Unutamıyorum

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.043
1.208
133
Merhaba Ablalarım,
Öncelikle sizlere Sağlıklı ve mutlu günler dileyerek konuma giriş yapıyorum .

Bu aralar takıntılı bir haldeyim .Sevdiğim biri vardı . Sınav döneminde özellikle bu tür duygulardan uzak kalmak istedim . Yani bu tür duygularımı sürekli bastırmaya çalıştım . Özellikle sınav döneminde birbirimize çok destek olduk . Ama ben ona duygularımı aciklayamadim çünkü o ailesiyle farklı bir şehire taşındı .Ben de farkli bir şehirde okuyacağım .Durum böyle olunca unutmaya çalıştım .Telefondan fotoğraf ,mesaj ne varsa sildim .Ne yapsam da unutamıyorum .Rüyalarimda bile görüyorum . Onun gibi karakterli bir insan hiç karşıma çıkmayacak gibi hissediyorum . Umarım unutabilirim
Biraz uzun oldu kusura bakmayın

Hiç geçmez denilen acılarda geçer. Simdi sinavın var sanırım ona odaklan.

Bi şair demişti; her gecenin bir sabahı vardır. Sende bu geceyi atlatacaksın. En güzel sabahlara güneşli günlere inşallah ulaşacaksın canım.

Üniversiteye başlayacağız .Çok şükür ikimizde iyi bölümleri kazandık da ben fazla takıntı yaptım galiba .

Ayrı şehirlerdesiniz diye olmayacak bişey değilki, belki de birleşirsiniz Allah bilir, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…