Unutamıyorum

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.043
1.208
133
Merhaba Ablalarım,
Öncelikle sizlere Sağlıklı ve mutlu günler dileyerek konuma giriş yapıyorum .

Bu aralar takıntılı bir haldeyim .Sevdiğim biri vardı . Sınav döneminde özellikle bu tür duygulardan uzak kalmak istedim . Yani bu tür duygularımı sürekli bastırmaya çalıştım . Özellikle sınav döneminde birbirimize çok destek olduk . Ama ben ona duygularımı aciklayamadim çünkü o ailesiyle farklı bir şehire taşındı .Ben de farkli bir şehirde okuyacağım .Durum böyle olunca unutmaya çalıştım .Telefondan fotoğraf ,mesaj ne varsa sildim .Ne yapsam da unutamıyorum .Rüyalarimda bile görüyorum . Onun gibi karakterli bir insan hiç karşıma çıkmayacak gibi hissediyorum . Umarım unutabilirim
Biraz uzun oldu kusura bakmayın :(

Hiç geçmez denilen acılarda geçer. Simdi sinavın var sanırım ona odaklan.

Bi şair demişti; her gecenin bir sabahı vardır. Sende bu geceyi atlatacaksın. En güzel sabahlara güneşli günlere inşallah ulaşacaksın canım. ;)

Hiç geçmez denilen acılarda geçer. Simdi sinavın var sanırım ona odaklan.

Bi şair demişti; her gecenin bir sabahı vardır. Sende bu geceyi atlatacaksın. En güzel sabahlara güneşli günlere inşallah ulaşacaksın canım. :KK66:

Üniversiteye başlayacağız .Çok şükür ikimizde iyi bölümleri kazandık da ben fazla takıntı yaptım galiba .

Ayrı şehirlerdesiniz diye olmayacak bişey değilki, belki de birleşirsiniz Allah bilir, hayırlısı

Sınav geçmiş işte.
Daa niye kasıyon.
Yürü.

Back
X