Unutamıyorum, vazgecemiyorum...

Adam çift okeyle tur diyecek neredeyse sen hala bensiz oda yapamaz diyorsun.
Bu saplantı olmuş sende. Bir şeyleri kaybetmenin verdiği psikolojik bozukluk.
Sensiz olamıyor olsa aldatır mıydı? Yada dayak atar mıydı?
Hocaya mı görünürsün doktora mı gidersin bir şey yap.
Durumun aşk değil takıntı çünkü

Bu mesajı yeni okudum. Daha ciddi bir yardıma ihtiyacin var bence.

Elçin çok kısa bir süre oldu ama benim bu olayda farklı bayağı. Buraya konu açmayı bile düşündüm ama topa tutulmak istemediğim için vazgeçtim

Bırakmadığın sürece canın daha da yanacak ben kendime adıma bundan eminim. Şiddet uygulayabilen bir adam her sinirlendiğinde bir güzel döver, bir kere aldatan hep aldatır. O olayları yaşadığında eminim canın şu ankinden bin beter acıyordur.
Şimdi biraz acı çekmen bir ömür ağlamandan acı çekmenden iyidir.
Evlendin diyelim, ne kadar mutlu ve huzurlu olacaksın? Aileni karşına aldın evlendin yine aldatıldığında yine dövüldüğünde ne yapacaksın? Sizi karşıma aldım ama yapamıyorum dediğinde mesela canın şu ankinden az mı acıyacak?
Otur düşün duygularına yenilmek yerine. Bir ömür mü acı çekip ağlamak bir yıl iki yıl mı acı çekmek? Bence şimdi ağla üzül yasını tut ama asla geri dönmeyi düşünme.
Bu tip şiddet eğilimi olan ve aldatan adamın yola geldiğini tarih yazmaz. Pişman olan milyonlarca kadın var emin ol. Onlardan biri olma derim ben ama yine sen bilirsin hayat senin hayatın..

şoktayım şu an.
Arkadaşım senin kendine garazın mı var?
Bence kurtulduğun için sevin hatta hayır yap.
Şaka değil bak ciddiyim.
Şunu düşün lütfen ananın babanın gözüne baktığı kıyamadığı insansın.
Ve bu adam kalkıp sana el kaldırıyor.
Yetmiyor üstüne aldatıyor hem de defalarca.

Adamın bana yapmadığı kalmadı diye kendin yazmissin. Yasak olan zor olan şeylere meyil var sende. Ama en büyük hatalardan biri bu. Nefse yenik düşmek. İyi günlerimiz olmuş ama kötü günleriniz de olmuş . Ya daha da kötü günleriniz olursa , Allah korusun ,Son pişmanlığıñ fayda etmeyeceği konumlara düşmeyin.

Alışkanlık, saplantı.. içinde aşk olmayan saçma bir durumdasın..
Seven adam o yaptıklarının hiç birini yapmaz,
Lütfen silkelen kendine gel.. KENDİNE SAYGI DUY!
Bir serseri için gençliğini mahvetme, bu yaşadıkların seni hasta eder..
Hemen psikolojik ve psikiyatrik tedavi al, birde dünyaya başka pencereden bak..
Mesela bir kağıda, yada deftere yaz, güzel düşüncelerini, mutlu günlerini,
Sonra sana çektirdiklerini.. Ve o yazdıklarını bir kaba koyup yak.. Sonra balkondan camdan üfle.. Bunları yaparkende kendini telkin et, kendine inan, bitti, affettim.. Özgürüm gibi.. Hediyeleri fotoları varsa yak..
İnan 5 yıl sonra şu göz yaşlarına üzüleceksin, aşağılık, seni aldatmış, şiddet göstermiş adam müsvettesi için kayıplarına..
Belki o adam olamamış şey yüzünden eğitimin sarsıldı, yada iş yaşamın.. O kayıplarını telafi etmeye çalış..

Küfür de edin ya. Bela okuyun, hatta tekmeleyin .
Zaten su an canım yanıyor konu açmışım resmen kahrolsun diyerek yorum yapıyorsunuz.

Onu takıntı haline getirmişsin . Aşk , sevgi değil bu bence sendeki bana biraz hırs gibi geliyor . Kendine bir iyilik yap geçmişi geçmişte bırak . Şimdi olay biraz sıcak ve yeni zamana bırak . Zaman herşeyin ilacı .

Ben onun beni sevdiğine inanıyorum. Diyorum sende sevdin başka bir adamı hayal bile etmedin. O niye yaptı. Ama bilmiyorum. Hala diyorum beni seviyor. Ama benim kadar değil evet.
Zoruma giden de benim kadar sevmemesi, benim kadar sadık olmaması.
Sen kendi hissettiklerini o da hissetmiş gibi yazıyorsun bence
Senin gibi aşkından ölse aldatmazdı
Lütfen duygusal ve dramatik düşünmekten vazgeç, biraz mantıklı ol

Sende iyi gaz verdin yani şimdi
Hatan ne bilmiyorum ama burdaki şahıs aldatmış
Öyle bi yazmışsın ki adam geri gelmese de Ceylin koşacak zaten birazdan, koşmamak için kendini zor tutuyordu zaten
Adamın gelmesine gerek yok ki, aldatan o. Bakalım Ceylin affedecek mi?
Bence etmesin, yeni aldatılmalara kapı aralamak olur bu.

Oyle yazanlara değil asla lafım. Resmen dalga geçenler var onlara. Benim üstümden ego tatmini yapmaya çalışıyorlar.. Sen sevilmemişsin hiç Ceylin sevginin ne demek olduğu bilmeyen bir eziksini çaktırmadan söylüyorlar
Ne oldu ki ?
Ben tek konuyu okudum ama herkes iyiliğini istediğinden silkelen diye yazıyordur ne yazıyorsa

Sevmiş olsa bile sadık değilse mecnun da olsa neye yarar ? At çöpe
Bu karakter meselesi, sen çok sevince onu sadakat sahibi yapamazsın. Yapamamışsın da zaten
Affedersen iyice yayları gevşer ve fısat bulduğu ilk an yine seni aldatır, ortada bağlayıcı bişey yokken en heyecanlı zamanlarınızda aldatan evlenip köprüyü geçince hele de böyle birşeyi affetmişken çok rahat yapar
Sen bilirsin tabi, tercih senin.

Ki ben şiddet olayını bilmiyordum
Bu adam hem zorba hem şerefsiz, bariz ortada
Aldatma da 1 kişi ile değil 10-15 kızlaymış, çüş
Böylesini BDV bile görmemiştir sanırım
Git gel bu yorumları oku, gerçeklerle yüzleş.

Seni cok cok cok iyi anliyorum.belki benimki 8 sene degil ama 3 senelik iliskim bitti. Icim buruk mutlu da olsam gulsemde hep bir tarafim eksik. O kadar cok ozluyorum ki mutlu gunlerimizi. Ama ceylincim güçlü olmaliyiz. Biz sevdik cok fazla deger verdik, bebek gibi sardik sarmaladik. Uzul icinden uzul ama sakin geri dönme ceylin nolur kendin icin. Konularini biliyorum en son nisan gibi yazmistin aldatildigini sanirim baska konu acmayinca bununla ilgili ne kadar guclu kızmış unuttu diyodum. Bu konunu gorunce cok uzuldum. Icini gel buraya dok ama unuttum ben onu de icinden kendine. Eninde sonunda unutulucak inaniyorum buna. Cunku sen sevilmeyi en cok hakedenlerdensin. Unutma seninde karşına cok seven birisi cikicak. Sen dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…