UNUTAMIYORUM!!!

Banada aynen öyle geldi.adam bi açık verse de bahane edip olay çıkartsam havası sezdim.haksızmıyız konu sahibi dürüst ol lütfen.

Haksızsınız.. dürüst ol demenize gerek yok, her mesajımda yeterince dürüstüm zaten.
Bu konuyu tamamen kapatabilsem bir sıkıntı kalmayacak..
Çok hassas olduğum bir konu olduğu için size öyle gelmiş..

kıyafetine karışmasına müsade etme lütfen

Size şöyle söyleyeyim, bir yere gideceğiz , ben odada hazırlanırım çıkarım, arkanı kapatacak bişey giy bi anlamadın gitti der ve arkamdan gelip giyebileceğim başka şeyler bakar kendisi benim dolabımdan ..
Ve defalarca tartıştık bu konuda hayır giymeyeceğim dediğimde ise tamam gitmiyoruz o zaman demişliği çoktur..
Ve benim de tamam diyerek evde kaldığımız..
Onun istediği gibi giyinmediğim için tartıştığımız çoktur..
Bunu giy diye çıkardığı şey için güzellikle bak üzerimdeki ile bu uymuyor, renk tonlarına bak diye anlatıyorum başka birşey gösteriyor ANLAMIYOR....
Sizce ben ne yapayım, istemediği gibi giyindiğimde evde kalıyoruz, nasıl anlatayım daha başka ???
Burda tutup bunları anlatınca ayrılmak için yer arayan biri oluyorum... ama işin iç yüzünü bilmiyorlar..

Peki neden eşinizin sözlerine inanmıyorsunuz.düğün sonuçta adam herhalde bakacak oynayanlara.ben şunu da merak ettim eşiniz oynayanlara bakarken sizde onu mu inceliyordunuz kime bakıyor diye.

Peki neden eşinizin sözlerine inanmıyorsunuz.düğün sonuçta adam herhalde bakacak oynayanlara.ben şunu da merak ettim eşiniz oynayanlara bakarken sizde onu mu inceliyordunuz kime bakıyor diye.

Hayır.. erkek kardeşim yanımda oturuyordu, ve onunla konuşurken eşimin dikkatli bir bakışını yakaladım ve ondan sonra fark ettim ben bu durumu..
Ondan öncesinde hiç aklıma bile gelmedi böyle bir durum ve eşime bakmıyordum bile .

Peki bi bakıştan nasıl bu kadar çok şey çıkardınız.çizgi filmlerdeki gibi salyalar mı Akıyodu ağzından.

Peki bi bakıştan nasıl bu kadar çok şey çıkardınız.çizgi filmlerdeki gibi salyalar mı Akıyodu ağzından.

Dalga geçmeyi bırakın lütfen..
Komik değilsiniz.
Eğer Birgün bu duruma düşerseniz anlarsınız,ne diyeyim..
O zaman siz dikkat edersiniz salyalar akıyor mu diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum ama neden evde kalıyorsun ki ben çıkıyorum o zaman diyip çık git bir yerde ağla ama çık boyun eğdiğin için şımarmış sanki

1 yıllık evliyim..
aldatılma korkusu yaşamak değil, o güne dek böyle birşey aklıma gelmiyordu bile.
Eşimin kadına çok dikkatli bakışı ( ve çok büyük ihtimalle poposuna) bu beni üzdü..
Hoş değil evet kabul ama bazen biz bayanlar bile bakmıyor muyuz.çok ustelemeyin. 1 yıllık evliliginiz henüz çok yeni ben nasıl bu kadar kısa bir evlilik de bu kadar çok sorun yasiyorsunuz ona da şaşırdım acikcasi

Dalga geçmeyi bırakın lütfen..
Komik değilsiniz.
Eğer Birgün bu duruma düşerseniz anlarsınız,ne diyeyim..
O zaman siz dikkat edersiniz salyalar akıyor mu diye.
Yok dalga geçmiyorum da cidden bu kadar büyütecek bişey göremiyorum ortada.yani bi bakış sonuçta.ne manada baktığına nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz.adamı yatakta basmış gibi büyütmüşsünüz olayı.

Anlıyorum ama neden evde kalıyorsun ki ben çıkıyorum o zaman diyip çık git bir yerde ağla ama çık boyun eğdiğin için şımarmış sanki

Öyle yapayım..
Bu hiç aklıma gelmedi benim.
Yapım gereği asabi bir insan değildim, konuşarak güzellikle anlatmaya çalıştım bu zamana kadar bak anormal bişey yok giydiğimde huzursuzluk çıkarma diye konuştum...
Ama hata etmişim şu noktada onu anlıyorum..

Yok zaten bugün sabah bu konu için artık üzülmeyeceğim diye uyandım..
Kendime zarar veriyorum ya, vücudum değişik değişik tepkiler veriyor..
Ona bişey olduğu yok.
Alışma evresi mi , üstünlük savaşı mı, nedir bilmiyorum. Umarım biter bu problemler..

daha çok yeni evlisin ama evlendin diye kendinden fedakarlık yapman gerekmiyor
sınırlarını kendin belirle ki eşinde neye saygı duyacağını bilsin
her tepkisinde huzursuzluk olmasın diye tamam dersen bi daha saygı duymasını sağlayamazsın

haziran ayında eşini sevmek için çabalıyordun ya sevebildin mi bu falsosuna rağmen?

Yanlış anlama ama cok uğraşıyorsun bu adamla. Nasıl biri bilemem , iyidir kötüdür vs, onu sen bilirsin ama önce sevmiyorum dedin, tam sevmeye başladım terketti dedin, ne güzel barıştınız, şimdide bunu çıkardın. Gerçekten burdan bakınca ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Sanki adamı fazlaca sıkıyorsun gibi düşünüyorum, yada olması gerekenden fazla önemsiyorsun. Yani bir garip durum var sizin evliliğinizde ve hayatının en önemli maddesi eşin olmuş , sürekli her hareketini irdeliyorsun gibi. Bence psikoloğa gidip bu durumları anlat. Sen sevmeye korkuyorsun, sever de kalbimi hassasiyetimi açarsam beni kırar diye sevemiyorsun kendini koyverip. Şimdi de sevmeye başladığın için statüsü değişti ve hareketleri batıyor . Gerçekten yargılamak için söylemiyorum, psikolog da değilim ama farklı bakış açıları kazanmak adına psikoloğa gitsen faydası olur bence

Neden böyle dediniz ki...Ondan çok soğudum...
yanlış hatırlamıyorsam eşini pek sevmiyordun, onu sevmek için çabaladığını yazmıştın. üstelik ona da söylemiştin sevmek için çabaladığını.

acaba kocan kıskandırmak için mi böyle davranıyor yoksa senden umudu kestiği için mi?

Kıskandırmak çabası olacağını sanmam. Kıskanmaktan çok soğuyabileceğimi, bunu sorun yapacağımı tahmin ederdi diye düşünüyorum...
Diğer söylediğinizi bilemem..
Benden umudu kesti ise bunun ilerisi ihanet girişimidir, ve beni sevdiğini söylerken bunu da yapabilir mi onu da bilemem..
Şahsen ben birini severken onun yerine bi başkasını koyamam..
Eşimin de o karakterde biri olduğunu sanmıyordum..
Hem öyle bir şey yapacak olsa benimle devam eder mi aynı zamanda? Yani ben evli iken gözüm başkasına kaysa ( Allah korusun) evli kalamam... bunu o insana yapamam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…