- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
ee konu sahibi karşı tarafında sevdiğini beyan etmişKara sevda hikayelerinde iki taraf da birbirlerine deli gibi aşıktırlar...birbirlerini aldatmazlar...
Ben senin ask acisi cektigini bilmiyodum ceylin ya? Ilk kez duydum.
Yorum olarak; gercekten dile kolay 8 yil.
Simdi burda " zaman herseyi ilaci, gecicek" gibi kliseler yazmak yerine.
Bence en iyisi sen ozet olarak sorunlarin ne oldgunu anlat. Tekrar gozden geciririz hikayeni ve sana yonelik yorumlar yapariz yuzeysel konusmk yerine.
Önce ben bi güzel dayak yiyorum bu adamdan. Sonra da beni aldattığını öğreniyorum. Hemde bir kişiyle 1-2 aydır değil en az 10-15 kızla. Yıllardır .
Bu sadece ask degil sahiplenme ne bileyim diger sevgi bosluklari yada bilemiyorum ama dile getiremedigim baska psikolojik sebepleri vardir Allah askina sevgili konu sahibesi dayak nedemek aldatilmak ne demek bunlar ne kadar buyuk seyler lutfen uzak durun duramiyorum vs bunlar olur insan severde kendinize kiymet veren olsun sevgi onemli ama once saygi evlenseniz siddete maruz kalirsiniz ya da devamli aldatilirsiniz bunlar hep ihtimal erkeklerde iki kisilik var birincisi asik olunan tarafi yani sevgi doku sahiplenen ilgilenen kibar ya da maco ki bizim sevmem sebeplerimiz bu acilardan sizi sevmis sizde onuNasıl anlatiyim. 13 yaşında tanıdım ben bu adamı. O zaman platonik olarak takildim 2 yıl. Gorunce bi ah çekerdim ne yakışıklı diye. Gel zaman git zaman 15 yaşında sevgili olduk. 19 falan o o zamanlar. Böyle başladı. Herşey çok güzeldi ilk zamanlar. İlk 4-5 yıl bulutlar asfalt olmuştu. Oyle mutluydum . Ne olduysa ondan sonra oldu sorunlar bir bir çıktı. Benim babam çok şey yaptı. Dayaklar mi attı okuldan mi aldı eve mi hapsetti neler oldu. Biz vazgeçmedik. Ben o zamanlar sadece buna guveniyorum tabi. Evde huzur yok, arkadas yok. Sadece o var. O zaman baglandim galiba bu kadar. Kardeşimle telefon hat gönderirdi ordan konuşurduk falan. Ama işte olmayınca olmuyor.
Ben buna kor kutuk güveniyorum o zamanlar. Hatta burada da diyorum onunla asla başka bi kiz yüzünden meselemiz olmaz diye :) Öyle de güveniyorum.
Önce ben bi güzel dayak yiyorum bu adamdan. Sonra da beni aldattığını öğreniyorum. Hemde bir kişiyle 1-2 aydır değil en az 10-15 kızla. Yıllardır .
Bu kızların hepsi beni biliyor baştan beri. Çoğuyla aynı mahalledeyiz.
Ve ben tüm bunları bildiğim halde ki bilmediğim ne kadar çok şey vardır vazgecemiyorum. Soguyamiyorum. Ne kadar saçma demi. Hala soğuyamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?