Unutamıyorum, vazgecemiyorum...

Off ceylinim Konularını biliyorum ve seni anlıyorum. . Ama önerim yok ne yazık ki. .

bende aldatımdı 4 senelik ilişkimde şubatta 1 sene olacak ayrılalaı szölüydük ilk başlarda çok kızdım ama sevgisinden ölüyordum resmen hergece ağlanırmı ağladım senin gibi gittiğimiz yerlerde onu yaptık bunu yedik burda öpüştük sonramı sevgilisi var şimdi 4 aydır beni çoktan unutmuş bense hala onun acısıyla kıvranıyordum dön dese yeniden dese dönerdim ama şimdi unuttum demek ki onun için hiç bişeymişim o kadar mutlu ki şimdi sosyal medyalardan görüyorum şimdi mutlu olmaya çalışıyorum unutmaya unutacağımda zamanla herşey geçer ama nasıl geçtiğini kimse bilmez

Evet ceylin cok sacma. Sen bu adamimi unutamiyosun? Baska ne yapmasi gerek bu adamin sana? Resmen senin canini yakmis her sekilde. Ve cabasi seni mahalleye rezil etmis. 10 sene diyosun. Seninki asktan cikmis saplanti olmus.
Sen aslinda bu adami sevmedinki, sen sadece verdigi ilgiyi sevgiyi sevdin aslinda.
Ve simdi geri baktiginda kesin olarak cevap verebilirsin galiba " sevgisi yalanmis" diye.
Cunku gercek olsa zaten yapmazdi tum bunlari. Sen yalan olan bu sevgiyi aski birakmalisin.

seven adam aldatmaz, bir kere aldatan adam o huyundan vazgeçmez.
seni sevmeyen biriyle neden ömrünü çürüteceksin? onun için sadece alışkanlık olmuş senle birliktelik.
ömrünü sonuna kadar böyle karaktersiz birine harcamaya değer mi?
ve neler neler unutuluyor onsuz yaşayamam dediğin kişi zaman geçiyor da aklının ucuna bile gelmiyor

Ben alışkanlık olduğunu düşündüm bu yazdıklarınızı okuyunca. Adamı hayatınızin eksenine oturtmuşsunuz,çevrenizde kimse kalmamış. Beraberken eksikliginide hissetmemişsiniz ama şu an boşluktasınız.
Sizi dovdüğünü,defalarca aldattığını bir saniye bile aklınızdan çıkarmayın derim. Siz ailenizle karşı karşıya gelirken,okuldan alınırken o hayatına devam etmiş,başka kızlarla gününü gun etmiş.
Hakediyor mu bu adam sizi zerre kadar.

Seni döven,sayısız insanla aldatan bu adama aşık olduğunu sanmıyorum. Sadece alışkanlık var bence. O da zamanla geçer canım.

Bir adamı öyle her şeyin yaparsan unutamazsın tabi. Bu dünya fani, hiç bir şeyi çok sevmeyeceksin arkadaşım. Her şey geçici her insan hataya meyilli. Kimseyi haddinden fazla sevmeyeceksin, Allah cc den başka.

Her şey geçer, ne yaralar kapanmadı. Yıllar sonra bu haline bakar da gülersin bile.

Aldatma olayını aslla affedemem ama üstüne birde şiddet varmıışşş
Ceylin ben de 24 yaşındayım, kimseyi bu kadar çok sevmedim ama senin duygularının sevgiden ziyade saplantı olduğunu düşünüyorum. İnsan sevdiğine kıyabilir mi? Şu an tanımaya çalıştığım biri var ve bana "seni pamuklara sarasım geliyor, hiçbir şeye üzülmeni istemiyorum" diyor. Sevginin, aşkın kıstasları yoktur belki ama işin içinde şiddet, aldatma varsa orda DUR demen lazım. Hiçkimse vazgeçilmez değil. Bende yıllarca süren ilişkimi ilgisizlik yüzünden bitirdim H E bilir Lütfen kendine bu eziyeti yapma. Dışarıda çok iyi kalpli erkekler var. Daha objektif, pozitif bakmaya çalış. Hatta bence uzman yardımı al bu konuda

iğrenç .

en kısa sürede unutursunuz umarım. sakın geri dönmeyin, sakın.

Yenı aşklara yelken açtın demek ..
İnşallah hakkında hayırlısı olur .. İnan çok sevındım senın adına ..
Umarım bu da önceki gibi Odun çıkmaz

Ceylin senı okadar iyi anlıyorum kii..
Eşimle evlenmeden önce 6 aylık bi ayrılık yaşadık .. Aynı senın duygularındaydım.
İntihar etmeyi bile düşündüm ..
Sonra kendıme dedim ki Elçin dur noluyo !
Senın ailen var , sana bişey olsa onlar napar dedim ve kendıme çeki düzen verdim ..
Her gun ağlıya ağlıya , her gun facesıne , resimlerimize , attığı mesajlara , mektuplara baka baka ağladım.
En buyuk destekçim annemdi..
Benım hatam yüzünden ayrıldığımız için bni hiç affetmez sanıyorudm .. Tam 6 koca ay geçti. Tam unutmaya başlamıştım artık ağlamıyordum kı..
Geldi .. Bana geri geldi ..
Şu an o sırılsıklam aşık olduğum adamın karısıyım .. Allahım inşallah ömür byu ayırmaz bizi.
İnsallah o Adam senın için hayırlısıysa sana geri gelir..
Ama gelmezsede herseyde bi hayır vardır de kendını üzme lütfen..

Siz onsuz olamazsınız; öyle demişsiniz, ama o sizsiz olmuş, yaşamış, nefes almış, hatta aldatmış.

Hayatında siz varken birine daha kalbini hadi sevmedi diyelim vucüdunu açmış. Napacağız? Yüzüne bakınca alarmlar çalması gerekiyor zihninizde. "Sana saygı duymadı, 8 yılınıza, senin sevgine saygı duymadı."

Allah kolaylık versin.

Söylediklerimin hepsini ger alıyorum
Kız senın adam Şerefisizmiş.
Uzak dur. Kurtuldum diye DUA ET..

şiddet, ihanet ve kimbilir başka neler. ayrı kalamıyoruz, o da bensiz yapamıyor demişsiniz de; yoo basbayağı yapmış.
başka kadınlarla zevki sefa yaparken aklına bile gelmezsiniz. hiçbir insağoğlu mahvolarak aldatmaz, gayet de heyecan duyar.
erkeğin fitratında var hikaye. seven ne aldatır ne de şiddet uygular.

Gözünü seveyim, daha 23 yaşındasın, ondan başkasıyla olamam ne demek? Başka birini hiç tanimamissin ki. Ben 3 aylık ilişkim bitince bile senin hissettiklerini hissettim bir süre. Burda yürüdük burda oturduk vs vs. Çok normal bu süreç. Lütfen kurtul bu arabesk düşüncelerden. Sesini duyunca kötü oluyorum demissin. Duyma sesini, iletişimi kes. Tamamen cikart hayatından. Ufacık bir hediye bile unutmayi geciktirir. At her şeyini. Okul yok mu? İş? Geleceğe kariyere hayallere odaklan. Erkek dediğin hayatta bir nokta, çok daha önemli şeyler var dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…