayın istediğimi de yazarım burası forumdur ve bir kadın olara istediğimi yazmakta özgürüdm. oldu?

tamam ben de sizi yargılıyorum ve tasvip etmiyorum o zaman

ben de istediğimi yazıyorum burası forum ben de istediğimi yazmakta özgürüm

bu "yerinizi bilin" muhabbetini siz dediğiniz için yazdım ben de. ama anlamamışsınız bile. ben yerimi biliyorum keşke herkes bilse.

Dikkatli okuduysanız, tecizi tecavüzü onaylamadığımı da nalmışsınzıdır umuyorum.

:)
yok bide onaylasaydin.
bak bende zihniyet diyorum ve baska birsey demiyorum.
nedense ben dar kiyafet giyen bir erkek gördügüm zaman gözüm adamin cinsel organina gitmiyor. ilgimi cekmiyor. ayni sekilde bir kadinin kukusunu gözlemiyorum.
bunlari yapmadigim icinde kimseye teshirci demiyorum.
tekrarliyorum- tacizin kiyafetle uzaktan yakindan alakasi yok. taciz beyinde baslar.

'Ben kapalı bir kadın olmama rağmen, kadınların ne giyeceğine kendileri karar versin düşünceisndeyim. Dolayısı ile açık saçık ve mezardaki sorgu kısmını bağlamanızı hiç beğenmedim. Bence kadının öyle giyinmesi değil asıl konu. Bu tip erkekler benide süzüyor, başı açığığı da, dediğiniz gibi... '

Bak bu konunun başlarında yazdığım mesaj. Bil istedim. Herkesi ve her kapalıyı açığı aynı görme.

Bu nasıl bir hitap? Onaylamıyorum diyorum, yok bir de onaylasaydın diyorsunuz.
Yahu onaylamıyorum diyorum anlıyor musunuz?

başka sözüm yok sayın yargıç

'Ben kapalı bir kadın olmama rağmen, kadınların ne giyeceğine kendileri karar versin düşünceisndeyim. Dolayısı ile açık saçık ve mezardaki sorgu kısmını bağlamanızı hiç beğenmedim. Bence kadının öyle giyinmesi değil asıl konu. Bu tip erkekler benide süzüyor, başı açığığı da, dediğiniz gibi... '

Bak bunu yazmışım başta. Benim de başka sözüm yok. Herkesi aynı kefeye koymayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…