- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Hiçbirşey demeden sadece o yorumu yaptığım sayfanın bi altındaki yoruma bak ..Sende iyi gaz verdin yani şimdi
Hatan ne bilmiyorum ama burdaki şahıs aldatmış
Öyle bi yazmışsın ki adam geri gelmese de Ceylin koşacak zaten birazdan, koşmamak için kendini zor tutuyordu zaten
Adamın gelmesine gerek yok ki, aldatan o. Bakalım Ceylin affedecek mi?
Bence etmesin, yeni aldatılmalara kapı aralamak olur bu.
Onu görmemiştim kusura bakmaHiçbirşey demeden sadece o yorumu yaptığım sayfanın bi altındaki yoruma bak ..
İyi günler..
Aman zırt desen saldırıyolar , zort desen saldırıyorlarElçin çok kısa bir süre oldu ama benim bu olayda farklı bayağı. Buraya konu açmayı bile düşündüm ama topa tutulmak istemediğim için vazgeçtim
Ben onu yazdıktan sonra bi alıntısına baktım adam bunu dövmüş falan şoook :)Onu görmemiştim kusura bakma
Ama öyle bi yazmışsın ki sevdiğim kişi ile evli olmasam ben bile gider onu bulurdum tekrar yani
Sende konuyu sonradan mı okudun anlamadım, önce Allah Allah nidaları verdin aşk için sonra ay senin ki cıks olmaz demişsin, o kısmı yeni gördüm.
Evet abartanlar var ama bazıları haklı lütfen kendıne gel..Küfür de edin ya. Bela okuyun, hatta tekmeleyin .
Zaten su an canım yanıyor konu açmışım resmen kahrolsun diyerek yorum yapıyorsunuz.
Sende hiç bişeyi fark etmemişsin
aa oda vardı değilmi.ceylin kız bu sana şiddet de uygulamadı mı
ay okudukça şok. 15 kızlamı aldatmış. bayılacammmmmKi ben şiddet olayını bilmiyordum
Bu adam hem zorba hem şerefsiz, bariz ortada
Aldatma da 1 kişi ile değil 10-15 kızlaymış, çüş
Böylesini BDV bile görmemiştir sanırım
Git gel bu yorumları oku, gerçeklerle yüzleş.
Evet aldatıldım deyince ben bi kişi sandım ne bileyim, nasıl bişeyse artıkay okudukça şok. 15 kızlamı aldatmış. bayılacammmmm
Şu yorumunda okudum da şiddet ve 15 kız hak getireNasıl anlatiyim. 13 yaşında tanıdım ben bu adamı. O zaman platonik olarak takildim 2 yıl. Gorunce bi ah çekerdim ne yakışıklı diye. Gel zaman git zaman 15 yaşında sevgili olduk. 19 falan o o zamanlar. Böyle başladı. Herşey çok güzeldi ilk zamanlar. İlk 4-5 yıl bulutlar asfalt olmuştu. Oyle mutluydum . Ne olduysa ondan sonra oldu sorunlar bir bir çıktı. Benim babam çok şey yaptı. Dayaklar mi attı okuldan mi aldı eve mi hapsetti neler oldu. Biz vazgeçmedik. Ben o zamanlar sadece buna guveniyorum tabi. Evde huzur yok, arkadas yok. Sadece o var. O zaman baglandim galiba bu kadar. Kardeşimle telefon hat gönderirdi ordan konuşurduk falan. Ama işte olmayınca olmuyor.
Ben buna kor kutuk güveniyorum o zamanlar. Hatta burada da diyorum onunla asla başka bi kiz yüzünden meselemiz olmaz diye :) Öyle de güveniyorum.
Önce ben bi güzel dayak yiyorum bu adamdan. Sonra da beni aldattığını öğreniyorum. Hemde bir kişiyle 1-2 aydır değil en az 10-15 kızla. Yıllardır .
Bu kızların hepsi beni biliyor baştan beri. Çoğuyla aynı mahalledeyiz.
Ve ben tüm bunları bildiğim halde ki bilmediğim ne kadar çok şey vardır vazgecemiyorum. Soguyamiyorum. Ne kadar saçma demi. Hala soğuyamiyorum...
off hem dayak hem 15 kız. ceylin ,şaka yapıyorum de lütfen..Evet aldatıldım deyince ben bi kişi sandım ne bileyim, nasıl bişeyse artık
Şerefsiz kelimesi kibar kaldı yanında
Şu yorumunda okudum da şiddet ve 15 kız hak getire
Bundan kötüsü denk gelmez Ceylin merak etme, koyver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?