Unutamıyorum, vazgecemiyorum...

Hiçbirşey demeden sadece o yorumu yaptığım sayfanın bi altındaki yoruma bak ..
İyi günler..

Hiçbirşey demeden sadece o yorumu yaptığım sayfanın bi altındaki yoruma bak ..
İyi günler..
Onu görmemiştim kusura bakma
Ama öyle bi yazmışsın ki sevdiğim kişi ile evli olmasam ben bile gider onu bulurdum tekrar yani
Sende konuyu sonradan mı okudun anlamadım, önce Allah Allah nidaları verdin aşk için sonra ay senin ki cıks olmaz demişsin, o kısmı yeni gördüm.

Elçin çok kısa bir süre oldu ama benim bu olayda farklı bayağı. Buraya konu açmayı bile düşündüm ama topa tutulmak istemediğim için vazgeçtim
Aman zırt desen saldırıyolar , zort desen saldırıyorlar
Gül geç ne takıcan ki ..
Sen keyfıne göre konunu aç ben arkandayım :))

Ben onu yazdıktan sonra bi alıntısına baktım adam bunu dövmüş falan şoook :)
Yazdıklarım boşa gitmesin dıye alıntıladım ve şerefsizi yapıştırdım

Ah ceylin..ben de sen gibiydim 4 senemi verdiğim biri için aynı duyguları yaşadım. Ama asla pes etmedim. Yeri geldi acısıyla aşk yaşadım. Ama karşına öyle birisi çıktı ki bütün acıları süpürdü ve şuan inanılmaz mutluyum. İyi ki diyorum hayatımdan çıkmış o yoksa bu mutluluğu tadamayacakmışım. Eski sevgiliye geri dönersen eski tadı alamazsın asla. Yara aldınız siz. İmkansız olması seni daha da bağlıyo emin ol. Sakın ama sakın geri dönme. Kimse vazgeçilmez değil unutma. Birlikte olmanız gerekseydi o senin bu temiz duygularını kirletmezdi emin ol. Sabret güçlü ol unutucaksın.

Küfür de edin ya. Bela okuyun, hatta tekmeleyin .
Zaten su an canım yanıyor konu açmışım resmen kahrolsun diyerek yorum yapıyorsunuz.
Evet abartanlar var ama bazıları haklı lütfen kendıne gel..
Sevgiliyken döven insan evliyken neler yapmaz be ceylinim ?
Eşimle 6,5 yıldır beraberim 1 kere el kaldırmadı be güzelim ..
Yapma kendıne lütfen bunu..
Sevgi değil senin ki . Sapkınlık , alışkanlık ..
Unutucaksın onu .. Yaptığı kötü seylerı düşün ..
Bende ayrıldım sevgiliyke n evet ama benı aldatmadı , dövmedi , hakaret etmedi asla..
Ben ona bir yalan söyledım cezasını çektım.
Lütfen artık önüne bak. Yaşın daha genç Doğru kişi doğru zamanda karşına çıkıcaktır. Belkide çıktı ama sen bu adamı unutamadığında onu görmüyosun bile !!!

ay okudukça şok. 15 kızlamı aldatmış. bayılacammmmm

ay okudukça şok. 15 kızlamı aldatmış. bayılacammmmm
Evet aldatıldım deyince ben bi kişi sandım ne bileyim, nasıl bişeyse artık
Şerefsiz kelimesi kibar kaldı yanında
Şu yorumunda okudum da şiddet ve 15 kız hak getire
Bundan kötüsü denk gelmez Ceylin merak etme, koyver gitsin

off hem dayak hem 15 kız. ceylin ,şaka yapıyorum de lütfen..

Canim böyle midesiz bir insanimi seviyorsun hayir olamaz.alismissin sadece.dusunme onu spora git resme git orgu yap. Unut ya.inan suan bu aciyi cekmen o adamla beraber olmandan daha hayirli

ceylin bu adam seni 15 kız ile mi aldattı? bu rakam ciddi mi? şiddet olayına ise hiç girmiyorum bile.

ceylin ya sen kendine bir iki tokat at kendine gel ya da gel ben kendine getireyim seni.

Onunla alakalı kötü şeyleri düşün yaptığı iğrenç şeyleri soğumana neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…