- 29 Eylül 2014
- 1.037
- 1.457
- 63
- 41
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bu mesajı yeni okudum. Daha ciddi bir yardıma ihtiyacin var bence.Nasıl anlatiyim. 13 yaşında tanıdım ben bu adamı. O zaman platonik olarak takildim 2 yıl. Gorunce bi ah çekerdim ne yakışıklı diye. Gel zaman git zaman 15 yaşında sevgili olduk. 19 falan o o zamanlar. Böyle başladı. Herşey çok güzeldi ilk zamanlar. İlk 4-5 yıl bulutlar asfalt olmuştu. Oyle mutluydum . Ne olduysa ondan sonra oldu sorunlar bir bir çıktı. Benim babam çok şey yaptı. Dayaklar mi attı okuldan mi aldı eve mi hapsetti neler oldu. Biz vazgeçmedik. Ben o zamanlar sadece buna guveniyorum tabi. Evde huzur yok, arkadas yok. Sadece o var. O zaman baglandim galiba bu kadar. Kardeşimle telefon hat gönderirdi ordan konuşurduk falan. Ama işte olmayınca olmuyor.
Ben buna kor kutuk güveniyorum o zamanlar. Hatta burada da diyorum onunla asla başka bi kiz yüzünden meselemiz olmaz diye :) Öyle de güveniyorum.
Önce ben bi güzel dayak yiyorum bu adamdan. Sonra da beni aldattığını öğreniyorum. Hemde bir kişiyle 1-2 aydır değil en az 10-15 kızla. Yıllardır .
Bu kızların hepsi beni biliyor baştan beri. Çoğuyla aynı mahalledeyiz.
Ve ben tüm bunları bildiğim halde ki bilmediğim ne kadar çok şey vardır vazgecemiyorum. Soguyamiyorum. Ne kadar saçma demi. Hala soğuyamiyorum...
Elçin çok kısa bir süre oldu ama benim bu olayda farklı bayağı. Buraya konu açmayı bile düşündüm ama topa tutulmak istemediğim için vazgeçtimCeylin senı okadar iyi anlıyorum kii..
Eşimle evlenmeden önce 6 aylık bi ayrılık yaşadık .. Aynı senın duygularındaydım.
İntihar etmeyi bile düşündüm ..
Sonra kendıme dedim ki Elçin dur noluyo !
Senın ailen var , sana bişey olsa onlar napar dedim ve kendıme çeki düzen verdim ..
Her gun ağlıya ağlıya , her gun facesıne , resimlerimize , attığı mesajlara , mektuplara baka baka ağladım.
En buyuk destekçim annemdi..
Benım hatam yüzünden ayrıldığımız için bni hiç affetmez sanıyorudm .. Tam 6 koca ay geçti. Tam unutmaya başlamıştım artık ağlamıyordum kı..
Geldi .. Bana geri geldi ..
Şu an o sırılsıklam aşık olduğum adamın karısıyım .. Allahım inşallah ömür byu ayırmaz bizi.
İnsallah o Adam senın için hayırlısıysa sana geri gelir..
Ama gelmezsede herseyde bi hayır vardır de kendını üzme lütfen..
Çok güveniyorum bazı konularda. Su an basım sıkışsa ailemden sonra ilk o gelir adım gibi eminim
Küfür de edin ya. Bela okuyun, hatta tekmeleyin .
Zaten su an canım yanıyor konu açmışım resmen kahrolsun diyerek yorum yapıyorsunuz.
Ne oldu ki ?Küfür de edin ya. Bela okuyun, hatta tekmeleyin .
Zaten su an canım yanıyor konu açmışım resmen kahrolsun diyerek yorum yapıyorsunuz.
Sen kendi hissettiklerini o da hissetmiş gibi yazıyorsun bence
Senin gibi aşkından ölse aldatmazdı
Lütfen duygusal ve dramatik düşünmekten vazgeç, biraz mantıklı ol
Sende iyi gaz verdin yani şimdiCeylin senı okadar iyi anlıyorum kii..
Eşimle evlenmeden önce 6 aylık bi ayrılık yaşadık .. Aynı senın duygularındaydım.
İntihar etmeyi bile düşündüm ..
Sonra kendıme dedim ki Elçin dur noluyo !
Senın ailen var , sana bişey olsa onlar napar dedim ve kendıme çeki düzen verdim ..
Her gun ağlıya ağlıya , her gun facesıne , resimlerimize , attığı mesajlara , mektuplara baka baka ağladım.
En buyuk destekçim annemdi..
Benım hatam yüzünden ayrıldığımız için bni hiç affetmez sanıyorudm .. Tam 6 koca ay geçti. Tam unutmaya başlamıştım artık ağlamıyordum kı..
Geldi .. Bana geri geldi ..
Şu an o sırılsıklam aşık olduğum adamın karısıyım .. Allahım inşallah ömür byu ayırmaz bizi.
İnsallah o Adam senın için hayırlısıysa sana geri gelir..
Ama gelmezsede herseyde bi hayır vardır de kendını üzme lütfen..
Ne oldu ki ?
Ben tek konuyu okudum ama herkes iyiliğini istediğinden silkelen diye yazıyordur ne yazıyorsa
Sevmiş olsa bile sadık değilse mecnun da olsa neye yarar ? At çöpeBen onun beni sevdiğine inanıyorum. Diyorum sende sevdin başka bir adamı hayal bile etmedin. O niye yaptı. Ama bilmiyorum. Hala diyorum beni seviyor. Ama benim kadar değil evet.
Zoruma giden de benim kadar sevmemesi, benim kadar sadık olmaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?