- 7 Eylül 2018
- 181
- 255
- 53
En son bir sene önce gördüğüm sonrasında ayrıldığımız ayrı şehirlerde olduğum eski sevgilimi çok özlüyorum. Hayatım resmen ondan öncesi ve sonrası diye ayrıldı. Çok başka biri oldum eskiye, 3 yıl öncesine dönemiyorum. Çok acı çekiyorum iki üç aya unuturum sanıyordum ama Geçen onca zamana rağmen unutamıyorum sanki yeni ayrılmışız gibi. Gündüzleri en ufak bişey onu hatırlattığında hemen gözlerim doluyor içime atıyorum insanlar görmesin belli etmeyim diye geceleri başımı yastığa koyduğumda aniden ağlamaya başlıyorum sabahlara kadar ağlıyorum işe uykusuz ve şişmiş gözlerle gidiyorum. Bir yıl oldu.. onu o kadar çok özlüyorumki. Çok sevmiştik ama kalbim paramparça. Nasıl kırdıysa beni acısını hala hissediyorum. Atlatamıyorum. Yaşanan hiç bişey aklımdan çıkmıyor. Sonra bana yaptıklarını hatırlayıp kendimi soğutmaya çalışıyorum ama bir bakışı bir gülüşü içten bir sözü aklıma geliyor yine başa sarıyorum kendimi koyuveriyorum. Destek alacak maddi durumum yok, Ailecede çok zor günler yaşadık. Babam yüzünden, annemle ayrıldılar biz apar topar başka eve çıktık kendimizi toparladık gibi ama ben çok borçlandım covitten dolayı annem iş bulamadı. Ordanda bir darbe yedim yani. Ama geçici En azından zamanla toparlanırız tabi. Benim derdim kalbimle içimden atamıyorum. Zaman çare dedim hep bu kadar zaman geçmedi. Boşluktan mıdır nedir bilmiyorum. Hem hayatımı birisiyle paylaşmak istiyorum hem korkuyorum tekrar sevememekten kimseye haksızlık etmek istemiyorum. Ama çok bunaldım çok sıkıldım.. paylaşmak istedim..